אנחנו בארץ!!!!! INTO THE WILD

אומיגאאד מדהימותת שליי 3>

גאה בכן כל כך !! הלוואי ששנה הבאה אני אוכל להצטרף !! ייצגתן אותנווו בכבודד 3> בטוחהה שנהנתן ושמתם את ישראל על המפה של 30 D: חייבים לעשות מפגש לשמוע את כל החוויות !! אוהבתת אתכןן 3>

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif עהעהאהע!@$#%

איזה כיף לכן!~@# יאו אני כ"כ מקנאה בכן!!! ומאודמאודמאוד שמחה בשבילכן, זה כ"כ כיף לשמוע שיש נוכחות ישראלית ועוד יותר ש30 מודעים אלינוD:

TyrAnnyA

New member
מה יש לי להוסיף?

א. להיות שורה ראשונה זה ממכר. זו חוויה אחרת לגמרה, אינטרקציה מוחלטת עם הלהקה! ב. עמדתי בין ג'ארד לשאנון אבל מכיוון שג'ארד נע על הבמה קצת יותר משאנון- יצא לי לראות אותו הרבה יותר ))) לא שיש לי התנגדות, כן
יש לו יכולת מדהימה לחדור עם המבט עד לעמוד השידרה. אני לא מתאהבת בגברים סתם, תאמינו לי, הוא באמת מדהים ג. למה לא סיפרת על מיני-ג'ארד? זה זברה (צעצוע) שנורא דומה לג'ארד עם התספורת המשונה שלו, אז קניתי אותו בחנות הצעצועים וזרקתי לבמה בוומבלי. קיבלתי תגובה מספקת ))) ד. אכן SDC מדהימים, אני עוקבת אחרי מה שהם עושים כבר הרבה זמן. אבל נורא קשה לי לפחות עכשיו לראות את עצמי מקדמת אותם בארץ. לא אתעסק בלהקה אחרת לפני שאביא לארץ את הלהקה שאני הכי אוהבת. ה, שאנון ניגן L490 ממש מולי, חוויה מדהימה. הנה הוידאו שלי http://www.youtube.com/watch?v=dKHdz0GsKzw

XoLilMissLolaoX

New member
חחח איזה חמוד איך הוא מחייך כל שתי שניות!!!

כזה מאמי... חחחח אהבתי את הרעיון של מיני ג'ראד....גדולה!! איזה כיף לכן וואו!!!

../images/Emo215.gif איזה חמווווווד

"you're great Shanon ! Well done !" XD גדולה איזה חמוד, איך הוא מחייך כל שנייה *-*

BtHeS 94

New member
wellcome back!!!!!!1

כ''כ התגעגעתי אליכן 333333> שמחה שנהנתן שם-ועזבו בהופעה (כי זה ברור מאליו)-אלא באנגליה *-* אחד המקומות הכי יפים שיש *-* פעם הבאה אתן לוקחות אותי במזוודה,כן? XD אוהבתמלאמלא 3333>

30stm boo

New member
אוו מאמא איזה כיף לכן !!!!

אויי הקנאה.. חחח אבל אני מזה שמחה שנהנתן !! נציגות מעולה ומי יודע אולי עוד בזכותכן הם יבואו גם לפה ... אוהבת מלא!

RenanaD

New member
ברוכות השוות! ../images/Emo24.gif

וואו, נשמע שהיה לכן מדהים!! חוץ מכוויות הקור, מסכנות... אבל לפחות הסיפור של וומבלי נגמר טוב. איזה שומר מטומטם. קדימה, עוד סיפורים! איך היה בהופעות, מה דיברתן עם שאנון, איך אופק קיבלה את המקל, המיני-ג'ארד (
), תמונות... העם דורש עוד ועוד
איזה יופי שנהניתן

אווו בואי נראה

בהופעות היה מדהים מדהים מדהים כל הופעה התחילה מESCAPE, שכשכולם צועקים THIS IS WAR אז הוילון השחור היה יורד ואז היית רואה אותם באיזה פוזה מלאת דרמה שכזאת חח ואז ישר הם היו עוברים לNIGHT OF THE HUNTER, הם הוסיפו מסכי טלוויזיה להופעות אז כשיש את THIS IS WAR,FROM YESTERDAY וK+Q את רואה את הקליפים. הם גם הודיעו שהקליפ הבא יהיה THIS IS WAR. מה עוד? בVOX POPULI טריט דראמ קורפס עולים לבמה כדי לנגן איתם על התופים וגם בK+Q, ואז ג'ארד מזמין מעריצים. כל הופעה הם שמו את L490 ואז ג'ארד היה מופיע בקהל ושר איזשהו שיר אקוסטי -ECHELON/A MODERN MYTH/CAPRICORN ואז את דה קיל חצי אקוסטי כי אז הלהקה הייתה מצטרפת אליו מהבמה המשנית, ואז הם היו עושים עוד שיר בבמה המשנית כמו דה פנטזי או בודהה פור מארי! היו הרבה מאוד קטעים מצחיקים בהופעות.. כשתומו זיהה אותי
, כשג'ארד שאל אם עליו להשאיר את המוהוק או להוריד אותו.. אופק קיבלה את המקל אחרי שהם היו בבמה המשנית, היא ראתה ששאנון השאיר שם מקל אחד והיא ביקשה אותו מהשומר והוא הביא לה. עם שאנון זה היה ממש בעיה כי הוא תמיד היה מוקף אנשים, בפעם הראשונה רק אמרתי לו שההופעה הייתה מדהימה והוא אמר לי "באמת?! תודה רבה " ו..אנני דיברה איתו על הקעקוע. עם ג'ארד לא הכי דיברנו כי הוא היה חולה. אנני הביאה לתומו מצית שכתוב עליו DON'T WORRY AMERICA, ISRAEL IS BEHIND YOU ותמונות נוסיף גם נוסיף

