אני ממש ממש ממש מצטערת שלא אני צילמתי את התמונות... הכל לקחתי מגוגל \= מחר נגמר הלוח מבחנים , אז בטוח אני אצלם תמונות. אבל לכל מקרה , אני מעלה את אלו עכשיו .
תקשיבו, אני יודעת שלאנשים אין זמן, תצלמו בזמנכן החופשי.. אבל לא מעבר לשבוע וחצי הקרובים. זתומרת.. אם עוד שבוע וחצי אני לא מקבלת תמונות, דברו איתי ונראה מה לעשות. אבל אני מסרבת למרוח את זה מעבר למה שאני מורחת כבר עכשיו, אנחנו לחוצות כבר במילא ואני לא רוצה להיות לחוצה עוד יותר
הספר זה בסופ"ש הבא, יענו 25-26 לחודש. אחרת אנחנו לא נספיק לעשות את זה יפה ומושקע ולכרוך את זה ולהספיק לעשות את כ-ל הדברים האחרים שאנחנו צריכות, שזה המווווון- חולצות, דגל, לסדר את העצומה, ואת הסידורים האישיים שלנו לקראת הנסיעה (לי אין מזוודה בכלל, רישיון בינלאומי, מפות, וזה רק חלק קטן מאד מהדברים). אז מי שמתכוונת לצלם תדאגו לעשות את זה השבוע ולשלוח לשני מקסימום עד שבוע הבא. אחרת לא ייכנס וחבל... תודה
הייתי אמורה להביא לך את התמונות היום, אבל נוצרה בעיה. בכל אופן, אני אצלם מחר בזמן בצפר, את הבצפר ויש לי קצת מהדברים שצילמתי היום, מקווה שזה יהיה טוב. מצטערת שלא הבאתי את זה עד היום
רק רציתי להגיד לכם מלא תודה, בנות!! אתן אדירות! באמת!! ואני ממש מעריכה את כל מה שאתן עושות.. ואני בטוחה שאני לא היחידה.. אני מקווה שתהנו המווווווווווןןן!!! אני בטוחה.. ואם אתן צריכות עזרה, תבקשו... אני שולחת לכן קרמבו, אחד לכל אחת..
אני לא יודעת אם אתן אוהבות, אבל אני כן, אז זה בא מה