אשת החודש של הפורום

I s t a r

New member
אה,גמת בקטע?../images/Emo178.gif

אז צריך מתנדב מהפורום להשלים את החסר..אני חייבת מספרים זוגיים..

Arfilit

New member
שאלות משלי -

תתחדשי על ההכתרה. שלוש שאלות משלושה כיוונים שונים:
מה את עושה חוץ מהעבודה וגידול החתולים - או במלים אחרות - מה התחביבים שלך?
האם נראה לך שמשהו ספציפי ברקע שלך או בילדות שלך השפיע בצורה ברורה על החלטתך שלא להביא ילדים לעולם?
איזו אישיות הסטורית היית רוצה לפגוש ולמה?

elley

New member
אפשר להתעלק?

(פשוט, פה יש שאלות אינטיליגנטיות, ובשרשור שלי יש שאלות מפגרות. סליחה ותודה) איזו תקופה בהיסטוריה היית רוצה לבקר/לחיות בה? ולמה?

הייתי הכי רוצה לחיות בתקופת הרנסאנס

במיוחד אם אוכל להיות 'אשת אשכולות' כמו דה-וינצ'י למשל. מאז ומתמיד קינאתי בהם - הם ידעו את כל מה שהיה אפשר לדעת באותה תקופה. מאד הייתי רוצה להרגיש איך זה לדעת הכל (כמעט). היום זה פשוט בלתי אפשרי.

elley

New member
ואם היו נותנים לך אופציה לשנות משהו

מה היית משנה? (בעצמך, בסביבה, בתחום עיסוק וכו') ברמה האידאולוגית וברמה הפרטית?

וואוו../images/Emo70.gif איזה שאלה כבדה!

האמת היא, שאם מתחילים ככה, אז אפשר ללכת ממש רחוק: ברמה הפרטית: הייתי בוחרת לא להיות כאן בכלל ברמה האידיאולוגית: הייתי יוצרת חברה אוטופית, אלא מה? כי, בינינו, למה לעצור בססמאות כמו 'שלום עולמי', 'להיות בלונדינית', או 'שיויון חברתי'? ואם יהיה שלום עולמי וגם שיויון חברתי, אז יהיה יותר טוב בעולם? עדיין יהיו מחלות ותאונות! ואם אהיה יפיפיה בלונדינית עם חברה מצליחה לקוסמטיקה, אז חיי יהיו טובים יותר? קלים יותר? נעימים יותר? האמת, לא נראה לי
לכן אני מעדיפה להתרכז בכאן ועכשיו. לחיות במסגרת המגבלות הקיימות. לשנות את מה שאפשר ורצוי לשנות, ולשמור על הקיים והטוב.

זה יהיה מעניין

סביר להניח שאת תוכלי להגשים בעיקר את חלומות הסקס שלך, בתקופת הרנסנס סביר להניח היו כולאים את כל הפורום אם לא יותר

שלוש תשובות

הרבה מאד דברים: אני מתנדבת בכמה כיוונים שונים, מטיילת (בעיקר עם האופנוע) ומשוטטת באינטרנט כמובן. שלושת אלה 'גונבים' לי את רוב הזמן, אבל לפעמים אני מספיקה גם: ללכת לקולנוע, לצפות ב
, לשמוע הרצאות מעניינות ולפגוש חברים (כלומר את אלה שאני לא פוגשת בטיולים). אני אוהבת לקרוא, אבל בזמן האחרון נראה שאין לי סבלנות בשביל זה. במקום זה אני מעדיפה להתמסר לכתיבה (אבל זה לא אומנות - סתם כתבות על אופנועים למשל). אני גם עובדת על אתר אינטרנט, ואני מקווה שבקרוב יהיה לי מספיק חומר כדי להעלות אותו לרשת.
אני לא יודעת אם היה משהו ספציפי שהביא אותי להחלטה הזו (מה זה משהו ספציפי? כל דבר הוא גם 'ספציפי'. אם התכוונת למשהו דרסטי, אז לא). אני יודעת שזה הגיע בעקבות ההכרה שלי שאם היו שואלים אותי הייתי אומרת שאני לא רוצה להוולד. לכן אני לא רוצה לכפות על אחרים להגיע לעולם הזה.
אישיות הסטורית זה מישהו שמת? רציתי לפגוש את סלוודור דאלי, אבל הוא מת לפני שהספקתי. גם דוגלאס אדמס 'התחמק' ממני באותה הצורה.

מאריונת

New member
אפשר פירוט?

איפה את מתנדבת? איפה את אוהבת לטייל? עם מי? (מועדון? חברים? עם הבנזוג לבד?) למה דווקא דאלי? מה את כותבת? איזה הרצאות מעניינות אותך? (בקיצור, נראה לי שחלק מהעיניין זה שלא נצטרך לחלוב ממך מידע, אלא שתגלי לנו קצת יותר גם בצדדים של השאלה. ככה גם יותר קל לשאול שאלות אח"כ, שיש כלמיני כיוונים)

פירוט

במשטרה (משמר אזרחי); במועצה הלאומית לקידום נשים ונערות במדע ובטכנולוגיה; בעמותה להקמת משטרת בעלי החיים; כותבת בויקיפדיה
בכל מקום (בארץ ובעולם)
עם טיולי אופנועים מאורגנים; עם חברים; עם הבנזוג (למעשה כל מה שכתבת)
בגלל שהוא היה לא נורמלי, כמובן...
http://www.riders.co.il
בשבוע שעבר שמעתי הרצאה בנושא המוח. אבל אם אגלה את הכל מיד, לא ישאר לכם מה לשאול...

waterfly

New member
צר לי אך ....

