אשת השבוע

אפרת12

New member
אז זוהי אשת השבוע שלנו

(מצטערת - יש לי הפרעות בכתיבה) הגברת פו תציג את עצמה פה בקרוב שיהיה שבוע נעים ומהנה

POOH*

New member
בוקר טוב לכולן.....

אז אני POOH בת 27 [מחר..
] נשואה לאביר הכי נפלא בעולם ואמא לגיא בת ה- 8 וחצי חודשים... גרה בקיבוץ ליד פרדס חנה. בעלת BA בחינוך. כרגע בבית עם גיא... ומחפשת תינוק לשנה הבאה לטפל בו בתקווה שאוכל להשאיר את גיא איתי בבית לעוד שנה. גדלתי בהוד השרון... את התואר למדתי בתל חי. כרגע מאד נהנית מהאימהות... הרבה יותר ממה שציפיתי... ממש מרגישה שמצאתי לעצמי יעוד... וסוף סוף מרגישה שאני עושה בדיוק את מה שאני רוצה... התחלנו לחשוב על אח לגיא... אבל גיא צריכה בשביל זה לישון בלילה כי מסתבר שממחשבות לא נוצר ילד
הלידה של גיא הייתה טראומתית עבורי... ומקווה שהלידה הבאה תהיה יותר טובה ובבית. וזהו... לא יודעת מה עוד לספר על עצמי... POOH

odeia

New member
מזל טוב ליום ההולדת

אין לי שאלות אבל אני יודעת שליבך רחב ורחום.

sipor

New member
פו היקרה..

איזה כייף שאת אשת השבוע.. כבר למדנו הרבה עליך מהשרשור הזה. למדת , ככה סיפרת . למה את לא עובדת במקצוע? האם עכשיו טיפול בילד לא יפריע לך בעבודה בעתיד בתחום המקצועי שלך, או שזה מה שאת מתכננת לעשות הלאה. ולמה לא התחלת לטפל בילד לפני 3 חודשים !<?
סתם ! את משקיעה המון בילד שלך זאת עובדה רואים את זה לאורך כל מה שאת כותבת פה לאורך זמן, האם את גם משקיעה בעצמך , הכוונה מעבר לקריירה.. הגשמת חלומות וכאלה ?! וסתם.. שיהיה לך בכייף להיות אשת השבוע.. עד כה מאוד נהנית. את כותבת נפלא !

POOH*

New member
היי ותודה...

למדתי חינוך. אבל בלי תעודת הוראה כך שאין לי ממש מקצוע מדוייק בתוך החינוך... ואני תמיד עבדתי עם ילדים וגם בעתיד זה מה שאני רוצה לעשות. רק אני צריכה להחליט בדיוק באיזו מסגרת... טיפול בילד לא יפריע לי לתחום המקצועי בעתיד כי בכל מקרה, כאמור זה התחום שלי... וגם זה יאפשר לי להיות יותר זמינה לגיא בנתיים. ואם אני משקיעה בעצמי? האמת היא שאני מאד נהנית להיות עם גיא... וממש מרגישה מסופקת ומאושרת איתה... אבל האביר הנפלא שליש הוא גם אבא שלה דואג כל יום לתת לי קצת זמן לעצמי. כך שאני כמעט כל יום מצליחלה קצת לפחות להיות גם עם עצמי. ובנושא הגשמת חחלומות אני חושבת שזה שיש לי משפחה מדהימה כזו - עם בן זוג נפלא שאוהב אותי וילדה מדהימה זו הגשמת החלום הכי גדול שלי.
POOH

מעיןבר

New member
עוד לפני שהצגת את עצמך ../images/Emo24.gif

וכבר שאלה - מאיפה כישרון הכתיבה הנפלא? עשית עם זה משהו? פיתחת באיזה שהיא צורה? יש לך חלומות בכיוון?

POOH*

New member
היי ובוקר טוב....

