אוווף ../images/Emo46.gif עניתי לך תשובה ארוכה והוא
מחק אותה, אז מהתחלה. הייתי בכל ארצות הברית, בהולנד אוסטרלי הוניו זילנד. טיילתי בטרמפים לבד בניו זילנד במשך כמעט 4 חודשים חזרתי לארץ לחתונה של אחי ואז חזרתי שוב לניו זילנד לתקופה של שנה וחצי ועוד כמעט חצי שנה באוסטרליה. הכי אהבתי את השקט הנפשי שהיה לי בניו זילנד, גם מבחינה"מדינית" גם מבחינה כלכלית וגם מבחינה נפשית. מדהים כמה שקט כמה יופי יש בארץ הזאת ובאנשים שלה. בעלי לשעבר בשאלה הבאה בשרשור. דברים מטורפים: להתחתן עם האקס. לנסוע באמצע הלילה לראות את דיויד ברוזה במצדה בגיל 29, להתנהג בהופעה שלו כמו ילדה בת 16. ועוד רבים וטובים ופחות טובים. תגדירי באיזה תחום... אין שום דבר שאני רוצה לעשות ואני אל יכולה בגלל הילדים, בגללש אני לא מוכנה שהם יגבלו אותי הם גדלים בצורה כזאת שהם לא. אני יוצאת לבלות לא מעט גם עם חברות וגם עם יוד. יוצאת לטיול של יומיים עם חברות ומשאירה את יוד עם הילדים. לוקחת איתי את עופרי לשבוע חופש באילת לבד (זה היה שהייתי בהריון עם טלטל) בהחלט יש מסגרת בבית ובשמונה וחצי הם שניהם ישנים ואנחנו מאוד משתדלים שהם יישנו בבית ולא כל פעם במקום אחר, אבל בהחלט לא מרגישה שאני אל עושה דברים בגללם - הרבה פעמים אני מרגישה שאני עושה דברים "כאילו" בגללם אבל אני נהנית מהם מאוד ואולי אפילו יותר מאשר עופרי וטל (כמו טיולים ברחבי ישראל ופיקניקים בכל מיני מקומות. אני על הצד היותר שמאלי, ככה חינכו אותי, זה משהו בעצמות, אני זוכרת שהייתי ממש קטנה היו לוקחים אותי להפגנות בכלא אייל אצל אייבי נתן. אני לא רוצה שעופרי ילך לצבא ולא רק בגלל הפחד אלא בגלל שאני חושבת שצבא, והברה לבנים עושה רע לאופי שלהם. תמיד הייתי מזכירה למעט מילצור באילת ובניו זילנד.