אמריקן איידול טור - מדיסון, ויסקונסון

mayarel

New member
הייתי מצלמת ומעלה לפה

אם לא היו פה שני ילדים חמודים שמושכים אותי כל אחד לכיוון אחר. הורות. מי צריך את זה. הם כבר בני 5 ו6 . יש ילדים שעובדים בגילם והם רבים לי על המחשב השני. לתת לתת לתת כל היום רק לתת.

magenta73

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את יכולה לארגן להם כרטיס טיסה חד כיווני לסין, את יודעת.

mayarel

New member
עוד לא עבר מספיק זמן מהחופש הגדול

שכאלו הצעות לא תהינה מסוכנות מידי.

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

nini18

New member
אני חושבת שאדם יותר בענין של

להיות לידי גאגא, גסטין טימברליק ממיקה או מזמר רוק חחחח אז צריך להנמיך ציפיות, כי אחרי איידול רובנו חשבנו שהוא הולך להיות פרדי הבא, אך, מצד שני הוא יכול להפתיע והחלק של הפופ יהיה משני. ואין דבר כזה לא יחזיק מעמד חח את איתו ואיתנו לנצחחחח ........

mayarel

New member
לא לדבר ככהההההההההה

הוא אוהב את מיוז.... את בואי................. לאאאאאאאאאאאאאא לידי גאגא היא סבבה. את טימברלייק אני לא סובלת. אף אחד מהם בחיים לא יכנסו אפילו לרשימת ה20 שאני אוהבת, יש מצב שגם לא ל100 לא יודעת. ללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

nini18

New member
חחחחחחח

אבל הוא אוהב הכל, ומכיר את כל הזמרים ומוסיקה שלהם, ממש אלוף
. ובראיונות הוא יותר מזכיר את לידי גאגא מאשר מיוז. תפסיקי כבר להיות סנובית של מוסיקה חחחח ולשנוא זמרים. אנחנו נחכה לאלבום שלו ונראה מה יהיה, אני חושבת שהקול שלו יותר מתאים לרוק ויהיה קצת מבוזבז על פופ, אבל, זה אדם ואדם יודע מה לעשות.

mayarel

New member
אני לא סנובית אני סלקטיבית

וילדה... מכמה יציאות שלך פה לגבי מוסיקה... יש מצב שקצת סלקטיביות לא תזיק גם לך!!!
להוציא את השוט??????

nini18

New member
איזה יציאות??? חחחח

אמרתי לך שאני אוהבת מוסיקת מועדונים ולא רק מוסיקה איכותית.
וכולה אמרתי שאני אוהבת את השיר הרטלס של קניה יותר מאשר של קריס ואמרתי לך גם למה... אז אל תמחקי אותי כל כך מהר חחחחח
ושוט אני אוהבת חחחחחחחחחחח

Queenkiller

New member
ממש קשה לי לדמיין איך השירים שלו יישמעו

גם כי מאחר והוא לא ממש סגור על סגנון אחד. זה יכול להיות טריקי.. או שזה יהיה מאוד טוב או שלא לדעתי אין באמצע.

nini18

New member
אישית רוצה מאוד שהטור ייגמר מאוד, מאוד.

לא יכולה לסבול כבר את השירים של הטור. אדם גר בהוליווד ככה שנראה לי שמנת פאפרצי תהייה לנו וראיונות. גם כיום אין לנו מנת אדם יומית אולי מידי פעם ישנה איזו תמונה חדשה ואז אנחנו דנים עליה במשך אשכול שלם כי אנחנו פטפטניות חחח אני במיוחד. ד"א אני חייבת להגיד שכל כך התגעגעתי להודעות שלך של חסרה לי מנה יומית של אדם וכו' שהיתה בקומונה . גם של מאיה.. ולשיחות ההזויות שלנו כמו מי תשקה אותו קודם ותיקח אותו לדירה
, אני יודעת שחזרתי על זה כבר ואומנם זה פורום אבל, צריך בנות לחזור לשיגרה ומהר, בלי לשים על אף אחד. ד"א הדס ראית שהוא רשם שהוא היה בבורנינג מן 3 שנים ברציפות. זה בטח היה מ 2006 - 2003 פיספסת אותו בשנה. באסה אם היית נוסעת שנה אחת מאוחר יותר יכולת להגיד שאת מכירה אותו (אולי?). ובקשר למה נעשה אם לא יהיה מנת אדם יומית , תמיד תוכלי להמשיך לספר לנו עוד חוויות מהבורנינג מן
לא ימאס לי לשמוע על זה לעולם נראה לי חחח ובטח שלא לראות תמונות.

magenta73

New member
סססססעמק.

(ואל תחשבי שלא היו לי פנטזיות על איך אני פוגשת אותו בבורנינג-מן ואנחנו מתחברים חבל"ז ואני אומרת לו שהוא מדהים וחייב לעשות עם זה משהו ושכל העולם צריך להכיר אותו ואת הכישרון שלו ואז בראיונות הוא מודה לידידתו הטובה ביותר מישראל שפגש בבורנינג-מן שגרמה לו לחשוב בכלל על ללכת לאודישנים, אה, ולעבור צד, כמובן).

mayarel

New member
אהבתי את הפנטזיות שלך ../images/Emo6.gif

וואו אני מרגישה כל כך לא בסדר שהפנטזיות שלי הרבה פחות מפורטות...חחחחחחחחחחחח הולכת לעבוד על זה..

nini18

New member
חחחחח ואני מחזיקה את עצמי מלרשום את

הפנטזיות שלי חחחחח
לא רוצה שיבוא
חחחח

mayarel

New member
רגע רגע רגע

התחלת ולכן תסיימי.. חחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member