../images/Emo21.gif ולמטה מתכון.
מאכלים אהובים: יש כל כך הרבה באופן עקרוני אני אוהבת לאכול הכלכל כמה זמן יש "גננה" למשהו אחר. זה מתחלק לכמה דברים: בבית: קציצות ואורז צ'ונט טוב שאני עושה, ומאכלי קדרה שאני עושה. במסעדה: חיות ים למניהם, חיות בכלל - עדיפות לכבש, דגים. אוכל מהיר: בורגר קינג ונקניות יש לי את מחלת הקוקה קולה מנסה להתגבר אבל בנתיים לא הולך, בהריון של טל נגמלתי ל 9 חודשים וישר אחרי הלידה שתיתי בקבוק שלם. ממתקים: מכל סוג מלוח מתוק, גרעינים שחורים, שוקולד עוגות של "קינדר" במבה. שונאת לאכול: עוף מכובס. 3. המשפט "את לא מבינה כלום" מוציא אותי מדעתי
. 4. זה יהיה שקר להגיד שאני לא משתמשת בשקרים לבנים - אבל מאוד משתדלת, השקרים הלבנים שלי הם בעיקר כלפי יוד שהוא שואל אותי כמה משהו עלה ואני תמיד מורידה איזה 20 ש"ח...
, אבל גם על זה אני עובדת. הקטע הוא שהוא תמיד יודע כמה זה באמת עלה. 5. איפו הייתי חיה? אני חושבת שהייתי נשארת בפרדס חנה (אני מאוד אוהבת את המקום) הייתי קונה בית עם דונם שטח, לא הייתי עובדת והייתי מגדלת כלבים נטושים - שזה הדבר שעושה לי הכי רע לראות לעיתים עד כדי בכי. 6. משנה בגידול ילדי? אני מרגישה שיש להם הכל מבחינה חומרית - בגדים זה לא דבר שנורא חשוב לי ומשחקים אני קונה להם מה שאני חושבת שצריך בלי יותר מידי חשבון. הייתי בטח קונה להם המון המון ספרים. הייתי רוצה לגדל את הילדים ביותר חופש במקום שאין בו כבישים והם יכולים להיות חופשיים.