אשת החודש של הפורום

ערב טוב גאטו

עכשיו, כשאת יודעת מי אני, אני מרגיש חפשי לשאול את השאלה האחת שבאמת מעניינת אותי: מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה?
 
מצד אחד

אני נורא רוצה לענות על השאלה שלך - נכנסת לפורום במיוחד בשבילי, התאמצת כל כך לרמוז לי (ואני בטיפשותי הייתי צריכה רמז עבה כמו פיל), וכל זה כדי שתוכל לשאול אותי את מה שבאמת רצית לדעת (ואני מכבדת את זה מאד). מצד שני, אני נבוכה, כי בעצם, אני עדיין לא יודעת מה אני רוצה להיות כשאהיה גדולה... תמיד היה לי חלום (ועודנו) לסיים שניים או שלושה דוקטורטים בשניים או שלושה תחומים שונים, אבל אני מודה בבושה שזה יותר עניין של אגו, ולא איזה שאיפה נשגבת בחיים. האמת, תמיד חשבתי שתהיה לי בעיה עם העניין. העניין הוא שאני יותר מדי קופצנית - לא יכולה להשאר רגע אחד במקום. אני צריכה שינוי מתמיד בחיים, אחרת אני מתחילה להשתעמם. ככה שלא נראה לי שיש איזה דבר בחיים שיכול להעסיק אותי לאורך זמן בלי לשעמם אותי. פעם חשבתי שגם לא אמצא בן זוג מהסיבה הזו, אבל נראה לי שמצאתי אחד שיכול להשתנות בקצב מספיק כדי שיהיה לי מעניין איתו forever. אולי פעם אמצא גם עבודה כזו, ואולי זה יהיה בהפתעה, כמו שמצאתי את בן זוגי. כרגע אני לא מצליחה לחשוב על משהו כזה, שאני יכולה לומר "זה מה שאני רוצה להיות!". אז, זאת בעצם התשובה שלי - אני עדיין לא יודעת מה אני רוצה להיות כשאהיה גדולה... אגב, למה לא יכולת לשאול את השאלה הזו קודם?
 
הסבר

בעיני זאת שאלה מאוד אינטימית. נראה לי לא הוגן לשאול שאלה כזו מישהי שלא מכירה אותך.
 
וואללה../images/Emo70.gif

אז אני לא היחידה שמוצאת אינטימיות גם בשאלות שלא מתייחסות לסקס
 
אין ברירה

אלא להשאיר זאת פתוח. יש לי מה לספר לך בנושא זה, אבל יש גבול למה שאני מוכן לחשוף בפומבי.
 

elley

New member
לחלוטין לא ../images/Emo13.gif

ברוב הפעמים השאלות הכי אינטימיות לחלוטין חסרות קשר לסקס. שלא לדבר על זה שסקס ואינטימיות זה שני דברים שונים זה מזה, ובעוד "סקס" זה סקס אצל רוב האנשים, כל אדם מגדיר אחרת מה אינטימי בשבילו. איך אני הורסת לך את כל התדמית של "אני הפוכה"; בעסה איתי
 
האמת היא שבעיקר צחקתי על עצמי

עם ההגדרות המוזרות שלי ל'שאלה אינטימית' (ראי את החלק של השירשור שעוסק ביומולדת...)
 
|ורדים|

1) מלבד החתולות שאת מגדלת, היה לך בעל חי אחר ? 2) על מה בחיים לא תתפשרי ? 3) האם יש בך איזו תכונת אופי שהשתנתה במהלך החיים ? 4) מה מבדיל בין רגע רע לרגע טוב ? 5) מה הופך רכיבה סתמית לרכיבה עם אדרנלין ?
לראשך
 

prizman

New member
היו לה תולעים בבטן. ../images/Emo3.gif

סתם. לא יכולתי להתאפק.
 
../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

1) כן. גידלתי גרבילים. בתקופת השיא היו לי 21. 2) החיים לימדו אותי שצריך לעשות פשרות, והשאלה שלך נשמעת לי נורא טוטאלית. אני משתדלת להיות גמישה בחיים שלי, ולא להתעקש על שום דבר. אני מניחה שבתנאים מתאימים אתפשר על הרבה מאד. אני לא יודעת אם יש משהו שבשום מצב לא אתפשר עליו. 3) הייתי ילדה מאד סגורה ומתבודדת, ובשנות הנעורים שלי הכרחתי את עצמי להשתנות. זה היה קשה בהתחלה, אבל, כמו אימון ארוך טווח בחדר כושר, עם הזמן זה נעשה יותר ויותר קל. 4) ההרגשה ... 5) אין כמעט דבר כזה רכיבה בלי אדרנלין. אפילו רכיבה לעבודה בבוקר היא יציאה לשדה הקרב. זו אחת הסיבות שאני לא חוזרת ל
. נ.ב. ידעתי ששווה לחכות לשאלות שלך...
 

gertrude

New member
תודה ל../images/Emo47.gifגאטו נגרו../images/Emo47.gif

על היותה אשת חודש כה מוצלחת, על הכנות, הפתיחות והעניין
. חודש הבא -
מוכתר/ת חדש/ה
.
 
למעלה