אכן גבר גבר + חיזוק
ודוגמה שלי: אני עכשיו באיזה פרוייקט של 15 יח"ל מחשבים... משו סוף... קיצר אנחנו אשכרה כמו משפחה - 5 תלמידים ומורה אחד. ביחד 6. יודעים לספור... לא ממש יפה לומר אבל אנחנו קבוצה של אינטליגנטים, מיד תבינו למה אני מציין את זה. קיצר התחלתי להתווכח שמה עם השאר שקרבי תורם יותר למדינה מאשר להיות ג'ובניק. אז אולי יש היום ג'ובניקים שממציאים פצצות חכמות שישמרו על עוד 20 חיילים אחרים, אבל העובדה שאתה הולך להיות קרבי מבדילה בין קרבי לג'ובניק ב2 מישורים:
אתה יוצא גבר גבר...
בקרבי (וזאת נקודה קצת יותר רצינית) אתה מסכן את
החיים בעוד שכג'ובניק אתה מסכן את התחת שלך כי יכול להיות שהכסא לא מאד נוח

... אני מכיר ג'ובניק (שאותו באמת "חטפו") ביחידת המחשבים, הבנאדם יושב עם לפטופ ותוך חמש שנים יצא עם תואר מהצבא
אבל חייל קרבי ישאר עם החוויות, עם הבחורות (מה לעשות אנשים, הכוסיות תומכות ביחידות קרביות כי זה פי 1000 יותר גברי) ועם אנשים מהיחידה שישארו חברים שלו לכל החיים. אז כל הכבוד לג'ובניק שנולד עם שכל, אבל עם כל הכבוד
ויש כבוד
אני יותר מעריך את הקרבי שעשכשיו מסכן את החיים שלו בעזה כשהוא מסתנן לבית של מבוקש. אולי ביחידות של ג'ובניקים יש "חברה יותר איכותיים" אבל להיות בשטחים ולחלק את החצי מיטה, חצי אוכל וכו' עם חיילים אחרים - זו באמת חוויה שיכולה לתרום לחיים שלך, ושם בנאדם יכול להבין הרבה דברים שהוא בחיים לא היה מבין עם כוס קפה מול מחשב.