אשת החודש של הפורום

אני ממש לא ממשפחה דתית

(משפחה חילונית לחתולין), אבל הצצתי בפורום יוצאים בשאלה, לאחר שגיליתי ששניים מחברי הפורום הזה הם כאלה. זה פורום מאד נחמד ושמח, ויש שם שפע של אנשים מעניינים, יצירתיים ונבונים. בעצם, כמעט כמו הפורום הזה
אני ממליצה לכל מי שמשועמם לבקר שם...

elley

New member
שאלות מפגרות? הנה אני באה !

* איזה מזל את? * למה רק שני חתולים? (ופה אני אפלל שלא ישימו אותי אפפעם בתור אשת החודש, ואז גאטו לא תוכל להחזיר לי ב"למה רק חתול אחד?"...
) * במה את עוסקת? (הבנתי שבמחשבים משהו?) * איזה צבע את אוהבת? * ואיזה מאכל? ואני חושבת שאני אפסיק לבינתיים. משאירה לעצמי את הזכות להוסיף שאלות מפגרות (פחות או יותר) גם אח"כ.

תשובות מפגרות לשאלות מפגרות ../images/Emo6.gif

מזל סרטן (מה, באמת לא ניחשת?)
'רק' שניים? היתה לנו התלבטות קשה לפני שהחלטנו שאנחנו לוקחים עוד אחת! (בעצם גם לפני שהחלטנו לקחת את הראשונה...) חתול זה אחריות כבדה! (אני לא צריכה לספר לך כמה כבדה...) אז צריך לשקול ברצינות את העניין, לא?
יש לי תואר בהנדסת חשמל, ואני עובדת בתעשיית ההי-טק (או ככה לפחות מספרים לי).
אדום
נראה לי שיש יותר מאכלים שאני לא אוהבת מאשר כאלה שאני אוהבת (אני מאד בררנית באוכל). אני אוהבת דברים מתוקים עד דמעות (בקלוואה וכאלה), שוקולד, אורז (בכל צורה!), תרד (כן, הדבר הירוק הזה), דלעת ועוד כל מני דברים.

elley

New member
אז שניה, שאני אבין...

ליומולדת מכינים לך עוגת דלעת עם קישוטים מתרד, ויורדים על פונדו שוקולד של כדורי אורז מתוקים און-דה-סייד?
וכן, מתאים לי לי שאת אוהבת אדום. מתיישב טוב

elley

New member
בכיף! אבל את צריכה להגיד לי בדיוק

את התאריך. ואת מי עוד את רוצה להזמין |אייקון של רצינית לגמרי|

אני לא בטוחה שאני מוכנה לחשיפה כזו

אולי כשהיומולדת שלי יתקרב קצת יותר אשנה את דעתי ...

elley

New member
כל החוכמה זה שזה חגיגה, לא עונש ../images/Emo13.gif

איפה חשוף?! חשוף זה לא ההודעות עם אשיתאר?
כשיתקרב תחליטי איפה חוגגים ועם מי . כמו בכל שנה !
אני רק נותנת עוד אופציה.

I s t a r

New member
מה את רוצה???

עוד לא חשפתי כלום!!!! נז/בעת לך- לבושה למשעי אנוכי!

כמובן שזו חגיגה

אני לא מאלה שסובלים ביום ההולדת שלהם, ואני מאד אוהבת מסיבות. פשוט, מאיזשהי סיבה (אני באמת באמת לא יודעת למה) זו נראית לי שאלה מאד אינטימית (כן, יותר מהשאלות של אישתר). בכלל, אני נורא מוזרה בעניין הזה - אני יכולה לדבר בפתיחות שתשאיר אנשים פעורי פה, ואז להתפדח מהשאלה הכי שגרתית... נו, טוב, אצלי הכל הפוך

elley

New member
ואף על פי כן:

כולם ביחד: WE LOVE YOU GATO !!!! אצלנו מותר להיות אחרים. זה אפילו מומלץ...
אני לא אוהבת אנשים נורמלים. כל החוכמה לדעתי היא השונות. הנקודה הקטנה שהופכת אותך ל"אתה", בניגוד (או לפחות אחרת מ)מישהו אחר. בדיוק מאותה סיבה אני לא אוהבת אנשים "מושלמים" (כמו בסרטים או מגזינים) או "דוגמאות לחיקוי". אני לא חושבת שצריך לחקות אף אחד. אדם נולד שלם, גוף ונפש, ודברים שנכונים לאדם מסוים לאו דוקא יתאימו לאדם אחר. אז למה שאני אחקה דברים שבכלל לא בטוח שיתאימו לי? אני בעונש? ואין כזה דבר "מושלם". בטח לא בטבע. ולדעתי, "מושלם" גם לא מענין. אין מה לשפר, לבחון, להתפעל, או אפילו לחשוב על. מושלם זה דבר סגור, גמור, שאין מקום להוסיף לו או לשנות בו. כל החוכמה לטעמי, זה התהליך, הבחינה, השיפור, השינוי. שלא לדבר על זה שהעולם הוא מקום דינמי, החיים דינמיים, ו"מושלם" הוא משהו שלא משתנה, כי הוא כבר סיים את תהליך השינוי, ולראיה, הוא הגיע לדרגת "מושלם". ואותי לפחות, דברים מוגמרים פחות מענינים. אני מתעניינת בהתפתחות של דברים. מאיפה הם באים ולאן הולכים, איך בדעתם להגיע לשם, או איך הם חושבים שהם מבררים איפה זה "שם" בכלל. אז את מוזמנת להתרווח. זה בסדר גמור להיות גאטו. ובכלל, זה לא את שהפוכה, זה הם !!!

אני רגועה לגמרי

אגב, זה אחד הדברים שאהבתי בסרט 'חתול שחור, חתול לבן' - בניגוד לכל הסרטים של הוליווד, כל השחקנים בסרט (כולל הגיבורים ה'טובים') הם מכוערים לחלוטין! ובכל זאת אי אפשר להוריד את העיניים מהם! החיים שלהם מעניינים לפחות כמו הצורה החיצונית שלהם

elley

New member
אחלה סרט

וגם הפסקול שווה להפליא. לפחות, הוא היה כזה, עד שטחנו לו את הצורה...

I s t a r

New member
טוב טוב

אני מתחייבת שלא נשאל כלום לגבי תאריכים- מילת כבוד שלי! מי מביא קונדומים?

I s t a r

New member
דרישות דרישות..

טוב נו, יש י כאן אחד וורוד. אופ גם זותי ...עשתה לי חשק לעוגת דלעת..יש מצב לשלב אוכל?

למעלה