אני והצבא

Mapisto

New member
../images/Emo41.gifאני והצבא

אני בקרוב אמור לקבל את הזימונים למבחנים של מחשבים (קיבלתי במנילה). נגיד ואני אעבור אותם (אגב, אם למישהו יש טיפים שישלח מסר
), האם כדאי לי להמשיך במחשבים. מצד אחד, יש לי ידע טוב בתיכנות, אני אמנם לא התמקצעתי באיזה תחום (נו אולי VB..) אבל יש לי ידע יחסית נרחב בשפות עיקריות. מחשבים מעניין אותי, ואני מרגיש שאני אוכל לתרום בזה לטובה. העבודה מעניינת ביותר במיוחד העניין שאני אזכה לעבוד יותר כצוות.. מצד שני, יש גם חסרון גדול ומשמעותי - 2 וחצי קבע גודאמט, שזה פולל זמן
אני יכול לשרת כג'ובניק ולסיים כל יום באחת ואחרי שלוש שנים ללמוד באונ'... נו אז מה דעתכם?

MaD-d0g

New member
תלוי באיזה תפקיד ומה לעשות

אם אתה רוצה לתכנת בבסמ"ח, זה יכול להיות קריעת תחת. יש קורס קד"צ שהוא חצי שנה, והוא מאוד אינטנסיבי. אתה לא צריך לדעת לפניו לתכנת. שם ילמדו אותך הכל.. אח"כ השירות + שנתיים וחצי קבע.

Mapisto

New member
כלומר בתכלס

זה יוצא 6 שדנים עם החצי שנה קורס... אגב, מה נסגר איתך והצבא?

MaD-d0g

New member
אני עתודאי

עשיתי טירונות בקיץ ועכשיו אני לומד בי"ג. עוד כמה חודשים אני חוזר לצבא. בתור מה
אין לי מושג. יכול להיות בתור משהו שקשור למחשבים ויכול להיות שבתור לוחם גולני.

MaD-d0g

New member
וואלה ../images/Emo35.gif סבבה..

הקורס המקוצר מתחיל ב 30.5
למרות שקיבלתי ציון לא רע במבחן קונקורס (89), אני סבור שאין סיכוי שאני אתקבל לשם

smasher

New member
אני גם עכשיו בסיום י"ב...

ואני מתלבט- אולי אני אלך לעתודה... או למשהו במחשבים באמת.. שבוע שעבר הייתי בראיון במודיעין אחרי המבחנים (זה אומר שעברתי
) לפרוייקט גאמא שזה באמת נשמע איכותי.. והלך לי בסדר אני חושב.. עוד שבוע אני אדע אם עברתי.. והיה ממש מגניב- פגשתי שם מישהו שאמר לי שם משפחה שלו.. ומסתבר שאני מכיר אותו מהאנטרנט...

Mapisto

New member
נו שוין../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif אולי נתראה בשירות

הצבאי.

Salem

New member
אני בצבא כבר 4 חודשים

ופשוט הציעו לי תפקיד יותר טוב

חמ"ן בשחקים: מישהו שמע?

קיבל? נבחן? כי אני עדיין מחכה לתשובה- אני מניח שלא עברתי כי היו המבחנים הכי קשים ומייגעים מעולם
, אבל עדיין אשמח לדעת אם מישהו קיבל תשובה מהם.

Salem

New member
חמ"ן שחקים

זה 4-5 מסלולים שונים
הכל מאוד טוב
(טוב... כמעט הכל)

Mapisto

New member
חבר שלי התקבל

אבל הוא גאון עולם.............................. המבחנים מאוד מאוד מאוד קשחם.

למעלה