אנשים D: משחק-אישי מדי
^^

Vivi Sparrow

New member
אקירה-אוקא! D:

1. מה דעתך על בוקסרים שחורים? 2. האם היית מקיימת יחסי מין עם עמיר פרץ? 3. מה בדבר עמיר בניון? 4. תודי שאת מטומטמת. ^_^ 5. ושאת אוקא!11 אוהבת~ 3>

Envious

New member
אימך היא אוקא !! XP

1. מה דעתך על בוקסרים שחורים? מגניב אבל חוסם את האיוורר XD 2. האם היית מקיימת יחסי מין עם עמיר פרץ? לא XD 3. מה בדבר עמיר בניון? הוא קירח לא ? חח שיתרחקקק ממני הלווווו 4. תודי שאת מטומטמת. ^_^ מודה מודה P: 5. ושאת אוקא!11 אוהבת~ 3> XDD אני אוקאאאאאאאאאאאאאאא XP

karyn

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo204.gif

הרבצת פעם למורה? העיפו אותך פעם מהשיעור? מה הציון הכי נמוך שקיבלת? מה המוצא שלך?

Envious

New member
אוקיי

הרבצת פעם למורה? לא חח אבל זה בטח יקרה מתישהו העיפו אותך פעם מהשיעור? כן P: מה הציון הכי נמוך שקיבלת? 40 בממוצע במתמטיקה שנה שעברה :X כי!! כי !! הייתי בכיתה של מופתניקים ולא היה לי כוח ללמוד
מה המוצא שלך? המוצא ? יענו תימנים רוסים וכל זה ? טוב אני מלא דברים ! אבל סבא מצד אמא הגיע מהונגריה, סבתא נולדה בארץ.. אמא שלה מלטביה, אבא שלה נולד בארץ XD (אני דור חמישי בארץ!האהא) מצד אבא סבתא תימניה, והסבא תורכי נראה לי @_@; קיצר אני מזה יפה !! XD

Sakai Shana

New member
תימניה!111 חעחע.

אני שוקלת אם להפציץ בשאלות סופרמביכות, ישלי הרבה. םם;

Envious

New member
וואי XD מה חייו פה גם הקופים של

המשפחה שלך ? חחח סתם :X יעלוש כפרה עלייך !

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אתם בחיים לא תצליחו להפיל

את זוהר. D< קדימה זוהר *פונפונים סאמאיים!*

Envious

New member
XDD האמהאמ ענבר !! חחח

ראיתי את פרק שבע !!! איזה גבר נהייה קאזוקי פתאום XPP

marinaaa

New member
אה כן?../images/Emo110.gif

האם יש לך מנוי באתר פורנו כולשהו? ת'טמת? באימאש'לך? בהיטסוגיה? הא? מה את נוהגת לעשות מלבד להתקלח באמבטיה? וזהו? האם את בטוחה? האם את משתמשת בטמפונים. של כמה טיפות? ומה דעתך על זה? המלצות?

The Snow fox

New member
שאלות טובות, אבל...../images/Emo63.gif

אין סיכוי שתצליחי לשבור אותה...XD

marinaaa

New member
שששש../images/Emo110.gif

מכיר ת'סיסמא של המתמטיקאים? " לא נכשלת כל עוד לא חדלת לנסות" אנחנו עוד נשבור אותה מוחעחעחעחע. סתם. ומה דעתך לעזור?הא?^^

Envious

New member
XDDD לראות המורדים זה כייף חח

האם יש לך מנוי באתר פורנו כולשהו? לא P: ת'טמת? יאפ באימאש'לך? אכן ! בהיטסוגיה? חח באדוארד !!
הא? מה ? מה את נוהגת לעשות מלבד להתקלח באמבטיה? להיות על המחשב, לראות יאוי, להיות עם חברים, לצייר, ללכת לבית ספר P: ללכת לתל אביב ועוד דברים .. וזהו? יש עוד דברים האם את בטוחה? יאפ האם את משתמשת בטמפונים. לא XPPP זה מוזר כזה ! של כמה טיפות? אני לא יודעת מה זה אומר XD ומה דעתך על זה? את פסיכולוגית ? חחח המלצות? תשתמשו בתחבושות!! XD

יעל צאן

New member
וואי!! וואי!! יש לי את השאלה שתכריע

את המחשק הזה!! שאלה מנצחת!! הנה זה בא תגדירי את הכישלון הכי מוחץ בחייך!

Envious

New member
כישלון ?...

ממ @_@ אני לא יודעת מה להגדיר כישלון. טוב יש לי שניים בערך P: אוקיי, שהייתי שנתיים בכיתת מופת (כיתה של חננות) ולא עשיתי כלום, בשנתיים האלה.. מצד אחד זה היה ממש כייף להיותעם כולם לעשות בלאגן וכו' אבל מצד שני היו לי ציונים נורא נורא נורא נמוכים, ולא רציתי לאכזב את ההורים שלי כי אני אוהבת אותם :X וכישלון שני גם קשור לביתספר, היה איזשהו יום שחברה, לא משנה הרגישה רע, אז הברזתי משיעור מתמטיקה והלכנו סתם, דיברנו וכו' ובאותו יום קיללתי את היועצת כי .. סיפור ארוך P: וגם את הרכזת שיכבה קוראים לזה ? בקיצור זימנו אותי לחדר המנהלת, והמנהלת הייתה שם המחכנת שלי והיועצת, ושלושתן פשוט היו בטוחות שאני במצוקה, שאני צריכה לספר להם דברים וכו' עכשיו אם נאי במצוקה זה עניין שלי לגמרי ואין להן זכות להכנס לחיי הפרטיים.. בקיצור יצאתי משם והתחלתי לבכות, וחשבתי שכל העניין ישכח, אבל הם התקשרו להורים שלי, וההורים שלי שמעו משהם כל מיני דברים.. שאחרי זה הפילו אותי גם, ומאז היו לי מלא ריבים עם ההורים והבית ספר, עכשיו זה בתקופת רגיעה. וזהו חח ובא לי לבכות עכשיו

marinaaa

New member
:O../images/Emo110.gif

אל התעלמת מהשאלה שלי. שאלתי מה את עושה מלבד להתקלח באמבטיה. את רואה יאוי באמבטיה? ולגבי הבצפר גמאני כישלון מוחץ בכיתת החננות. ופעם חשבו שרציתי להתאבד בבצפר:O אז הסיעו אותי הבייתהXD

למעלה