הי קרן ../images/Emo13.gif
טיילתי בהמון מקומות באירופה- רוסיה, אוקראינה, צרפת, איטליה, ספרד, פורטוגל, אוסטריה. באזורינו- סיני, ירדן, קפריסין,תורכיה, יוון. באמריקה- ארה"ב, אקוודור, ברזיל. במזרח-יפן,פיליפינים, תאילנד,הודו,נפאל,בורמה. בחלק מהמקומות יותר מפעם אחת(בטח שכחתי משהו)
נורא קשה לענות על מה הכי אהבתי. אני מאוהבת באיטליה מבחינת ארכיטקטונית (גם הייתי שם כבר 5 פעמים והיד נטויה), הרי ההימלאיה בנפאל והמדבר בירדן כבשו אותי ביופיים הפראי ובצבעים החזקים שלהם, בבורמה פגשתי עם עני פשוט ומקסים עם המון חוש הומור שגישר על החוסר בשפה, בצרפת ובברזיל את המוסיקה הכי מרגשת והכי שמחה...וזה לא נגמר
בישראל אני הכי אוהבת את המדבר ובעיקר את הנגב. כשאני יוצאת מירושלים והצמחיה מתחילה להיעלם אני כל פעם נתקפת התרגשות ומרגישה בבית. למדבר יש משמעות רוחנית עמוקה עבורי (למרות שאני לא בן אדם רוחני במיוחד). המדבר לימד אותי את היופי והקסם בדברים הקטנים שאנחנו לא שמים אליהם לב בחיי היומיום שלנו. הכי אהבתי את הטיולים הארוכים עם הגמלים (4-6 ימים) בחום בלי מקלחת, בלי לפגוש אף אדם בדרך. רק אני, המטיילים שלי, הגמלים והמדבר. אהבתי לראות את המדבר נפתח בבישנות כלפי האורחים. ביום הראשון האנשים לא הבינו מה הם עושים שם. חום אימים, אין מקלחת, הגמלים מסריחים, הולכים קילומטרים רבים בנוף צחיח שחוזר על עצמו. הכל אותו דבר. אבל אז,אחרי שהעין התרגלה לנוף פתאום היא גילתה משחקי צבעים עדינים בחוור, צמחים מרתקים שלמדו לשרוד בתנאים הקשים ביותר, בעל חיים בישניים. ובעיקר, בעיקר ב"ריק" הזה האדם לומד להכיר את עצמו. זה ישמע אולי קצת מוזר אבל אחד הדברים שאהבתי לעשות במדבר כשהייתי שם לבד זה להישכב על החול או האבנים לקראת שקיעה לעצום עינים ולהרגיש איך אני מתמזגת עם הרוח והאבנים והופכת לחלק מהם. הרגשה מדהימה.
יש עוד המון מקומות שאני רוצה להגיע אליהם (גם בארצות שהייתי בהן)-לדאק בהודו, ברצלונה בספרד, אני רוצה לטייל במדבר באוסטרליה, להגיע לניו זילאנד, לנורבגיה, למרכז אמריקה,צ'ילה ובוליביה...לכל מקום. (בעצם אפריקה פחות מושכת אותי לא יודעת למה). מצטערת שיצא ארוך...