אני מקפיץ את השרשור של לילי

ללילילל

New member
וואו תודה רבה!! הקשר לבקשתך:

there is evidence of familial coaggregation of anorxia nervosa and obsessional and perfectionist traits. הקשר יותר כללי - מחקרים על מידת התורשתיות של הפרעות אכילה. נראה שמחלה זו מתרכזת במשפחות יחד עם תכונות אופייניות נלוות. עכשיו, איך קוראים לזה...

עוד קצת סיוע

להלן תוצאות של OneLook עבור aggregation (ראי הפירושים מתחום הרפואה). לי די ברור שהכוונה לכך שאם ממפים את התכונות של אנורקסיה ושל טורדנות+נטיה לפרפקציוניזם מקבלים מקבצים של צמדי התכונות האלה. מבחינת התרגום, או שתשתמשי במשהו עם מקבצי צמדים, או שתהיי אמיצה יותר ותגידי שיש מתאם חיובי בין המופע של תכונה א' ותכונה ב'. לכך מומלץ מאוד לקבל את אישור המזמין. עוד אפשרות זה להתקשר לאחת הפקולטות לסטטיסטיקה או למשרד של מינה צמח (למשל) ולשאול מה המונח בעברית.

unordained

New member
a nocturnal verse

i have no intent to treat sliver horse's robust findings due to a secular change my family is going through. in fact, since we stand devided in these matters, with all the regular co-aggregation and cross-transmission processes taking their course, we have insufficient power to respond.

Eldad S

New member
../images/Emo41.gif אני מקפיץ את השרשור של לילי ../images/Emo41.gif

היות שיש לה עדיין שאלות הממתינות למענה. דרך אגב, לילי, אם את רואה שכבר עברו כחמישה ימים מאז תחילת השרשור הקודם שלך, את בהחלט רשאית לפתוח פתיל חדש, בראש הפורום. אבל כרגע אני מקפיץ עבורך את השרשור שכבר התיישן, בתקווה שנוכל לעזור לך.

ללילילל

New member
תודה אלדד

ובאמת התלבטתי, אבל כשעלו השאלות הנוספות זה היה בדיוק אחרי ש"נזפת" בשני אנשים באותו יום על פתיחת פתילים בלתי מוצדקת אז העדפתי להיות שמרנית... בכל מקרה אני מקווה שזה יעזור. לילה טוב בינתיים

למעלה