מסכימה איתך
כל שבוע אני קוראת מרותקת. ולתשובות
נולדתי בירושלים, ובגיל שלוש עברתי ליישוב קטן ליד נהריה, שבו גדלתי. יש לי אחות בת 24 ואח בן 17. עם אחותי שנים על שנים היה כסאח. אנחנו מאד שונות. אני שיא הרוגע ולה (כמו שסבא שלי היה אומר) יש קוצים בטוסיק. אני התבגרתי מהר, היא עוד בגיל ההתבגרות. לי יש אורך רוח וסבלנות (מזל שור, נו), והיא עם פיוז קצר. עכשיו, כשאנחנו קצת יותר גדולות, אנחנו יכולות לדבר אחת עם השניה, ולמרות שבתקופת ההריון היא היתה רוב הזמן נוראית אלי (לא הבינה למה בדיוק רע לי), מאז הלידה היא עזרה נהדרת. בהתחלה בבית, ועכשיו בעיקר עם שחר. אני מקווה שעם הזמן היחסים בינינו עוד יתהדקו. אחי הוא האח הקטן שלי, קטן ממני בעשר שנים, ואני מתה עליו. אני גאה לספר שמאז ומעולם הצלחתי להבין אותו יותר טוב מכל שאר המשפחה, ובגיל ההתבגרות שלו הוא מספר לי דברים שהוא לא מספר לאף אחד אחר (כשהוא מואיל בטובו לצאת מהקונכיה). הוא חכם ויפה ונהדר. אמרתי כבר שאני מתה עליו? סיפור העו"ד הוא ארוך, בעיקר מכיוון שבחרתי להיות עו"ד פעמיים. בתיכון החלטתי להיות עתודאית מכל מיני סיבות (כמו הרצון לא להיות מבוזבזת בצבא, וגם כי רציתי להרגיש מיוחדת). מהיותי אדם פרקטי, החלטתי ללמוד משפטים (כי משהו עם מספרים לא בא בחשבון). כבר בלימודים הבנתי שזה לא בשבילי, והלכתי לסטאז' רק בגלל שאם כבר למדתי, אז שתהיה תעודה. ברחתי מהסטאז' (אזרחי) אחרי חצי שנה לצבא, בידיעה שלעולם לא אשוב עוד למקצוע המגעיל הזה. אבל בתקופת הצבא, ומכיוון שרציתי להמשיך לגור בת"א (ולשרת בקריה), נאלצתי למצוא עבודה אחה"צ, ומצאתי אותה במשרד עו"ד. שם גיליתי עו"דים ברמה, ומשרד שנותן אפילו לסטודנטים של אחה"צ עבודות אחריות ומעניינות, ומעודד הגדלת ראש. והמשרד עסק בליטיגציה. אחרי כמעט שנתיים אחה"צ שם, המשכתי שם גם חצי שנת סטאז' נוספת, תוך שאני מגלה עד כמה אני טובה בזה ונהנית מזה. אני אוהבת בתי משפט. לאו דווקא את ההופעות, אלא את כל התיק, את משחק המוחות בין שני צדדים, את הצורך לנסח טיעון באופן הגיוני ועם המילים הנכונות בדיוק. ואני אוהבת לנצח
אני לא אוהבת את העובדה שזה יותר מדי ניירות ופחות מדי אנשים. לשמחתי במשרד בו אני עובדת יש גם הרבה יעוץ טלפוני לבעלי תפקידים, וכך אני לא סובלת מול הנייר והמחשב כל יום כל היום. אני לא יודעת אם זה "לא אוהבת" אבל קשה לי נורא עם האחריות לחייהם של אנשים. יצא ארוך נורא