אנחנו בארץ!!!!! INTO THE WILD

../images/Emo41.gif אנחנו בארץ!!!!! INTO THE WILD ../images/Emo41.gif

טוב.. תנו לי להתחיל והגיד קודם כל שהיה מהמם!!! ממש כיף לי להיות בארץ אבל אני ממש מדוכאת שאני לא ממשיכה את סיבוב ההופעות כמו שאר החברים מהרשמי. אבל.. לא נורא. תנו לי להתחיל מזה שאתם ממש צריכים לשמוע STREET DRUM CORPS הם מדהימים. פגשנו אותם ודיברנו איתם.. הם הולכים לשלוח לי חומר לקדם אותם בארץ וכמובן שגם אופק כבר בעניין. תיכנסו לאתר הרשמי שלהם כדי לשמוע http://www.streetdrumcorps.com/splash/ טוב.. ממש נתחיל? רשמית השגים? אז ככה אנני המופרעת הייתה שורה ראשונה ב-3 הופעות מתוך 4. אני ב-2 ואופק באחת ..וחצי. אני ואופק היינו שורה ראשונה בבמה האחורית גם בשני הופעות. אז זה שורה ראשונה בבמה המרכזית בשתיים ובבמה האחרות בשתיים. התחלק שווה בשווה לא? כולנו היינו שורה ראשונה בפאקין וומבלי!!!!!!!! כ ב ו ד. חברה.. לכולנו יש כוויות קור שיוכיחו.זה היה התור הכי קשה בעולם. שלא לדבר על זה שהביאו לנו צמידים שישריינו לנו מקומות אבל אז הביאו לנו את הצמידים הלא נכונים.. זה נגמר בבכי (שלי) ואז זה הסתדר והיינו שורה ראשונה. אנני מול שאנון ואני מול תומו. לאופק המלכה יש את המקל של שאנון! הוא כזה סקסי.. מלא מכות של התיפוף. פגשנו את ג'ארד פעמיים ואת שאנון פעמיים. את תומו פיספסתי
סיפור ארוך וכואב. אך הוא זיהה אותי עוד מההופעה הראשונה בנוטינגהם ומאז הוא עשה לי שלום כמעט בכל הופעה - בדרכו.. שר לי, הצביע עליי ובלה. אף אחת מאיתנו לא הצילחה להעלות לבמה בקינגס אנד קווינס (כי כמו שאתם יודעים, או אולי לא.. השיר שסוגר כל הופעה זה K&Q והם מעלים מעריצים לשיר איתם..) אבל שמענו את כל האלבום בלייב חוץ מalibi... הם אפילו עשו את L490 ששאנון בא וניגן בגיטרה, ואת Stranger ואת Hurricane שהיה מדהים. המוהוק של ג'ארד היה בהתחלה מחריד להחליא ואז נהיה יפה להפליא כי אחרי 2 הופעות הוא סידר אותו. יש לי את הספר של הטור והם גם מחרו 2 צעיפים שלהם - גם אותם יש לי. התאהבנו לחלוטין בSTREET DRUMS אז סילחו לי אם אזכיר אותם הרבה כאן בפורום בתקופה הקרבה. מה עוד יש לי להגיד בעיקרון? כל הופעה הייתה מדהימה, הם התעלו על עצמם בדרגות שאי אפשר לתאר, אני ממש עייפה ועל כן לא אוסיף תמונות כרגע אבל מחר אני אוסיף את הסרטונים שיש לי בפלאפון לפייסבוק. חגגתי 10 הופעות בטור הזה. ואני בו זמנית שמחה ועצובה לחזור לארץ, אני לא יכולה לחכות עד שאראה אותם שוב. וזהו בעיקרון לא? אני אמשיך מחר. כמה טוב לחזור

XoLilMissLolaoX

New member
אהההההה OMG!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

וואו איזה כיף לכן...הלוואי ויכולתי להיות שם גם נשמע מדהים!!! כבר לא יכולה לחכות לראות את התמונות והסירטונים!!!!

orLeto

New member
יוווווו

איזה כיף לכן!!!!!!!!! מקנאה מן הסתם!!! :)) תעלו תמונות או משו!!!!!!!!!!

