אשלון בוק

../images/Emo41.gif אשלון בוק ../images/Emo41.gif

היי חברה מה קורה? נחמד לי להיות אדומה ווהוו.. כמו השם שלי שני= אדום אני אדומה חהחה, עזבו. קיצר, אני באה להזכיר לכם שהיום ה10 בינואר, משמע, היום כל הבנות היו צריכות להעביר לי את התמונות של הערים שלהן. אבל חוץ מכמה אף אחד לא ממש עשה את זה, אני מבינה שלרוב יש עומס, גם לי יש ואני לא מסוגלת לנשום. אבל תעשו לי טובה, קחו ת'סוף שבוע הזה, צאו למרכז העיר, צאו לאיזה נקודת תצפית, קחו לכם איזה שעה שעתיים ותצלמו איזה 3 תמונות, לא משנה כמה אתם חושבים שהעיר שלכן מכוערת ושאתן לא אוהבות אותה. עד יום ראשון בערב בבקשה, ואם למישהי יש בעיה בבקשה דברו איתי במסרים, אני רוצה לכרוך את זה שבוע לפני הטיסה ולא יום לפני, אני לא מתכוונת להגרר עם זה. לגבי העצומות, למי שיש עוד דפים מלאים ואין לה את הכתובת שלי, בבקשה תשלחו לי מסר. מי שהספיקה במהלך סוף השבוע לצלם תמונות יכולה להעלות אותן לפה בצירוף השם שלה ושם העיר, גם אם צילמתן בזוגות. רק כדי שאני אדע איזה חברים למקם באיזה עיר. בבקשה, אל תתנו לזה להמרח, כי אני פשוט אקרוס תחת הלחץ.. שני.

darklighter

New member
יש באתר של העיר שלי תמונות...../images/Emo190.gif

אין לי כל כך איך לצלם באיכות נורמלית או בכלל...:/ אני אבדוק אם יש לי תמונות נוף יפות במחשב שהאקס שלי צילם או משהו רק שהוא לא יהיה שם כי פאדיחות שג'ארד יראה אותוXDD והיום היה לי יום לא טוב-עמוס, מבולגן ארוך וכו', מחר אני צריכה לקום מוקדם ועכשיו אני לא נרדמת משום מה:/ סורי על התירוצים...

אני ממש עצלנית

אז אני אבדוק אם יש באתר של הישוב תמונות ואני ישלח לך .. בטוח יש משהו

etmiys

New member
שאלה

זו תריכה להיות תמונה של הישוב מלמעלה? מתצפית גבוהה? או שזה יוכל להיות נגיד מקומות מעניינים או יפים בישוב?

אמממ..

בעיקרון אני מעדיפה שזה יהיה מנקודת תצפית גבוהה, שהם יראו כאילו את המקום, אבל אפשר גם מקום יפה ביישוב. הייית אומרת גם וגם.

heli1216

New member
היי שני ,

תשמעי , אני מצלמת הרבה ואם את רוצה אני אוכל לשלוח לך תמונות של הארץ . רק תגידי לאן לשלוח אותם

inbal287

New member
אני גם צריכה את האימייל שלך [או שזה אותה

כתובת של המסן?]

heli1216

New member
חח זאת אני

שרשמת לי תנצלשי תנצלשי ועד שהבנתי איך לשלוח לקח שנה - אז כן זאת אני. ווו הייתי מראה לך כאן כבר אחת מהתמונות אבל אני לא יכולה לשלוח ... זה רושם לי בעיה..ממש מוזרר..

heli1216

New member
ממ

אין לי בעיה לכתוב לך את המסן שלי , אבל לא בא לפרסם אותו כאן..חח אז איפה אני יכולה לשלוח את המסן \ אימייל , כאילו יותר בדיסקרטיות ?

heli1216

New member
כן זהאימייל שלי זה המסנג'ר שלי..

אבל את את ידעת את האימייל שלי?

מה...?

תקשיבי, שלחת לי במסרים את כתובת האי מייל שלי.. פשוט תשלחי לי במסרים את כתובת המייל שלך.

A Broken Myth

New member
../images/Emo9.gif

אמממ, לאן לשלוח את התמונות אחרי שאני [ושני, broken sound] נצלם? להעלות לכאן, לשלוח לך במסר, מייל?
להלה. שבת שלום

etmiys

New member
תודה. שלחתי לך. אני מקווה שתקבלי..

אם לא אז תגידי לי.. אני אנסה שוב... המחשב שלי עושה קצת בעיות..

AlmogiToMars

New member
שאלה לשני :)

ישלי איזשהו ציור שציירתי וזה הסמל של הלהקה כאילו.. בקיצור רציתי לדעת גם אם זה לא קשור איכשהו לעיר שלי זה קשור ללהקה ואליי.. כי מן הסתם אני בתוך התמונה הזאת.. אבל בכל מקרה גם אותה אפשר לשלוח לך ? :)

למעלה