אשלון בוק

its only ma

New member
אמג!

יואו אני ממש מקווה שאני אספיק היום1!! אם אני אצלם היום אבל אשלח לך מחר בצהרים זה יהיה בסדר?! ואני יכולה לצלם תקניוון?! ><

מה שבא לך צלמי

מי שלא הספיק, תנסו להספיק ולצלם כמה שיותר מהר.. אני רק לא רוצה להיות בלחץ אחר כך כדי לכרוך את הספר

adiiiXD

New member
מעלה תמונות

אני ממש ממש ממש מצטערת שלא אני צילמתי את התמונות... הכל לקחתי מגוגל \= מחר נגמר הלוח מבחנים , אז בטוח אני אצלם תמונות. אבל לכל מקרה , אני מעלה את אלו עכשיו .

אנשים..

תקשיבו, אני יודעת שלאנשים אין זמן, תצלמו בזמנכן החופשי.. אבל לא מעבר לשבוע וחצי הקרובים. זתומרת.. אם עוד שבוע וחצי אני לא מקבלת תמונות, דברו איתי ונראה מה לעשות. אבל אני מסרבת למרוח את זה מעבר למה שאני מורחת כבר עכשיו, אנחנו לחוצות כבר במילא ואני לא רוצה להיות לחוצה עוד יותר

pizi23

New member
הכי הכי מאוחר שאנחנו יכולות להתחיל לעבוד על

הספר זה בסופ"ש הבא, יענו 25-26 לחודש. אחרת אנחנו לא נספיק לעשות את זה יפה ומושקע ולכרוך את זה ולהספיק לעשות את כ-ל הדברים האחרים שאנחנו צריכות, שזה המווווון- חולצות, דגל, לסדר את העצומה, ואת הסידורים האישיים שלנו לקראת הנסיעה (לי אין מזוודה בכלל, רישיון בינלאומי, מפות, וזה רק חלק קטן מאד מהדברים). אז מי שמתכוונת לצלם תדאגו לעשות את זה השבוע ולשלוח לשני מקסימום עד שבוע הבא. אחרת לא ייכנס וחבל... תודה

A Broken Myth

New member
שומעת,

הייתי אמורה להביא לך את התמונות היום, אבל נוצרה בעיה. בכל אופן, אני אצלם מחר בזמן בצפר, את הבצפר ויש לי קצת מהדברים שצילמתי היום, מקווה שזה יהיה טוב. מצטערת שלא הבאתי את זה עד היום

etmiys

New member
../images/Emo39.gifרק רציתי להגיד../images/Emo39.gif

רק רציתי להגיד לכם מלא תודה, בנות!! אתן אדירות! באמת!! ואני ממש מעריכה את כל מה שאתן עושות.. ואני בטוחה שאני לא היחידה.. אני מקווה שתהנו המווווווווווןןן!!! אני בטוחה.. ואם אתן צריכות עזרה, תבקשו... אני שולחת לכן קרמבו, אחד לכל אחת..
אני לא יודעת אם אתן אוהבות, אבל אני כן, אז זה בא מה
...

pizi23

New member
ממממ... מתה על קרמבו, ואת הווירטואלי מותר לנו

תודה

תודה לך ../images/Emo9.gif

ותודה לאל שזה קרמבו וירטואלי, אחרת כל הדיאטה שלנו הייתה נהרסת

../images/Emo79.gif אין לי מצלמה ../images/Emo4.gif

וממה שראיתי יש תמונות באינטרנט אבל לא מי יודע מה

2 דברים-

1. בפ"ת אין ממש מה לצלם, וזו ההגדרה העדינה. 2. אין לי כרגע מצמה. ;; בעיה. |: