אמריקן אידול טור-Rosemont, IL

mayarel

New member
אוי זה כל כך מתוקקקקק

ומלחמות בין מעריצים זה טיפשי ברמות שאי אפשר אפילו למדוד אותן.

InbarKiii

New member
אז אני יסביר לך..

קודם כל, א. ONTD בכלל לא ניסו להפוך את ILOVEKRIS לטרנד, הוא הפך לבד :) [זאת אומרת..אנשים פשוט כתבו מלא טויטים אבל לא בניסיון להפוך את זה לטרנד..] ב.זה לא 'המעריצים של קריס' ONTD מורכבת מהמעריצים של כל האיידולים.. רובם של קריס\אדם ורובםםםםם קראדם. ככה שאין שום מלחמות. ג.הם אוהבים את אדם..לא סובלים את הגלמברטיות בגלל שהם טוענים שהן חבורה של בנות מטורפות....ובידיוק בגלל זה הן לא רצו להפוך את #AdamAlbumNov24 לטרנד [בגלל שהוא התחיל מהגלמברטיות? כנראה..] למרות שעם הקטע הזה אני ממש לא מסכימה, אני חושבת שהיה נחמד אם הן היו מנסות להפוך גם את זה לטרנד [כי יש להם מספיק משתמשים שבטוח שנייה זה היה הופך לטרנד ולא אחרי יום..] והן אמרו שהן אוהבות דברים מצחיקים..בידיוק בגלל זה הן כן רצו להפוך את 'אדםפרטד' לטרנד ולא את השני.. [והג'יפים האלה זה הדבר הכי חמוד בעולם חחחח שמרתי אותם ישר D:]

heart1soul

New member
אני אוהבת לפעמים את ONTD

בגלל שהם תמיד משיגים את הדברים הכי טובים והכי מהר וכי הם לפעמים מצחיקים אבל הם נורא מתשתלטים על החברים בקהילה שלהם.. ושמתי לב שאם מעריצה של אדם כן מנסה להשתתף במין טרנד כזה קוטלים אותה ישר כי היא "משתפת פעולה עם הגלמברטים"(אוי מי גאד).. ובכלל קוטלים שם אנשים שהם רק מעריצים של אדם ולא של קראדם וזה מוגזם לטעמי. אני הכי אוהבת את IDF מהפורומים האמריקאים, מבחינת האנשים הם פשוט מקסימים שם.

InbarKiii

New member
כן,בקטע של הגלמברטים

כמו שאמרתי, אני לא חושבת שהיה כזה נורא אם הם היו משתפים פעולה וזה אולי הדבר היחדי שלא אהבתי שהם עשו.. אבל הם מצחיקים בטירוףףף שם..ואולי יש כאלה שקוטלים על זה שהם לא מעריצי קראדם אבל יש גם קבוצה שתקטול אם את כן מעריצת קראדם.. תלוי את מי את תופסת חח IDF אהבתי, עכשיו אני לא נכנסת כלכך כי גמככה בONTD מעדכנים את הרוב ואני אוהבת תתגובות שלהם וגם פה אתן מעדכנות אז אין לי למה.. אבל אני חייבת להגיד שהפורום שם של אדם, לפחות בזמן התוכנית היה פשוט מגעיל. בתור מעריצה של קריס [ועוד איידולים מהתוכנית] היה קשה לי להיכנס ולקרוא תגובות שם..הם ירדו על כל אחד אחר כמו לא יודעת מה..

heart1soul

New member
הייתה תקופה קצרה כזו

אך זה ממש לא היה ברמה של ONTD... ואם כבר אני שם אז אני רק בפורום של אדם חח רק אותו אני מכירה.. בכל מקרה עכשיו הם הכי שקטים מכל הקבוצות האמריקאיות והכי נחמדים.. פשוט זה נכון שמי שמעריץ קראדם יותר יהנה במקומות כמו ONTD מאשר IDF כי שם בקושי מזכירים את כריס.

InbarKiii

New member
בדיוק בגלל זה יותר נוח לי שמה חח

שם אני לא יראה תגובות רעות על קריס..וגם עם כן, יהיו מספיק אנשים שיצעקו על אלה שכתבו משהו רע
וטוב לדעת שהם השתנו מתקופת איידול :)

nini18

New member
תגובות רעות על קריס???

יש יותר תגובות רעות על אדם מאשר על קריס. אני לא יודעת מה נסגר עם מעריצי קריס בזמן האחרון אבל הם כל הזמן מדברים רעות על אדם. אני לא אוהבת אותם. בקטע של המעריצים אני יותר אוהבת את של אם ובהרבה, כי הן אוהבות את אדם ומפרגנות לכל השאר. מעריצות קריס ממש לא. וד"א תמיד חשבתי שONTD הם הגלמברטיות וIDF הן LAMBSKANKS מוזר שזה לא ככה.

t r e c o o l

New member
../images/Emo45.gif יצא לי לראות תגובות בפורום

של כריס באידול פורום, וממש ממש ירדו על אדם וקראו לו חשפן (ולא במובן החיובי
) ואף אחד לא התנגד שם לזה יותר מדי, בפורום של אדם, מתייחסים רק לאדם ולא אומרים כלום על כריס. וזה קצת כמו מה שהיה בפורום של אידול שמעריצות של כריס מהפורום העדינות והמתוקות כל הזמן כתבו שאדם צורח ולא מתחבר לשיר ושהוא תאטרלי וזה היה משגע אותי..חח..שהם לא התיחסו לכריס והם כל הזמן ניתחו את אדם והסבירו מה לא בסדר בו. למרות שנהנתי לריב איתם

nini18

New member
אני לא נהנתי שרבת איתן ../images/Emo3.gif

כי על כל דבר שאמרת, אדם היה חוטף פי שניים דברים רעים, וזה היה מעציב אותי
(אני כזאת רגישה שזה מכה
).

t r e c o o l

New member
חחחח..אבל תודי

שהם היו מעצבנות! זה לא היה משגע שהם לא הפסיקו לבקר את אדם ואת הצרחות שלו ואת כמה שהוא לא הצליח לרגש אותם? אבל הריבים היו מצחיקים..

nini18

New member
הריבים לא הצחיקו אותי ../images/Emo31.gif

באמת אני לא אוהבת לריב
וכן זה היה מעצבן, בעיקר אילו שהיו אומרים שהם אוהבים את אדם ואז בכל הזדמנות מכניסים איזו עקיצה בקשר אליו. אבל שטויות כל אחד ודעתו ובגלל זה מזל שיש לנו את הפורום הזה.

nini18

New member
ממש ממש ממש לא המנהלות מקסימות

והן באמת אוהבות את אדם. וגם אם לא, הן ממש חמודות.

InbarKiii

New member
כי למה שמעריצים של קריס שלא אוהבים את אדם

יתנגדו למשהו רע שכותבים על אדם? כמו שאת לא תתנגדי שמישהו יגיד פה משהו רע על קריס..

למעלה