אנשים D: משחק-אישי מדי
^^

Sakai Shana

New member
../images/Emo41.gifאנשים D: משחק-אישי מדי../images/Emo70.gif^^../images/Emo41.gif

[תראו איך קשטתי יפה.;;] נלקח מפורום 160 שלקח אותו מפורום 660 שאין לי מושג מאיפה לקח אותוXD
והרי החוקים:
אז מה עושים? אחד מהפורום מתנדב,
למה הוא מתנדב?{זה נשמע נורא|: } חברי הפורום ישאלו שאלות את אותו חבר פורום,עד שיגיעו לשאלה אישית מידי שבוא הוא לא מוכן כבר לענות,{כולל אהבה,אכזבה,משפחה,חברים} ויענה שזה"אישי מידי",והוא פורש מן המשחק ואז חבר פורום אחר מתנדב שישאלו אותו.
על מה מותר לשאול? מותר לשאול על ה-כ-ל! -מי שמתנדב,מסתכן [מלבד כתובת, טלפון, מקום מגורים ושם משפחה, כי לא כולם מוכנים לומר.] מי מתנדב ראשון?! ^____^ [מכוון לשני המינים לייק דההה~] [אני השניה בתור אחרי מי שמתנדב ראשון.!]

Sakai Shana

New member
אוהו...D<

מה מידת החזייה שלך? מתי קבלת מחזור בפעם הראשונה? האם אי פעם דמיינת את דמבי ערום? [...מה, השאלות האלו כמעט הכשילו מישהי >.> במיוחד השלישית!XD]

Envious

New member
XD זה נקרה שאלות באמת נעמה :p

מה מידת החזייה שלך?A80 נראה לי ~.~ אני כזה ביש אימו !! D: מתי קבלת מחזור בפעם הראשונה?בתחילת כיתה ח' !~! בלע בלע ומאז הרוע ממשיך ~.~ לצערי האם אי פעם דמיינת את דמבי ערום?איך אפשר לדמיין חייה בעירום ?!?! חוץ מסימבה כמובן *___*

Fay Wood

New member
A80?.. ../images/Emo168.gif

*מתאפקת* *מצביעה ונשפכת מצחוק* XDDDDDDDDD י.י

Fay Wood

New member
;; ../images/Emo168.gif

חכיחכי, כשתצא שבת, תבוא קיפי ותגיד "את רוצה שאני אתחיל לדבר על אדו שלך?.." T.T

Fay Wood

New member
אבל לא יצאה שבת.>: ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אז אסור לי בנתיים? ;;

Envious

New member
בלעע יש מלא שאלות !! ;;

1. יש לך מרפק? $: כן! 2. יש לך אף?כן עם חצ'קונים חחח . יש לך כףרגל?יאפ 4. יש לך _אוזניים_? כן ! את שתיהן אפילו

נמנמ אני אנסה את מזלי שוב...

1.התאהבת פעם בדמות מצוירת? 2.את מי את הכי שונאת בפורום? 3.את מי את הכי אוהבת? 4.באיזה צבע הפיפי שלך? כל השאלות האלו הן מהכיתה שלי...דברים שאנשים שאלו אותי...אף פעם לא באמת עניתי להם... אז חשבתי שיהיה אכזרי לישאול אותך את זה...

Envious

New member
צריכה לשים לב לכל ההודעות חח

1.התאהבת פעם בדמות מצוירת? כן מלא פעמים 2.את מי את הכי שונאת בפורום? אממ אני לא שונאת !@ אני אדם שוחר שלום..<< 3.את מי את הכי אוהבת? את באקי ! D:
4.באיזה צבע הפיפי שלך? ירוק !! XD סתם כשאני לא שותה הוא צהוב איכסה ~.~

הו גם אני רוצה D:

1.ממוצע בתעודה? 2.ציון בספורט? 3.ציון במטמתיקה? 4.ציון בערבית/צרפתית/רוסית?(אלו כל השפות ששמעתי שלומדים אותן בארץ אז תחוסי עליי אם אני טועה, נה? ^^;)

Envious

New member
אוקיי P:

1.ממוצע בתעודה?אני לא זוכרת !!! @_@ 2.ציון בספורט?80 3.ציון במטמתיקה? 90 נראה לי 4.ציון בערבית/צרפתית/רוסית?( גם 90 P: im not a chenana !!

מטמתיקה 90...? 0_0

וואו את חכמה >.> סתם לא... גם אני קיבלתי מאה אבל הדביקו אותי למחזור 94 אז אני בכיתה ו' ואמרו לי שממש קשה לקבל ציונים גבוהים בכיתות גבוהות >.>

Bakura

New member
../images/Emo96.gif 80? פחח.

המורה תיתן לך 70 בקושי T_T -*מביטה ב65 באומללות T_T*-

למעלה