אשת החודש של הפורום

gertrude

New member
../images/Emo41.gifאשת החודש של הפורום../images/Emo41.gif

עניין חדש בא לפורום
הקיץ הגיע ואיתו האור שמסנוור את הפינות האפלות בחיי חברות הפורום
! בואו להציץ ולחטט, לתהות, לבדוק, להתעניין, לחשוף ולשאול! צאנה הבנות וראנה את חברות הפורום בלבוש רשת בלבד! (רשת כמו WEB כאילו, לא להשתולל...) בכל חודש תיבחר אחת מחברות הפורום הקבועות להיות
"אשת החודש"
(או אחד מחברי הפורום הקבועים להיות "איש החודש", כמובן). בשרשור ההכתרה מוזמנות ומתבקשות נשות הפורום לשאול את המוכתרת שאלות אישיות שונות, במטרה להתוודע ולהכיר את האדם שמאחורי הניק. יש לציין שאנו מבקשות מראש את הסכמת המיועדת להכתרתה ואת נכונותה לענות על שאלות אישיות. מעט כללים למשחק:
המשחק הוא חברי ורוחו אינטימית; שאלות שמטרתן לפגוע או להציק יימחקו מיד.
זכותה של אשת החודש לא לענות לשאלות שנראות לה בלתי הולמות (או שאינה רוצה לענות עליהן מכל סיבה אחרת).
יהיה נחמד אם חברי וחברות הפורום ישתפו פעולה וישאלו שאלות רבות ומרתקות מאד.
אשת החודש הראשונה היא:
גאטו נגרו!!!
כולה שלכן...

מאריונת

New member
הי גאטו

תתחדשי על הכתר
!!! בת כמה את (בכרטיס כתוב 2...)? מאיזה אזור בארץ? נשואה/בעלת בנזוג (או בתזוג)? מגדלת חתולים?

הקדמת אותי בטיפ-טיפה

אבל בכל זאת מגיעה לך התיחסות, אז:
אני כמעט בת 33. הגיל שרשום בכרטיס שלי הוא הגיל של החתולה השחורה שלי, שאחראית גם לניק שלי (גאטו נגרו זה חתול שחור בספרדית, וגם שם של יין אדום ספרדי). בכרטיס שלי יש גם תמונה שלה.
אני מראשון לציון
נשואה
מגדלת שתי חתולות - אחת מהן היא השחורה מהכרטיס שלי, השניה פרסית מעורבת אפורה (תמונות שלה השתרבבו גם לפורום הזה ...)

FQAs ../images/Emo66.gif

אני לא יודעת כמה מכם מכירים את המשחק. אני אישית ראיתי אותו בפורום אחר, ונדלקתי עליו. אז, כדי לעזור לכם, אני אתחיל עם כמה פרטים טריוויאליים על עצמי (ברובם דברים שכבר כתבתי כאן בעבר). הרעיון של המשחק הוא לשאול שאלות. אין הרבה חוקים מעבר לזה. אני אשתדל לענות בכנות על כמה שיותר שאלות (לא מבטיחה לענות ממש על כולם - איתכם הסליחה). תנסו לא לסנן - הכל הולך (כן, גם שאלות שנשמעות לכם מפגרות/מטומטמות/לא לעניין. אם זה לא משהו פוגע - זה בסדר). אז הנה כמה דברים על עצמי (שידעתם או לא):
בת כמה את?
עוד מעט בת 33.
מצב משפחתי?
נשואה + 2 חתולות
איזה אוטו יש לך?
אופנוע, דהא! קוואסקי ER5 (זה 500סמ"ק למי שלא יודע)
איך הגעת לפורום?
מישהי פרסמה הודעה עם לינק לפורום הזה בפורום של הורים מאמצים. היא כתבה שם משהו בסגנון הזה: "תראו את הפורום הזה - זה בדיוק הפוך מאיתנו". לא הסכמתי איתה, אבל לא כתבתי את זה שם. בכל אופן, כמובן שבדקתי את הלינק ...
מה עשית בפורום הורים מאמצים???
שאלתי שאלות על אימוץ, כמובן ... אני רוצה לגדל ילדים. רק לא להביא כאלה לעולם. יש לי עוד הרבה מה לספר. בכוונה לא כתבתי כאן יותר מדי - רציתי להשאיר לכם מה לשאול. אז... תשאלו ! אני מחכה

I s t a r

New member
תגידי...

את עוד בקטע של שלישיה או שלא איתך דיברתי על זה?
ועכשיו כדי להסוות את העניין האמיתי שלי שהובע למעלה: מה תחום העיסוק שלך??

בשבילך - עד חצי המלכות ../images/Emo8.gif

אני מהנדסת חשמל (ניסיתי לשמור את זה בסוד, אבל חשפת אותי
) ונדמה לי שכן איתי דיברת על זה, למקרה שאת רצינית בעניין - אני תמיד פתוחה להצעות...

I s t a r

New member
../images/Emo9.gif תשמעי חשמליזטורית..

מה דעתך על 2 זוגות? רביעיה ? משהו? אנחנו ממש בעניין כרגע...בא לכם? אני דליק נר ואת מנורה,כך יונצחו הבדלי המעמדות האקדמיים בינינו-אבל משם ואילך,הכול פתוח..מתאים?

לא פייר../images/Emo70.gif

למה את מקבלת
ואני
? אז מה אם אני חשמליזטורית? ככה יפה להתעלל בחלשים? יאללה, תביאי את כל הג'מעה - המיטה שלנו גדולה
יהיה גם מקום לשתי החתולות ...

I s t a r

New member
סקס../images/Emo66.gif

לא,זה לא נועד רק בשביל לעשות ילדים. ממש ממש ממש לא. ותודה,נכון שהכותרת שלי גרמה לך להיכנס מה זה מהר?? חיחיחי

waterfly

New member
למעשה ....

כ-XXY סקס בשבילי אינו יכול לשמש לרביה, מה שהיקפיץ אותי יותר הינה השמרנות לאחר שצורף אדם רביעי ....

chinabird

New member
הי גאטו,

נדמה לי שהזכרת פעם או פעמיים את פורום חוזרים בשאלה. את ממשפחה דתית במקור? (ואם כן - מתי עזבת? למה? איך עם המשפחה עכשיו?)

למעלה