אז זה הכי טוב שאפשר למצוא בפייסבוק חוץמזה תראי איך אדם מסתכל עליו בתמונה, זה כלכך מתוק. *-*
M mokasosex New member 28/8/09 #119 אז זה הכי טוב שאפשר למצוא בפייסבוק חוץמזה תראי איך אדם מסתכל עליו בתמונה, זה כלכך מתוק. *-*
T t r e c o o l New member 28/8/09 #120 ../images/Emo10.gif כבר אמרתי, אם אני אראה עוד תמונה שלהם עם מישו בינהם אני אתחיל טרנדין טופיק של דריקלברייזסטריט ולא אכפת לי..
../images/Emo10.gif כבר אמרתי, אם אני אראה עוד תמונה שלהם עם מישו בינהם אני אתחיל טרנדין טופיק של דריקלברייזסטריט ולא אכפת לי..
M mayarel New member 28/8/09 #143 יש את התמונות שהם החזיקו ידים זה היה כל כך מקסים. פשוט אין לי כוח למצוא..
M mokasosex New member 28/8/09 #157 אהה אבל זה לא תמונה אישית או משו זה פאפרצי .. תמונות מהאלבום האישי אותנטיות ורואים את המבטים *-*
M mayarel New member 28/8/09 #162 אני חושבת שהם נהיו זוג תוך כדי איידול ובגלל זה כבר לא היו תמונות אינטימיות בסכנת דליפה... אבל כן.. גם אני רוצה ..
אני חושבת שהם נהיו זוג תוך כדי איידול ובגלל זה כבר לא היו תמונות אינטימיות בסכנת דליפה... אבל כן.. גם אני רוצה ..
N nini18 New member 28/8/09 #166 זוג או לא זוג, אני בטוחה שהם עשו דברים גם לפני איידול בלי להיות ממש רישמיים אני רוצה תמונות
ר ר ו ח ל י New member 28/8/09 #222 אהא ../images/Emo45.gif אני עדיין מחכה לתמונות יותר אינטימיות שלו עם דרייק כמו עם צ'יקס.
T t r e c o o l New member 28/8/09 #62 ../images/Emo6.gifחחחחתודה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif
M MIDNIGHT SKY New member 28/8/09 #54 אעעעעעעע איזה חמודים !! יש גם אליסון ודרייק ^^ מאיפה את יודעת שזוהי אחותו,היא חמודה ד"א
H heart1soul New member 28/8/09 #64 האמת אם אני לא טועה זאת אחותו את התמונה הזו כבר ראינו פעם אחת.. מההופעה בטקסס ומישהו כתב שהיא אחותו אולי גם השניה אחותו
האמת אם אני לא טועה זאת אחותו את התמונה הזו כבר ראינו פעם אחת.. מההופעה בטקסס ומישהו כתב שהיא אחותו אולי גם השניה אחותו
M mokasosex New member 28/8/09 #89 אממ לפי הפייסבוק של דרייק הבחורה הבלונדינית היא ידידה ממש טובה של דרייק, אבל לא אחותו . אלה שבתמונה הזאת, הם אחיו אמא שלו ואחותו .
אממ לפי הפייסבוק של דרייק הבחורה הבלונדינית היא ידידה ממש טובה של דרייק, אבל לא אחותו . אלה שבתמונה הזאת, הם אחיו אמא שלו ואחותו .
M mokasosex New member 28/8/09 #92 הבלונדנית זאת לא, זאת עם השיער השחור כן. הבלונדינית זאת ידידה אחרת וקוראים לה Stephanie Bridges.
I InbarKiii New member 28/8/09 #95 טוב,אני מכריזה בעלות על אח שלו. כי הוא בטח בערך בגיל שלי ואם הוא יגדל להיות חתיך כמו דרייק, אני רוצה אותו לעצמי D:
טוב,אני מכריזה בעלות על אח שלו. כי הוא בטח בערך בגיל שלי ואם הוא יגדל להיות חתיך כמו דרייק, אני רוצה אותו לעצמי D: