אנחנו בארץ!!!!! INTO THE WILD

RenanaD

New member
וואי, שווה

ד"א, איזה פחד על המשקפיים שלך! מזל שלא נשברו... וחמוד ג'ארד, " !Mind the girl! Mind the girl"

הייתי שם! אבל אופק הייתה ממש ליד ג'ארד

שתינו מה זה נמחצנו אלוהיי.. אבל את יודעת מה? טוב שלא נגעת לו בתחת, בהופעה הראשונה היד שלי הייתה בבית השחי שלו, זה לא כזה נחמד. ותאמינו לי, הזיעה של מר לטו מסריחה בדיוק כמו של כולם

TyrAnnyA

New member
חחחחחחחחח

כשאת עומדת 3 הופעות רצוף בשורה ראשונה, את נההית מה זה חסינה מסרחונות. כמה ריחות זיעה הרחתי שם- הספיק לי לכל החיים! ככה זה להיות פאן-גירל.

RenanaD

New member
אנני! אני טועה או שזו את בתמונה ליד שאנון?

פה אף פעם לא ראיתי אותך, רק בתמונות ששני העלתה...

RenanaD

New member
שטויות... וחוץ מזה, מה זה משנה? עוד תמונה עם

שאנון לאוסף!

TyrAnnyA

New member
וול!

כשאת מייצגת את זה ככה- אז כן ))) אני חייבת לומר שלדעתי שאנון מבחינת היחסים עם המעריצים הכי מדהים מכולם. הבנתי את זה עוד מההופעות הקודמות בלונדון לפני שנתיים, הוא כל-כך חם ותומך וחיובי ועדין- פשוט אין מילים! וכשהוא יוצא אחרי ההופעה- הכל פתאום איך שהו מתמלא באור וחום ויש הרגשה שאת פוגשת מישהו מאוד קרוב שאכפת לו ממך ושאפשר לסמוך עליו. הלוואי והוא היה אח שלי! זה פשוט חלום חיי!

RenanaD

New member
עכשיו קצת מאוחר מדי, אבל אולי בגלגול הבא!

מעולם לא יצא לי לפגוש אותו (sob sob), אבל הדמות שלו שמצטיירת בעיניי מראיונות וכו' ממש זהה למה שאמרת. טיפוס רגוע וטוב כזה.

maya254

New member
שמחה שנהניתן!!!!

אין ספק שהיה שווה לכם לסבול בקור (; אחלה ייצוגגג!! רגע, הם יודעים שבאתם מישראל?? [:

DarkSecretLove

New member
אנחנו פה! ../images/Emo13.gif

חח מצטערת שאני רושמת רק עכשיו פשוט לא היה לי ממש זמן
ההופעות היו מדהימות,בנוטינגהם עמדתי שורה ראשונה ואז בשאר ההופעות ליד הבמה הקטנה יותר. [כך קבלתי גם את המקל של שאנון,זה היה בוומבלי בלונדון,חשבתי שאני עומדת לבכות XD] הלהקות חימום היו מעולות,כמו ששני אמרה אנחנו כבר הספקנו להתמכר לאחת מלהקות החימום Street Drum Corps,שהם מדהימים,גם בהופעה וגם פנים מול פנים[אחד מהם חתם לי על החזה XD כאילו לא ישירות אלא על חולצה
כבר הספיקו לקרא לי גרופית XD]. הכל פשוט היה ממש אופורי ,לא יכולה לחשוב על טיול יותר מדהים מזה,הכרנו המון אנשים חדשים ונפגשנו עם אנשים שהכרנו עוד לפני. ג'ראד עשה עניין גדול מהמוהוק שלו ולא הפסיק לדבר עליו בהופעות.אחרי ההופעה בוומבלי הוא יצא והצטער על זה שהוא לא נפגש עם כולם ובאמת שהוא היה מקסים. אה בשתיים מההופעות שעמדתי ליד הבמה הקטנה היה צריך להכניס את ג'ראד לבמה הקטנה ,ואני עמדתי ממש ליד הגדר,העבירו את ג'ראד דרך הקהל והשומרים פשוט דחפו אנשים באטרף אז כשהשומרים שלו התחילו לדחוף אותי ג'ראד צעק להם " !Mind the girl! Mind the girl " מה שחשבתי היה נחמד ביותר מצידו,וכשניסו להכניס אותו הוא לא הצליח כל כך לקפוץ מעל הגדר הוא קצת נתקע אז עזרתי לו כזה ודחפתי אותו מהרגל [הייתי בקלות יכולה לתפוס לו את התחת אבל העדפתי שלא לעשות את זה
] אחרי שעזרתי לו הוא בטעות עם הרגל בעט לי בראש[וכן זה קרה בשתי הופעות] העיף לי את המשקפיים לעזה ,אבל השומרים היו נחמדים מספיק בשביל להביא לי את המשקפיים שלי. מה עוד היה מיוחד..אמ אחרי קארדיף שאנון יצא אחרי ההופעה ובא וחתם לכולם על דברים אז שוב עמדתי על הגדר שהציבו שם ובדיוק כשהוא בא אלי נפלה לי המצלמה ,אז אמרתי לו כזה "שאנון שאנון המצלמה" והוא היה מקסים והרים לי אותה.ג'ראד יצא גם באותה הופעה לכמה שניות וכמעט ולא הצלחתי לתפוס אותו שיחתום לי על הצמיד,אבל בשניה ממש כשהו הסתובב ללכת קראתי לו ודחפתי את הצמיד שלי דרך הסוגרים של השער והוא הסתובב חזרה חתם לי על הצמיד והלך. תומו פשוט מתוק בהופעות,הפרצופים שהוא עושה זה אולי הדבר הכי מתוק שיש XD אמ וזהו לא יודעת מה עוד אני יכולה לספר שעברתי בהופעות.. אם אחשוב על משהו אומר לכם
שבוע מדהים

XoLilMissLolaoX

New member
יש לי שני דברים להגיד על זה....

איזה מדהימים הם!!!! אין דברים כאלה!! ואויי איזה כיף לך!!! אני מקנאה וגאה באותו זמן!!!

BlackHeadAndy

New member
בקשר לחתימה שלך

זה I believe in nothing but the truth AND who we are זה משנה לגמרי את המשמעות של המשפט וAdam Lambert ROCKS!!!!

XoLilMissLolaoX

New member
חחח תודה שיניתי...../images/Emo6.gif

צודקת MY BAD.... וצודקת לגמרי adam Rocks!!!
*מזמינה אותך לפורום שלו....
*

TyrAnnyA

New member
יקירתי איך לא ידעתי

שהיה לך מצב לתחת של ג'ארד?! תמיד ככה, אני כולה תפסתי אותו ביד כשהוא שר את ה"HURRICANE" בקהל ואת קיבלת גם את המקל של שאנון וגם את התחת של ג'ארד?! XD לא פייר!!! סתם צוחקת!

DarkSecretLove

New member
חחח הייתי בטוחה שאמרתי לך ../images/Emo6.gif

חחח כן אבל הייתי מנומסת ולא תפסתי לו את התחת [ובנינו לא רציתי לקבל מיקרופון לראש כבר שמעתי סיפורים על ג'ראד חחח סתם לא לא]

למעלה