אמריקן אידול טור-Rosemont, IL

mayarel

New member
לגמריייי

עזבי אפילו לא מעריצה. את יודעת מה....אפילו לא אישה
כאילו ... לעמוד מול אדם יפיפה שכזה ולא להזיל ריר זה כבר קשה אבל הוא עוד יורד על עצמו ואת לא ישר.. לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא... אתה עיוור???????????? אתה כל כך מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם\ טוב אולי קצת פחות בהתלהבות אבל בכל זאת.

heart1soul

New member
אפילו הגברים הסטרייטים נופלים שדודים לרגליו

בראיונות.. היא נשמעה כלכך משועממת מכל השיחה.. . זה מבאס!

nini18

New member
אני מצטערת אבל אם הוא עוד הפעם יגיד:

"רוק, פופ אלקטרוניק פאנק דנס מיוזיק" אני תולה אותו או את מי ששאל אותו שוב איך הדיסק יהיה. לא יכולה לשמוע את המשפט הזה יותר אההההההההה וד"א הדיסק שלו נשמע כמו קרקס כאילו כמה סיגנונות אפשר להכניס לדיסק אחד??? אני ממש מקווה שהוא יהיה טוב
והמראיינת סתם כונפה, פעם ראשונה מראיינת שלא נמסה ממנו או שמשחקת אותה כזאת חח או שמרוב שהיא מתרגשת לראיין אותו, היא לא מקשיבה לו וסתם מסתכלת עליו וחושבת לעצמה איזה מהמם ולכן היא לא מגיבה כל כך למה שהוא אומר.

t r e c o o l

New member
גם "קורנט אנד מודרן" אבל כל פעם

שהוא לא מזכיר את מדונה, זה בסדר מבחינתי

nini18

New member
זה לא בגלל הסיגנונות, זה בגלל שהוא חוזר

על המשפט הזה מיליון פעם נמאס, שיגוון. או שישנו כבר את השאלה, זה יותר טוב.

mayarel

New member
אני עדיין המומה שהיא לא תיקנה אותו

כשהוא ירד על עצמו. |ממש בעצבים ולא יעזור כלום|

nini18

New member
מה את מתיחסת אליה..

סתם כונפה... היא כנראה מרגישה יותר טוב שהוא יורד על עצמו. כי לעמוד ליד גבר שיותר יפה ממך מכל הבחינות, זה בטח קשה, במיוחד שאת אישה חחח

mayarel

New member
אני לא מתייחסת אליה אני מתייחסת אליו

בא לי לפתוח טרנד #ADAMARMSAREAMAING שיידע כבר.

ר ו ח ל י

New member
זהו, גם אני חשבתי על זה.

אני מקווה שהסגנון העיקרי והשולט באלבום יהיה רוק \ אלקטרוני וכל שאר הסגנונות שהוא רוצה יהיו נלווים ומשניים..

t r e c o o l

New member
איזה חמווווווווודדדדד! והשיער שלו באמת נראה

מדהים! ואיכס איזו מראיינת מפגרת.. ושוב אני אוהבת שהוא אומר ג'אנר

InbarKiii

New member
אפשר בבקשה לזרוק נעל על המראיינת הזאת?

מטומטמתתתת
אני מסכימה שהיא הייתה צריכה להגיד לו שהוא רזה ולא צריך שום ספורט :( WTF ממתי אנשים לא נמרחים ככה על אדם? [וOMG השיער שלווווווו
]

InbarKiii

New member
חחח כן חשבתי על זה

לסבית..לא אפשרי, כי כבר הגענו למסקנה שכולםםםםםםםםם נמשכים לאדם, לא משנה מי ומה הנטיות שלו D: אז כנראה שלקוית ראייה

magenta73

New member
יש לך כאן בפורום "פמיניסטית ממורמרת"

(אני) שמאוד אוהבת את אדם, ואם כבר, הפמיניסטית הממורמרת היתה אומרת לו משהו על כך שהוא צריך לקבל את עצמו כמו שהוא, ושהוא מהמם, ויוצאת נגד האימג'ים של הסופר-מושלמות העל-אנושית הזו שיש במגזינים. מה גם שהומוסקסואלים הם החברים הכי טובים של הפמיניסטיות (ככה הממורמרות הללו נוטות לחשוב). די עם הסטיגמות.

heart1soul

New member
עוד פעם מלחמת טוויטר+ gif מקסים לא לפספס

אז בטוויטר הגלמברטס ניסו להפוך לטרנד את #AdamAlbumNov24, והמעריצים של קריס+ של קראדם בONTD ניסו להפוך לטרנד את ILOVEKRIS מה שהפך למלחמה כי המעריצים של קריס שונאים שנאת מוות את כל שאר האתרים של אדם ואין לי מושג למה(למרות שהם טוענים שהם אוהבים את אדם) מעדיפים להפוך לטרנד דברים כמו adamfarted ולא דברים חשובים כמו #AdamAlbumNov24 בכל מקרה מצורף gif קראדם מקסים מקסים מקסים חחח

למעלה