אנשים D: משחק-אישי מדי
^^

Bakura

New member
../images/Emo96.gif זה כי את לא נמצאת בביצפר.

אני קיבלתי "כן, יש לך את כל התוצאות. אומנם הן לא משהו... אבל... " פחחח. לא נורא, מנהלי פרסום לא צריכים לרוץ הרבה.

marinaaa

New member
הוהו גמאני!D: ../images/Emo110.gif

~האם אימא שלך מכירה את המחשב? ~האם אימא שלך נוהגת להכנס לצ'אטים ברוסית ואז לדבר עם גברים ולקרוא לך ולשאול את דתעך עליהם? ~וכשאת מאיימת לספר לאבא במה היא מאיימת עלייך? ~מה צבע התחתונים שלך? ~ יש חבר? ~ איפההוא גר? -סתם. ~השתכרת אי פעם ועשית פדיחות כאלו שנרשמנו בסיפרי ההיסטוריה? ~נקרעו לך פעם המכנסיים בתחת כשהרמת משו? יום נעים^^

Envious

New member
אוף זה מלא !! T.T

~האם אימא שלך מכירה את המחשב? כן לצערי ~האם אימא שלך נוהגת להכנס לצ'אטים ברוסית ואז לדבר עם גברים ולקרוא לך ולשאול את דתעך עליהם?לא P: ~וכשאת מאיימת לספר לאבא במה היא מאיימת עלייך?XDD ~מה צבע התחתונים שלך? ~לבן עם צבעים כאלה למעלה ! יש חבר? ~לא ;; איפההוא גר?XP -סתם. ~השתכרת אי פעם ועשית פדיחות כאלו שנרשמנו בסיפרי ההיסטוריה? לא !! אבל זה בתכנון לעתיד ~נקרעו לך פעם המכנסיים בתחת כשהרמת משו? לא זוכרת !@ T_T

Fay Wood

New member
המ. אני הרביעית~ XD ../images/Emo168.gif

ו.. אני אוותר בינתיים על שאילת שאלות. x.x

Sakai Shana

New member
יקיריי, המטרה היא להפסיל.XD

צריך לשאול שאלות כמה שיותר חצופות, חודרניות ואישיות. אם לא אז לא נתקדם...XD

Violettecat

New member
לי יש מספר שאלות.

1. את מחטטת באף? 2. אנשים צוחקים על זה שאת שטוחה? 3. את בכלל צריכה ללבוש חזיה? (מצטערת על הרשעות,אני פשוט מנסה לפסול...)

Bakura

New member
../images/Emo96.gif *מצחקקת בשקט*

אני לא הייתי רוצה להיות שם כשמישהו יצחק על זוהר. טוב, בעצם כן. XD

Envious

New member
ממש רשעות אני בוכה פהה חח

1. את מחטטת באף? כן.. וגם לאנשים אחרים !! XD 2. אנשים צוחקים על זה שאת שטוחה? @.@ לא חח אני ביששש !! 3. את בכלל צריכה ללבוש חזיה? כן P: חחח יש לי שלוש ! אחת ורודה ומלמלתית אחת שחורהו אחת לבנה ומלמלתית ! XD

Bakura

New member
../images/Emo96.gif גם לי יש שאלות~ D<

נכון שאת אוהבת אותי כי אני הכי מושי מושלמת בכל העולם? נכון היית עושה את ורדה? ^_~ האם פינגווינים עושים לך את זה?

Envious

New member
XPPP אני שונאת אותך !! XP

נכון שאת אוהבת אותי כי אני הכי מושי מושלמת בכל העולם?כןכןכןןןP: נכון היית עושה את ורדה? ^_~ ברור !! יחד עם שניידי !!
האם פינגווינים עושים לך את זה? לא P: אבל גולפי כן

marinaaa

New member
אני רוצה ליהיות השישית!../images/Emo110.gif

אלה אם כן מישהו כבר שיש אז אני שביעית!

למעלה