קצת על SDC ועל עוד דברים
קודם כל SDC. אני עוקבת אחריהם כבר די הרבה זמן מאז שראיתי אותם לראשונה ביוטיוב מתופפים יחד עם שאנון. הם חברים כבר המון שנים עם האחים לטו. הם אכן להקת רוק אבל בהחלט לא רגילה. הם מנגנים המון על דליים, פחים ודברים אחרים שלא מיועדים לנגינה, אדם משתמש הרבה במחבט במקום מקלות תופים. עד לא מזמן הם רק ניגנו ואז משום מה בובי החליט שיש לו קול יפה והתחיל לשיר ))) לדעתי יש לו דרך ארוכה עד שיוכל להיקרא זמר, אבל הוא בהחלט כריזמטי על הבמה. וכן אני לא ממש מתה עליו כבן אדם, אדם נראה לי הרבה יותר נחמד, אמיתי וכייפי. אגב, בובי ואדם אחים. יש להם 2 דיסקים, השלישי בדרך, יש להם כמה שירים בהחלט מעניינים אבל הם נשמעים על הדיסקים הרבה יותר פשוט ופחות מעניין מאשר לייב. לגבי המצית- תומו צחק, שאל אם זה באמת ככה וכשאמרתי שכן, ענה לי שעכשיו הוא סופסוף רגוע )) חמוד כזה )) המיני-ג'ארד- היה בחנות גם צעצוע דג גדול כזה עם מוהק בדיוק כמו של ג'ארד. ממש רציתי לקנות אותו אבל אופק אמרה שזה יהיה מעליב כי הדג הזה היה קצת מכוער, אז קניתי את הזברה. אבל בסוך ג'ארד שם את הדבר המוזר הזה על עצמו (בטח ראיתם) ונהיה שתי טיפות מים עם הדג הזה. אז ממש התבאסתי ששמעתי בקולה של אופק ((( כשמקסי -ג'ארד הבחין במיני-ג'ארד הוא הרים אותו מהבמה, הסתכל עליו, חייך והעיף אותו לכיוון רצועת עזה בבעיטה )) חמוד!