אמריקן אידול טור-Rosemont, IL

t r e c o o l

New member
../images/Emo41.gifאמריקן אידול טור-Rosemont, IL../images/Emo41.gif

הופעה מס' 42!! עוד 8 הופעות נשארו!!??!!
שרשרו תמונות סרטונים ציוצים וכוכוכו

nini18

New member
לא רק חחח הוא בטח גם ראה את הציוצים בין בראדם

ואת התגובות שהם קיבלו על זה חח והתבאס

t r e c o o l

New member
../images/Emo10.gif

אני בסערת רגשות כרגע..חחח.. מסכן! אני מקווה שאדם דיבר איתו והכול בסדר.. חשבתי על משו לא הגיוני, אולי הם נפרדו

nini18

New member
חחחחח איזו קיצוניות, אולי סתם אין לו מצב רוח

בלי קשר לאדם.

nini18

New member
חחחחחחחחחחח כולם רושמים לו בטויטר שלא יהיה

עצוב, אדם חוזר עוד כמה שבועות הביתה ושמים לו תמונות וקליפים של אדם חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

t r e c o o l

New member
חמודים!..

מישו כתב לו: @MrLaBryFYP if u don't feel good write to Adam!!! That always makes me feel better! :) חח.. ויש מצב שזה בגלל כל ההודעות שנאה ששולחים לו על זה שהוא לא מתלבש יפה ושלאדם מגיע מישו יותר טוב..

nini18

New member
אוי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

can he be more cuter than in this pic? חחחח די אני מתה עליו הוא הדבר הכי חמוד שקיים בעולם הזה.

מישמיש56

New member
בוקר טוב חמודות

הייתי חייבתת לשלוח לכם את זהתמיד מישהוא משדר LIVE MJS 2 ציטוטים שלו מדליקים ADAM OMG HIS ,GUNS, LOOK AMAIZING TOO SHIT I HAVE NEVER BEEN SO TUREND ON BY A GAY MAN והמבין יבין חמוד אמיתי אני יושבת ומתפקעת מהתיאורים שלו עשה לי את הבוקר (מנה קטנה של אדם )

mayarel

New member
מעולה ../images/Emo6.gif

יפה שהוא מרגיש חופשי לומר את זה. אדמסקסואל צריכה להיות מילה.

mayarel

New member
ראיון!!! השיער של אדם מהמם!!!!

http://www.chicagotribune.com/news/fox17-american-idol-adam-lambert-interview-tour,0,1926364.story אהבתי שהוא מתאפר תוך כדי שהוא גם מרים משקולות חחחחחחחחחח מתוק ואיך היא נותנת לו לרדת על עצמו ולהגיד שזה לא עובד במקום להגיד לו= אתה רציני יש לך גוף מהמם. הכל מהמם אצלך!!!!!!! וואו המראיינים הדפוקים האלה. איך הם בכלל מתקבלים לעבודה.

heart1soul

New member
וואי מאיה בדיוק מה שרציתי לכתוב

מי זאת המשוגעת הזאת? אדם אומר לך שהוא לא נראה משהו - זה הרגע שבו את צריכה להגיד לאאא אתה האדם החתיך ביותר על פני האדמה חחח.. למה לא נותנים לי לראיין אותו?! אוף!

למעלה