אין בעיות תשלחי לי ונראה איפה אפשר להכניס אותה
P PATD New member 12/1/08 #20 חח אני מזה לא קשורה אבל.. יש לי תמונה יפה של ירושלים שצילמתי לא מזמן ביד-ושם... אין לי מושג למה התמונות וכל זה בגלל שאני בצבא ובקושי יוצא לי להכנס אבל הנה בכל זאת
חח אני מזה לא קשורה אבל.. יש לי תמונה יפה של ירושלים שצילמתי לא מזמן ביד-ושם... אין לי מושג למה התמונות וכל זה בגלל שאני בצבא ובקושי יוצא לי להכנס אבל הנה בכל זאת
B BuddhaForScarlett New member 13/1/08 #23 הו מדהים! פשוט מדהים! עכשיו רק צריך כמה תמונות של ירושלים העתיקה, אני מקווה שהירושלמיות שכאן יוכלו לצלם. זה לאשלון בוק שאנחנו עושים כשאני ומורן נהיה שם באנגליה בעוד 19 יום. אנחנו רוצים, להכיר להם קצת את הארץ.. ולהראות להם מקומות שאנשים מהאשלון חיים בהם
הו מדהים! פשוט מדהים! עכשיו רק צריך כמה תמונות של ירושלים העתיקה, אני מקווה שהירושלמיות שכאן יוכלו לצלם. זה לאשלון בוק שאנחנו עושים כשאני ומורן נהיה שם באנגליה בעוד 19 יום. אנחנו רוצים, להכיר להם קצת את הארץ.. ולהראות להם מקומות שאנשים מהאשלון חיים בהם
J JaredsBlackberry New member 13/1/08 #27 תגידי אנחנו בסוף מוסיפות גם תמונה של כל אחת שגרה באותו אזור?
B BuddhaForScarlett New member 14/1/08 #49 כן, אבל אנשים בחרו להתעלם מזה כאן ../images/Emo6.gif לא משנה, אני כבר אפתח לזה שרשור בבוא העת אני משערת.
כן, אבל אנשים בחרו להתעלם מזה כאן ../images/Emo6.gif לא משנה, אני כבר אפתח לזה שרשור בבוא העת אני משערת.
צ צפרדע דרוסה New member 13/1/08 #29 עוד אחת אני מצטערת שאני מעלה לפה...אם זה מפריע אז תמחקי ואני אשלח את זה באימייל
F Fade To Black x3 New member 15/1/08 #55 ../images/Emo41.gif לפי דעתי בנות, וזה לא קשור אליך ספציפית, כמה שפחות תמונות מדבר, בבקשה. בואו נראה להם שאנחנו קצת יותר ממדבר וגמלים. >:
../images/Emo41.gif לפי דעתי בנות, וזה לא קשור אליך ספציפית, כמה שפחות תמונות מדבר, בבקשה. בואו נראה להם שאנחנו קצת יותר ממדבר וגמלים. >:
L love to hate you New member 16/1/08 #58 לא דווקא ../images/Emo12.gif המ...רגע..~חושבת~...טוב...יש רק מדבר XD אני אנסה לחשוב על משהו..
F from yesterday New member 13/1/08 #40 המשך אם עוד לא אמרתי אז לא אני צילמתי אני מצטערת לא היה לי ככ זמן מבחנים עבודות וכל שאר החרא של ביצפר
המשך אם עוד לא אמרתי אז לא אני צילמתי אני מצטערת לא היה לי ככ זמן מבחנים עבודות וכל שאר החרא של ביצפר