RenanaD

New member
חחח יופי של הבחנה אופק! מזל ששמת לב ראשונה

איזה נחמד שהם משלבים את SDC בהופעה, באמת תהיתי למה יש להם כ"כ הרבה תמונות משותפות. הם להקה רגילה / רק מתופפים / סוג של מיומנה? רפרפתי על הווידאו שהיה בלינק שנתת. חחח איזו פוזה מלאת דרמה הם עשו בהופעות? תמונות! ומה תומו אמר על המצית? האמת שהיה ברור שהסינגל הבא יהיה TIW, מעניין מה יהיה בקליפ...

TyrAnnyA

New member
קצת על SDC ועל עוד דברים

קודם כל SDC. אני עוקבת אחריהם כבר די הרבה זמן מאז שראיתי אותם לראשונה ביוטיוב מתופפים יחד עם שאנון. הם חברים כבר המון שנים עם האחים לטו. הם אכן להקת רוק אבל בהחלט לא רגילה. הם מנגנים המון על דליים, פחים ודברים אחרים שלא מיועדים לנגינה, אדם משתמש הרבה במחבט במקום מקלות תופים. עד לא מזמן הם רק ניגנו ואז משום מה בובי החליט שיש לו קול יפה והתחיל לשיר ))) לדעתי יש לו דרך ארוכה עד שיוכל להיקרא זמר, אבל הוא בהחלט כריזמטי על הבמה. וכן אני לא ממש מתה עליו כבן אדם, אדם נראה לי הרבה יותר נחמד, אמיתי וכייפי. אגב, בובי ואדם אחים. יש להם 2 דיסקים, השלישי בדרך, יש להם כמה שירים בהחלט מעניינים אבל הם נשמעים על הדיסקים הרבה יותר פשוט ופחות מעניין מאשר לייב. לגבי המצית- תומו צחק, שאל אם זה באמת ככה וכשאמרתי שכן, ענה לי שעכשיו הוא סופסוף רגוע )) חמוד כזה )) המיני-ג'ארד- היה בחנות גם צעצוע דג גדול כזה עם מוהק בדיוק כמו של ג'ארד. ממש רציתי לקנות אותו אבל אופק אמרה שזה יהיה מעליב כי הדג הזה היה קצת מכוער, אז קניתי את הזברה. אבל בסוך ג'ארד שם את הדבר המוזר הזה על עצמו (בטח ראיתם) ונהיה שתי טיפות מים עם הדג הזה. אז ממש התבאסתי ששמעתי בקולה של אופק ((( כשמקסי -ג'ארד הבחין במיני-ג'ארד הוא הרים אותו מהבמה, הסתכל עליו, חייך והעיף אותו לכיוון רצועת עזה בבעיטה )) חמוד!

RenanaD

New member
הזברה די דומה לו ../images/Emo6.gif

והאמת שאין לי מושג על איזה דג את מדברת, אז תראי... רגע, ראיתי פעם איזה קליפ עם שאנון ביוטיוב. מישהו גנב מזוודה או משהו ונהיה כחול, לא זוכרת בדיוק. אלה SDC? בכל מקרה, הם נשמעים מעניינים, אבדוק אותם בהזדמנות. תומו תומו

DarkSecretLove

New member
יש לך עוד את הסרטון שאת מדברת עליו?

כי אני לא שמעתי על זה בחיים

RenanaD

New member
חיפשתי ומצאתי שוב - Way Out West

Blue מנגינה נחמדה. שאנון מופיע בערך ב-2:30. וכשחיפשתי מצאתי משהו משעשע אחר

TyrAnnyA

New member
Re:אין לי מושג על איזה דג את מדברת, אז תראי

את הדג אני לא יכולה להראות כי בסוף לא קנינו אותו. כשאמרתי שג'ארד נהיה דומה לדג ההוא 2 טיפות מים- התכוותי ללוק הזה שלו:

RenanaD

New member
מה זה הפלסטיק הזה? הוא מנסה לחקות את ליידי

גאגא?

אעע.. לא אמרת לי שזה מה שתומו אמר!

אגב, השמועה אומרת שבאחד מהצ'טים תומו אמר שהוא תומך בחיילים בישראל. שזה ממש חימם לי את הלב. וגם אם זה לא נכון, אני לא רוצה לדעת. אמרתי את זה בעבר ואומר זאת שוב - אני מאוד מעריכה אותו שהוא לא הקשיב למראיינת הסתומה ממעריב לנוער וירד לדעות פוליטיות, היא ניסתה להוציא את זה ממנו ממש בכוח.

DarkSecretLove

New member
תודה רבה יקירתי

זו היתה הרבה עבודה.לא כולם שיתפו פעולה בהתחלה..אבל אחרי הרבה צרחות זה קרה וחשבתי שהייתי בגן עדן וחזרתי. [אדחוף את עצמי לשיחה] SDC פשוט פנטסטים,ובובי הסולן בהחלט פוזאיסט כזה מגיע להופעות,הם בהתחלה היו להקת תופים כזאת שזה היה בסהכ ממש טוב ,אבל עכשיו עם שירים עם מילים הם הרבה יותר טובים

למעלה