מצד אחד
אני נורא רוצה לענות על השאלה שלך - נכנסת לפורום במיוחד בשבילי, התאמצת כל כך לרמוז לי (ואני בטיפשותי הייתי צריכה רמז עבה כמו פיל), וכל זה כדי שתוכל לשאול אותי את מה שבאמת רצית לדעת (ואני מכבדת את זה מאד). מצד שני, אני נבוכה, כי בעצם, אני עדיין לא יודעת מה אני רוצה להיות כשאהיה גדולה... תמיד היה לי חלום (ועודנו) לסיים שניים או שלושה דוקטורטים בשניים או שלושה תחומים שונים, אבל אני מודה בבושה שזה יותר עניין של אגו, ולא איזה שאיפה נשגבת בחיים. האמת, תמיד חשבתי שתהיה לי בעיה עם העניין. העניין הוא שאני יותר מדי קופצנית - לא יכולה להשאר רגע אחד במקום. אני צריכה שינוי מתמיד בחיים, אחרת אני מתחילה להשתעמם. ככה שלא נראה לי שיש איזה דבר בחיים שיכול להעסיק אותי לאורך זמן בלי לשעמם אותי. פעם חשבתי שגם לא אמצא בן זוג מהסיבה הזו, אבל נראה לי שמצאתי אחד שיכול להשתנות בקצב מספיק כדי שיהיה לי מעניין איתו forever. אולי פעם אמצא גם עבודה כזו, ואולי זה יהיה בהפתעה, כמו שמצאתי את בן זוגי. כרגע אני לא מצליחה לחשוב על משהו כזה, שאני יכולה לומר "זה מה שאני רוצה להיות!". אז, זאת בעצם התשובה שלי - אני עדיין לא יודעת מה אני רוצה להיות כשאהיה גדולה... אגב, למה לא יכולת לשאול את השאלה הזו קודם?