זה לא ממש יעזור לך, רק חליבה תתן תוצאות, אם תתני קווים מנחים כליים יכול להיות שזה יעזור

gertrude

New member
שאלות

ספרים או סופרים אהובים?
סרטים או סדרות שאי אפשר בלעדיהם?
מהו סוג ההומור שמפיל אותך?
איך פגשת את זוגך?
נטייה פוליטית?

תשובות

גבריאל גרסייה מרקס מפיל אותי ברשתו כל פעם מחדש. דוגלאס אדמס 'קנה' אותי לחלוטין, טרי פראצ'ט מצחיק אותי בטירוף, והתמכרתי לחלוטין לסדרת 'המגדל האפל' של סטפן קינג.
CSI, 'קצרים', 'סקס והעיר הגדולה', 'X-files', 'מלחמת הכוכבים', 'MIB', 'בריאן כוכב עליון', 'חתול שחור, חתול לבן'. אני יכולה להמשיך עד מחר, אבל נראה לי שמספיק.
הומור בריטי, וגם לאוסטרלים יש 'יציאות' לא רעות.
ביומולדת של אח של חברה שלי. הוא נולד ב-29 בפברואר.
שמאל מתון עם הצצות לימין (מבחינה מדינית. הרי אין טעם להתייחס למשהו אחר בפוליטיקה הישראלית).

עינת12

New member
שאלה סופר חודרנית:

האם הספקתם להגיע הביתה לפני ש CSI התחיל? (זה מאד הדאיג אותי והטריד את מנוחתי....)

isola bella

New member
גם אני רוצה לשאול ../images/Emo13.gif

ערב טוב גאטו * כתבת שאת לא מעוניינת להוליד ילדים אבל כן לגדל ילד/ה. האם זה לא קצת 'סותר' לא לרצות להוליד מחד גיסא אבל כן לרצות לגדל ילד/ה מאידך גיסא? (אני מבינה שב-לגדל ילד/ה התכוונת ל-לאמץ...). * איך הגעת לתחום עיסוקך הנוכחי (מהנדסת חשמל אם הבנתי נכון). * איפה את רואה עצמך נניח בעוד חמש שנים? בברכת שבוע טוב איזולה בלה

הי איזולה בלה

להוליד ילד זה אומר שיהיה בעולם עוד מישהו, ושאני אחראית לקיומו בעולם. מכיוון שאין לי דרך לודא מראש שאותו אדם ירצה להיות כאן, אני מעדיפה לא להחליט בשבילו/ה. בקיצור, אני לא רוצה להביא לעולם מישהו שאולי יצתער על כך. הרצון שלי לגדל ילד/ה הוא רצון אגואיסטי שלי, שנובע מהצרכים האישיים שלי. הפיתרון של לאמץ הוא פיתרון שמטיב איתי מבלי להרע לאדם אחר (גם להביא מישהו לעולם יכול להיות להרע לו בסופו של דבר), ואולי אפילו בזה שאני מאמצת ילד/ה אני עושה טוב למישהו.
הגעתי לתחום עיסוקי הנוכחי בדיוק בדרך שבה מגיעים לעולם כל מהנדסי החשמל - למדתי הנדסת חשמל, כמובן... אם התכוונת לשאול למה בחרתי ללמוד דוקא את זה, אז האמת היא שבחרתי חצי באקראי. כשהחלטתי, לא ידעתי באמת מה אלמד ומה יעניין אותי יותר. אילו הייתי בוחרת היום, הייתי בוחרת אחרת.
איפה אני רואה את עצמי בעוד 5 שנים? זאת שאלה שנורא אוהבים לשאול בראיונות עבודה, כך שהשאלה הזאת מעלה אצלי קונוטציות לא כל כך טובות. עוד סיבה שאני לא אוהבת את השאלה הזאת היא שאני פשוט לא יודעת איפה אהיה בעוד 5 שנים. אילו היית אומרת לפני 5 שנים שבעוד 5 שנים אהיה נשואה, אגור בדירה משלי, ארכב על אופנוע ואגדל 2 חתולות, הייתי אומרת לך שאת לא מכירה אותי בכלל. מישהו אמר פעם שהחיים זה מה שקורה בזמן שאתה מתכנן דברים אחרים. החיים שלי מוכיחים את זה כל פעם מחדש. אני מכוונת את החיים שלי במידה מסויימת, אבל גם נותנת לחיים להוביל אותי, סתם כדי לראות לאן אגיע. אם הכל מתוכנן ידוע מראש, אז איזה עניין יש בחיים? אילו הייתי יודעת היום איפה אהיה בעוד 5 שנים, הייתי מתחילה לפעול במרץ כדי לשנות את הכיוון הזה! אני אוהבת הפתעות.

למעלה