היא באמת נראת צעירה....
T t r e c o o l New member 28/8/09 #114 הקול שלו סקסי../images/Emo3.gif.. הוא חמוד.. פשוט הוא לא כזה פוטוגני.. אגב בת כמה את?
I InbarKiii New member 28/8/09 #203 אם כבר מדברים על אחים של אני מעדיפה את אנדרו אח של קוקי חח הוא הרבה יותר דומה לקוקי מאשר שניל דומה לאדם
אם כבר מדברים על אחים של אני מעדיפה את אנדרו אח של קוקי חח הוא הרבה יותר דומה לקוקי מאשר שניל דומה לאדם
I InbarKiii New member 28/8/09 #209 קוקי מהמם לטעמי אח שלו נראה פחות טוב [גם,לטעמי] אבל אני מתה על האופי שלהם ככה שאנדרו קוק מצטרף לרשימת הגברים הפוטנציאלים לחתונה
קוקי מהמם לטעמי אח שלו נראה פחות טוב [גם,לטעמי] אבל אני מתה על האופי שלהם ככה שאנדרו קוק מצטרף לרשימת הגברים הפוטנציאלים לחתונה
N nini18 New member 28/8/09 #211 חחחחחחחחח תרגעי ../images/Emo3.gif כולה 15 וכבר חושבת על חתונה את קוקי אני אוהבת יש לו אופי מדהים. את אח שלו אני לא מכירה.. ובקשר ליופי של קוקי יש לנו טעם שונה
חחחחחחחחח תרגעי ../images/Emo3.gif כולה 15 וכבר חושבת על חתונה את קוקי אני אוהבת יש לו אופי מדהים. את אח שלו אני לא מכירה.. ובקשר ליופי של קוקי יש לנו טעם שונה
I InbarKiii New member 28/8/09 #214 חחחחח אני רק עושה רשימה ../images/Emo6.gif ולאח שלו יש פחות או יותר אותו אופי
ר ר ו ח ל י New member 28/8/09 #225 ../images/Emo45.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif קוקי יפה בצורה בלתי רגילה ממש כמו אדם. אני גם אוהבת את אנדרו, הוא ממש מתוק ומצחיק.
../images/Emo45.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif קוקי יפה בצורה בלתי רגילה ממש כמו אדם. אני גם אוהבת את אנדרו, הוא ממש מתוק ומצחיק.
I InbarKiii New member 28/8/09 #226 את צריכה לשמוע תתוכנית רדיו שלו זה שעתיים של צחוקים חחחחח ועוד מוזיקה טובההההההה [קוקי כמובן, MWK, שירים של אנדי, ריאן סטאר, מאט,קריסי ועוד כל אלה שהופיעו עם דייב..]
את צריכה לשמוע תתוכנית רדיו שלו זה שעתיים של צחוקים חחחחח ועוד מוזיקה טובההההההה [קוקי כמובן, MWK, שירים של אנדי, ריאן סטאר, מאט,קריסי ועוד כל אלה שהופיעו עם דייב..]
I InbarKiii New member 28/8/09 #108 חחחח כן אני מנסה ../images/Emo6.gif לא אומר שויתרתי על קוקי אח של דרייק זה תוכנית חלופית רק אם הוא יגדל להיות חתיך D:
חחחח כן אני מנסה ../images/Emo6.gif לא אומר שויתרתי על קוקי אח של דרייק זה תוכנית חלופית רק אם הוא יגדל להיות חתיך D: