אשת החודש של הפורום

gertrude

New member
אז יש לי עוד שאלה

הבנתי שאת קוראת בקלפי טארוט. איך זה מתיישב עם היותך אדם רציונלי (כלומר בהנחה שאת מגדירה עצמך כרציונלית)? את חוזה עתידות? קווי אופי? מה משך אותך להתעסק בנושא? מה את מגלה בקריאה בקלפים? ספרי והרחיבי
.

עוד תשובה

אני אמרתי שאני אדם רציונלי?
מילדות ההורים שלי חינכו אותי לחקור ולבדוק כל דבר, להטיל ספק בכל (כן, זה כולל גם בהם עצמם), ולא לזלזל בשום דבר ממבט ראשון. כששמעתי לראשונה על קלפי טארוט הסתקרנתי מאד. במשך שנים חיפשתי חומר, וכשבסוף מצאתי, זה נחת עלי כמו מבול. ככה התחלתי. אני אמנם אדם די רציונלי, אבל יש לי גם חלק אמוציונלי. הקלפים נותנים לחלק הזה (האמוציונלי) מקום להתבטא, ועוזרים לי להוציא ממנו את המיטב. כבר קראתי לאנשים עתיד ועבר, קווי אופי ודינמיקה של מערכות יחסים. בקיצור - כל דבר הולך. אני משתדלת להתאים את עצמי ל"לקוח" שלי. יש אנשים שרוצים לדעת מה יקרה ומתי, אבל יש כאלה שבאים להתייעץ ורוצים לשקול דרכים שונות לפני קבלת החלטה.

מאחר ואני לא שאלתי, אז כמה בסיסיות

יש אלוהים? את מי את יותר אוהבת, את אבא או את אמא? מה קדם למה, הביצה או התרנגולת? מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? מי אוהב אותך יותר ממני? כאב כנפלת מגן עדן, בובה? איך עושה כלב? סליחה, מה השעה? מה אכפת לציפור? איך מגיעים לבוגרשוב? מי רצח את אלנבי?

הנה כמה תשובות בסיסיות

היה אבל היא מתה. את אבא (אבל אל תספר לאמא...) הביצה, אבל הם חתמו על הסכם סודיות והם לא מגלים את זה לאף אחד. אלוהים, אבל היא לקחה את הסוד איתה... בן זוגי. כן, אבל עד החתונה זה עבר. מיאו (לפחות ככה עושה הכלב שלי
) 11:11 (שעה יפה בשעון דיגיטלי) אכפת לה האם יהיה גשם היום או לא. לוקחים ימינה בקינג ג'ורג'. יהודה הלוי - חתך אותו לשניים.

magicgirl1983

New member
שאלה לגאטו

רבעיות ושלישיות עושות לך את זה? אם כן...מה היית מעדיפה יותר גברים או יותר נשים? האם נעקצת ע"י נדל פעם אחת בחיים שלך? האם חתול איי פעם הציל את חייך? מה מעצבן אותך? מה גורם לך לחייך? מה מגעיל אותך? מה נעים לך? איפה את אוהבת לבלות? איפה את שונאת להיות? איזה ריח את אוהבת? איזה צלילים את אוהבת? איזה ריח את שונאת? איזה צליל עושה לך צמרמורת?

prizman

New member
נורא אהבתי נדלים פעם

את השחורים גם ואת הצהובים הארסיים יותר. וימבה שנים לא ראיתי נדל. יש לך?

זה קצת יותר משאלה אחת, לא?

כן, אבל אף פעם לא התנסתי. אני לא בררנית
מוכנה לכל הרכב. לא, אבל נעקצתי על ידי נמלה (כן, נמלה) ומאז שונאת אותן. לא, אבל פעם הצלתי כלב (והחלקתי עם האופנוע בגלל זה). אנשים עם אגו גבוה יותר מה-IQ. החתולות שלי כשהן במצברוח מתפנק. ג'וק מעוך. 'נעימים' בעורף, וגם שמיכת פוך. לכל סוג של בילוי מתאים מקום אחר. אין לי איזה משהו גורף בעניין הזה. במעלית ריח של דבק מגע ובנזין. חתול מגרד על הדלת (כי הוא רוצה להכנס) שונאת ריח של גופרית (לא מסוגלת להכנס לחמי ים המלח, למשל). צעקות עושות לי צמרמורת.

I s t a r

New member
עוד פעם את מדליקה אותי?../images/Emo46.gif

זה בכוונה תגידי???? ובן הזוג? גם לו יש את הראש הפתוח התואם לזה? איזה חד מימדית אני בשאלות אלייך, מדהים. שיטחית שכמוני.

על אקסהיביציוניזם שמעת?

לא מבינה מה העונג שאת מוצאת בלשתף את כל הפורום בפנטזיות המיניות שלך (שהן לגיטימיות לחתולין, פשוט פה לא פורום סקס ולאף אחד לא נעים להגיד). יש לכן תיבת מסרים פרטיים, זה הזמן להשתמש בה!

I s t a r

New member
כי ככה בא לי.

קוראים לזה הומור,אבל לא מצפה שתביני. יאללה ביי.

I s t a r

New member
אפילו יש לי שיטת חיזור חדשה../images/Emo124.gif

מוחצנת להפליא ואקסהביציוניסטית להחריד : גאטו נגרו
תיראי מה מצאתי הערב חונה ממש מתחת לבית שלי!!! הייתי חייבת,אבל חייבת לצלם לך...

למעלה