אני ואנני, עדיין מחכות בתור

שימו לב לצעיף ה-30 שלי! יש לי שניים. יד אחד - שאותו אני לובשת בתצמונה בצבעי שחור, כתוב וקרם שזה בערך הצבעים של KINGS AND QUEENS ועוד אחד ב...שימו לב... כחול לבן!
אז גם אותו יש לי. רק בגלל הסימובליות. הוא פחות יפה מהשחור. עכשיו, הסיפור מאחורי ההופעה בוומבלי.. נזקים- לכולנו יש כוויות קור באזור הפה. לי יש כווית קור ענקית ברגל- אופק עדה לאופק יש ברך דפוקה, לי יש מכות כחולות על הזרועה בגלל המחסום של השורה הראשונה ומכה יבשה על החזה גם, כי מחצו אולי למוות. קשה לנשום ולאכול.. חח.. מה עוד? לכולנו יש כאבי גרון.. עכשיו, באמת, הגענו לוומבלי יום לפני בשעה 9 בערב במטרה לישון שם כל הלילה ולתפוס לנו מקום בתור, ואז השומר יצא ואמר לנו שאם נראה לו את הכרטיסים שלנו אז אנחנו נקבל צמיד ממוספר שיבטיח לנו מקום שמור בתור. טסנו למלון להביא את הכרטיסים, הגענו לשם וקיבלנו צמידים צהובים מספרים 14-17. לוומבלי יש 2 כניסות, ומסתבר שכשבאנו בבוקר השומרת שהייתה שם אמרה לנו שהשומר של הלילה הביא לנו את הצמידים הלא נכונים (היינו צריכים לקבל צמידים אדומים לכניסה שלנו ולא צהובים. אם היינו מקבלים את האדומים היינו עכשיו מספרים 1-4) אבל היא אמרה לנו שיהיה בסדר. היום עובר לו - כמעט 12 שעות לתוך הטור - ירד עלינו גשם, שלג וברד. רעדנו מקור.. מ מ ש. זה היה התור הכי קשה שעמדתי בו, הייתי בכאבי תופת, לא הרגשתי את הרגליים. אנני חשבה שאני הולכת למות לה כל רגע. ואז אנחנו מגלות שהיו אנשים שנדחפו לפנינו בתור (המספרים הראשונים היו של האשלון האיטלקי, ואחרי זה באו עוד בנות איטלקיות שפשוט חתכו אותנו) אז אחרי שקראנו לשומר והוא בא לעשות סדר , הוחלט- תור נפרד ל20 המספרים הראשונים בתור. ובגלל שהיה את כל הבלבול עם הצמידים הצהובים (17 מספרים ראשונים.. אנחנו ביניהם) אז הוא החליט שזה יהיה 1-10 מהצהובים ו 1-10 מהאדומים. עכשיו, אנחנו, לגמרי בהיסטריה שהגענו לפני כולם ועמדנו לפני כולם ניסינו להסביר לו שהשומרים הבטיחו לנו שניכנס ראשונות בגלל הבלבול ואיך ייתכן שנהיה מאחור והוא לא הסכים להכניס אותנו בטענה ש.. "ככה זה וומבלי" חצוף. ראיתי איך השורה הראשונה נמוגה ממני והתחלתי לפרוץ בבכי.. הבנות שהיו בתור - ביניהם חברות שלנו אמרו לו שהם יכולות להחליף איתנו ולא הסכים, ואז הבנות האיטלקיות שהיו באמת לפנינו במספרים אמרו לו שאנחנו לא משקרות ושאנחנו היינו שם אפילו לפניהם ו..תודה לאל, הוא הכניס אותנו. ואז כולם היינו שורה ראשונה. וזאת כל החפירה על וומבלי. אני מקווה שאתם קוראים את זה כי זה ממש ממש ממש ממש ממש מכעיס.

ג'ארד

שיצא החוצה אחרי וומבלי כדי להגיד שהוא מצטער שהוא יוצא כזה חרא של בנאדם אבל הוא ממש לא מרגיש טוב וצריך לנוח.

אנני ושאנון

אנני חדת האבחנה החמיאה לשאנון על קעקועו החדש - המשולש על צווארו. היכונו לתמונת תקריב

קעקועע מהממםם !!

גמאניי רציתי לעשות על הצוואר רק עם המיתרה והמשולש בפנים.. אבלל אהבתיי ביותר 3> באסהה שתומו לא יצא ><

עוד תמונות מדה הייב

שאנון מנגן בגיטרה בL490, שד"א.. אחרי שהקטע הזה נגמר ג'ארד תמיד מופיע במקומות ישיבה בקהל, שר 2 שירים אקוסטיים ואז הם הולכים לבמה האחורית ושרים שם 2 שירים.

VOX POPULLI

הכדורים שאתם רואים בתמונה זה כדורים לבנים כאלה שהם זורקים לקהל תמיד באמצע השיר. זה נחמד

למעלה