אנחנו פה! ../images/Emo13.gif
חח מצטערת שאני רושמת רק עכשיו פשוט לא היה לי ממש זמן
ההופעות היו מדהימות,בנוטינגהם עמדתי שורה ראשונה ואז בשאר ההופעות ליד הבמה הקטנה יותר. [כך קבלתי גם את המקל של שאנון,זה היה בוומבלי בלונדון,חשבתי שאני עומדת לבכות XD] הלהקות חימום היו מעולות,כמו ששני אמרה אנחנו כבר הספקנו להתמכר לאחת מלהקות החימום Street Drum Corps,שהם מדהימים,גם בהופעה וגם פנים מול פנים[אחד מהם חתם לי על החזה XD כאילו לא ישירות אלא על חולצה
כבר הספיקו לקרא לי גרופית XD]. הכל פשוט היה ממש אופורי ,לא יכולה לחשוב על טיול יותר מדהים מזה,הכרנו המון אנשים חדשים ונפגשנו עם אנשים שהכרנו עוד לפני. ג'ראד עשה עניין גדול מהמוהוק שלו ולא הפסיק לדבר עליו בהופעות.אחרי ההופעה בוומבלי הוא יצא והצטער על זה שהוא לא נפגש עם כולם ובאמת שהוא היה מקסים. אה בשתיים מההופעות שעמדתי ליד הבמה הקטנה היה צריך להכניס את ג'ראד לבמה הקטנה ,ואני עמדתי ממש ליד הגדר,העבירו את ג'ראד דרך הקהל והשומרים פשוט דחפו אנשים באטרף אז כשהשומרים שלו התחילו לדחוף אותי ג'ראד צעק להם " !Mind the girl! Mind the girl " מה שחשבתי היה נחמד ביותר מצידו,וכשניסו להכניס אותו הוא לא הצליח כל כך לקפוץ מעל הגדר הוא קצת נתקע אז עזרתי לו כזה ודחפתי אותו מהרגל [הייתי בקלות יכולה לתפוס לו את התחת אבל העדפתי שלא לעשות את זה
] אחרי שעזרתי לו הוא בטעות עם הרגל בעט לי בראש[וכן זה קרה בשתי הופעות] העיף לי את המשקפיים לעזה ,אבל השומרים היו נחמדים מספיק בשביל להביא לי את המשקפיים שלי. מה עוד היה מיוחד..אמ אחרי קארדיף שאנון יצא אחרי ההופעה ובא וחתם לכולם על דברים אז שוב עמדתי על הגדר שהציבו שם ובדיוק כשהוא בא אלי נפלה לי המצלמה ,אז אמרתי לו כזה "שאנון שאנון המצלמה" והוא היה מקסים והרים לי אותה.ג'ראד יצא גם באותה הופעה לכמה שניות וכמעט ולא הצלחתי לתפוס אותו שיחתום לי על הצמיד,אבל בשניה ממש כשהו הסתובב ללכת קראתי לו ודחפתי את הצמיד שלי דרך הסוגרים של השער והוא הסתובב חזרה חתם לי על הצמיד והלך. תומו פשוט מתוק בהופעות,הפרצופים שהוא עושה זה אולי הדבר הכי מתוק שיש XD אמ וזהו לא יודעת מה עוד אני יכולה לספר שעברתי בהופעות.. אם אחשוב על משהו אומר לכם
שבוע מדהים