אני והצבא

Salem

New member
מה הקשר בכלל../images/Emo35.gif

שמעת פעם על בעיות רפואיות

smasher

New member
אני עם סיילם ../images/Emo13.gif

אסטמה... אם היה לי יום סיירות הייתי הולך כמו גדול !! לא בטוח שהייתי בוחר קרבי אבל אני די אוהב את ה"אקשן" הזה.. וסיילם - איזה תפקיד הציעו לך ?

smasher

New member
תפקיד... לא תחביב...

באמת מה התפקיד? אני עדיין מתלבט מה לעשות בצבא...

smasher

New member
חח תראה..

לי אישית זה לא ממש משנה.. העניין הוא שאני לא מכיר את כל התפקידים בצבא.. וחשבתי שאם הציעו לך משהו יותר איכותי מגאמא אז זה יהיה נחמד לדעת מהו.. אבל זה כל כך סודי..

Salem

New member
אתה פשוט לא תכיר כל תפקיד גם ככה../images/Emo13.gif

הציעו לי משהו יותר איכותי מגאמא
זה לא משנה כל כך מה זה - כי גם ככה אי אפשר לפנות אליהם אלא מקבלים זימון
יש המון תפקידים, והמון טובים

smasher

New member
אני עדיין לא מבין

למה זה כל כך סודי
אני לא מתיימר להכיר את כל התפקידים או משהו קצת הגזמתם.. אבל אני מניח שזה משהו שקשור למחשבים ואולי לתכנות ותפקידים כאלה כן הייתי מעוניין להכיר...

Salem

New member
אם היית יודע למה זה היה סודי

אז זה לא היה סודי

smasher

New member
טוב.. בקשתי לא ממש נענית...

אני לא אהיה נודניק.. אם בכל את אתה רוצה להגיד לי מה התפקיד שלח מסר או משהו.. בהצלחה בכל מקרה..

Salem

New member
תראה

אני לא יכול לומר לך מה אני עושה, מה לעשות. אסור. ולשלוח מסר זה לא יותר טוב מלכתוב בפורום
באמת שאין ממש הבדל. אני אשמח לעזור לך בשאלות שיש לך על הצבא אם אני יודע... אבל אני פשוט לא אומר מה אני עושה.

smasher

New member
אז...

היית אומר מראש שאתה לא יכול.. מסווג או משהו.. !! לא משנה.. ואין לי אינטרס לדעת מה אתה ספציפי עושה.. סתם אני לקראת צבא ואני עדיין מתלבט לאן ללכת.. זה הכל..

havlaz

New member
יאלהההה די עם הפוזות

מזה הסודיות הזאת.. אז אתה זה שביחידת המחשבים שפורצת למחשבים של נסראללה.. אף אחד לא אמר לך לגלות במה היחידה עוסקת לפרטי פרטים, מעשיה כיום, המבנה שלה וכו'. הרי השם של היחידה לא יעזור כל כך, ומי שמחפש להשתמש במידע מצה"ל, יודע הרבה יותר מזה. מת על המרגלים האלה מהמודיעין, כל מכין קפה במודיעין נהפך ל"מחזיק פרויקט סודי שלא יכול לספר מהוא, כי אם אני אספר לך, אני אצטרך להרוג אותך". אני בן חורג במשפחה, חלק נכבד מהמשפחה שלי היה במודיעין, רק אני לא

Mapisto

New member
איציק

אם הוצע לסאלם פרוייקט גאמא והוא ויתר זה אמור להיות סודי ביותר

havlaz

New member
ונגיד וסאלם יגיד עכשיו

שהוא בפרויקט "דלתה" זה עכשיו מזה מגלה סודות צבא, חבל על הזמן.. ברגע שאמר לי את שם הפרויקט, אני כבר יודע איזה בסיס, את הפעילות שלהם וכו'. יאלה, כמו שאמרתי, האוייבים שלנו יודעים הרבה יותר משמות, כך שבטחון שדה על שמות? מצחיק.. אני אומר בסוף נגלה שהוא שוטף כלים במודיעין.. היה לאבא שלי חבר כזה.. במשך כל השירות שלו סיפר שהוא בפרוייקט סודי, בסוף גילה שהוא היה סתם באיזה תפקיד שולי...

למעלה