אשת השבוע

Joy107

New member
אין לי עדיין שאלה...

אבל אני אחזור...
נשמע כמו סרט של שוורצנגר
... לא??

איזו בחירה טובה!

קראתי כבר כמעט הכל. באמת מקסים לגלות שכל אחת היא עולם כה מיוחד. מקווה שטרם שאלו לקראת סוף השרשור: אם לא היית עוסקת בעריכת דין, במה היית רוצה לעסוק?

בלינקה

New member
תודה ../images/Emo13.gif

עניתי למעלה ליעל (נדמה לי). עכשיו את חייבת לי שאלה

בדיוק עכשיו חשפתי את הבושה

אוי אוי אוי... אז אני חייבת לך שאלה: פרטי, נמקי והסבירי 5 תכונות שגרמו לך לדעת שהאיש הוא "האחד והיחיד". בונוס: אני מרשה גם לציין תכונה אחת שהיית מוותרת עליה.

בלינקה

New member
חמש...

1. הוא אהב אותי. 2. הוא הצחיק אותי. 3. בפגישה הראשונה שלנו נדהמתי להציץ על השעון ולגלות שעברו שלוש וחצי שעות (כבר ציינתי שבטלפון הוא היה פוץ?). בקיצור, יש קליק ויש על מה לדבר. 4. הוא קיבל אותי על כל המגרעות שלי (ויש הרבה), מה שמעיד על פתיחות מחשבתית יוצאת דופן. 5. יש לו עיניים... איזה עיניים יפות... בעיקר בשבת בבוקר יום חורף שמשי
1. הייתי מוכנה שהוא ירצה קצת פחות. יש לו נטיה להרצות על כל נושא, לפעמים במקום לנהל שיחה.

אדר שלי

New member
והשאלות שלי../images/Emo141.gif

מה הטיפים שלך לגבי השילוב זוגיות-אמהות-עצמך? איך את עושה את זה או איך את מקלה על עצמך בנושא הזה? האם ואיך השתנו היחסים שלך עם הורייך בעקבות לידתה של שחר?

בלינקה

New member
הטיפ הכי חשוב הוא מקרי -

לחיות את החיים עם בן זוג שנמצא בבית. לא ידעתי עד כמה התמזל מזלי. לזוגיות חשוב נורא לדבר. חשוב להתחבק. נורא חשוב. אני מאד משתדלת לסדר את זה ככה שניכנס למיטה לפני שאנחנו שפוכים מעייפות, כדי שנוכל קצת לדבר. להגיד שאוהבים. לא לצפות ממנו למה שאני לא מצפה מעצמי. לצאת. עם שחר או בלעדיה, יציאה לקפה זה זמן שלנו נטו. אמהות? לזכור שאני האמא הכי טובה שלה. לזכור שתינוקות הם יצורים די עמידים. להקשיב לאינטואיציה שלנו כהורים. להקשיב לכווווולם, ולבחור את מה שמתאים לנו (נכון לחיים בכלל). עצמי מרגישה טיפה מוזנחת כרגע. לישון עם שחר צהריים. לקרוא. אפילו אם זה רק בשירותים. להחליט מה נורא חשוב לי לשפיות, ולהתעקש עליו (כמו למשל לא לוותר על לראות שלושה פרקים ברצף של גאווה ודעה קדומה). התקרבתי לאמא שלי. פעם לא שיתפי אותה בכלום. גם כשהייתי חולה, הייתי מתקשרת לאבא. מאז ההריון אנחנו מדברות כל יום, ואני מרגישה פחות צורך להסתיר ממנה מחשבות ורגשות.

sipi1

New member
שלום לאשת השבוע !!!

כל שבוע מגלים כאן עוד עולם מרתק... והשאלות שלי נוגעות לעולם הוירטואלי : האם הפורומים מהווים עבורך חברה אמיתית ? האם לפניההריון והלידה זה גם היה דומה עבורך ?

בלינקה

New member
נתחיל מהסוף, כי זה תהליך

הייתי ילדונט, במלוא מובן המילה. בגיל 21 גיליתי את הצ'ט, והוא היה חיי. זה הגיע למצב שבו העדפתי להישאר מול הצ'ט ולא להיפגש עם חברים (להגנתי אני יכולה לומר שגם יצרתי קשרים שחרגו מהצ'ט. לגנותי, כולם היו עם גברים, ולאו דווקא לשם קשרי ידידות
). כשהכרתי את האיש, לא היה לי צורך כל כך גדול בעולם הוירטואלי. הוא הספיק לי, יחד עם החברים שלי. כשעברתי לחיפה, וכל החברים נשארו במרכז, חזרתי קצת לחברי הצט שלי. כשנכנסתי להריון גיליתי את פורום הריון ולידה, והשאר היסטוריה. הפורומים מהווים בשבילי, כיום, אמצעי להכיר אנשים, נשים בעיקר, במצב משפחתי וחברתי דומה לשלי, וליצור קשרים שחורגים מהעולם הוירטואלי. בתקופת חופשת הלידה הכלי הזה היה גלגל הצלה מבחינתי, וגם כיום הוא מאד מועיל לי. לצערי, כל החברים שלי שאינם מהעולם הוירטואלי הם עדיין רווקים הוללים, לומדים/עובדים, חיים חיים מאד שונים משלי. אני אוהבת אותם מאד, אבל נושאי השיחה מצטמצמים. והפורומים ממלאים את החסר.

הי ושאלה לי ../images/Emo140.gif

כמו קודמיו, גם הפעם אני מרותקת לשרשור. ולשאלתי - מה את רוצה בשביל שחר כשתהיה גדולה? אני יודעת שנורא קל להגיד שתהיה בריאה
ומאושרת אבל אני תוהה לגבי משהו יותר קונקרטי. ונורא כיף להכיר אותך יותר מקרוב.

בלינקה

New member
משהו מוחשי שאני רוצה שיהיה לה?

הרבה ספרים
קצת פחות מוחשי? אני רוצה נורא שהיא תהיה חזקה מספיק לקבל החלטות שנוגעות לחייה בעצמה.

../images/Emo23.gif חייבת לשאול אותך גם משהו

רק עכשיו נכנסתי לפורום אחרי המון זמן (שקר - אתמול גם) וראיתי שאת אשת השבוע - אז הייתי חייבת להשתתף - ואין לי עדיין מה לשאול - ואני לא מתאפקת. רוצה להיות חברה שלי?

ornaok

New member
ענבל../images/Emo24.gif

שרשור מקסים! אני ממש גרועה בקטע של השאלות, אבל נהנית מאוד לקרוא את התשובות

sharonmx

New member
אני אף פעם לא יודעת מה לשאול...

תמיד זה נראה לי נורא אישי לשאול שאלות מישהיא שאני לא מכירה, ואני לא אשאל שאלות דביליות כמו "מה המתכון שלך לסלט חצילים?" בכל מקרה, אני תמיד קוראת את השאלות והתשובות ונהנית... מה שכן- מאוד הזדהיתי עם הצפייה ב"גאווה ודעה קדומה". ראיתי את זה מליון פעם, וביום שישי האחרון נשארתי עד 3 לפנות בוקר כדי לראות את מר דארסי וליזי.... כל כך חכם!

isidora

New member
גם אני מלטפת ../images/Emo8.gif

לשמחתי, יצא לי גם קצת להכיר אותך מקרוב ובכל זאת יש עוד המון דברים לשאול... לאילו מקומות בעולם היית מעתיקה את חייך אם היתה לך הזדמנות? (אני לא מתכוונת לתמיד אלא לשהות של כמה שנים)

למעלה