מאיפה? לא יודעת... אם עשיתי עם זה משהו - אני כותבת... זה משהו, לא? אני כותבת בערך מגיל 14. וכמעט את הכל גם שמרתי... פיתחתי - הייתי בקורס של כתיבה יוצרת במסגרת התואר הראשון... אבל הוא לא היה ממש רציני. וחלומות - בטח יש. לאסוף את כל מה שאני כותבת כאמא ולהוציא את זה כספר שיוקדש לגיא ביומולדת שנה שלה שגם תהיה יומולדת שנה לאימהות שלי... POOH

sipi1

New member
מזל טוב ליום ההולדת !

ושאלה : איך הגעת ללמוד דווקא בתל-חי, ומה למדת שם?

POOH*

New member
תודה...

למדתי חינוך. במוקד של חינוך לדמוקרטיה ושלום. ואיך הגעתי? ידעתי שאני לא רוצה אונ' אלא מכללה. אבל היה לי חשוב מכללה שנותנת BA ולא רק BED כי חשבתי על תואר שני... אז עברתי על המכללות בארץ... ואני אוהבת את הצפון אז תל חי הייתה כמעט בחירה טבעית... בתור ילדת בית בהתחלה היה לי מאד קשה - המרחק מהבית ומאמא... אבל לאט לאט זה התרגלתי. ובסמסטר האחרון כבר הייתי עם האביר שלי כך שישנתי בצפון בערך שני לילות בשבוע רק... נהניתי מאד מהלימודים... ומהאווירה בתל חי... ואני רק מצטערת שלא המשכתי בלימודים אחר כך אלא עשיתי הפסקה... POOH

sipi1

New member
אין כמו הצפון הרחוק !

ובאמת במכללה יש אוירה מיוחדת.

POOH*

New member
היי

הכרנו באינטרנט. בצ'אט של IOL ז"ל... היינו קבוצה של כמה וכמה אנשים קבועים בחדר מסויים בצ'אט. הפגישה הראונה ביננו הייתה ביום הסטודנט של אונ' ת"א שנפגשנו שם כמה חבר'ה מהצ'אט. בקושי דיברנו שם... והוא היה עוד אחד מהחבר'ה.. אחרי זה הוא נסע לטיול במזרח. ומשם הוא שלח לי אימיילים כאחת מרשימת התפוצה שלו.. מדי פעם עניתי וככה נשאר הקשר. כשהוא חזר הוא התחיל ללמוד בת"א ובאחת השיחות ביננו [ב- ICQ נדמה לי...] החלטנו להיפגש לקפה בעזריאלי. נפגשנו ומהפגישה ההיא שנינו יצאנו בהרגשה שפגשנו אדם נחמד והנה מצאתי עוד ידיד. אחרי זה נפגשנו אצלו בבית באיזה שישי. ואז כבר היה ברור שזהו... אנחנו ביחד... שבוע אח"כ הגעתי לישון אצלו לילה אחד ונשארתי עד יום שני... ומאז אנחנו ביחד... מהר מאד לשנינו היה ברור שזה זה... והצעת הנישואים הגיעה כשהיינו שנה ושבועיים ביחד...
POOH

lulyK

New member
הי פו,

גדלת בקיבוץ בו אתם גרים היום? בגלל המגורים בקיבוץ תהיי חייבת לחזור לעבוד אם לא תמצאי תינוק לטפל בו בנוסף לגיא? איך את נראית?

POOH*

New member
היי

לא גדלתי בקיבוץ בכלל. גדלתי בהוד השרון. האביר הוא בן הקיבוץ... לגבי השאלה השנייה - כן. אני חייבת למצוא עבודה... הבעיה שאין... אין בקיבוץ עבודה.. ובכלל יש דברים שאני לא מוכנה לעשות וגם אני הרבה פחות מוכנה להתפשר על שעות. כך שלמצוא ילד לטפל בו זה הכי טוב גם מבחינת שעות.. וגם כי זה מה שאני עושה... ואיך אני נראית? פיסית? כמו פו.
גדולה...
POOH

lulyK

New member
אחרי ששאלתי

נזכרתי שבכלל כתבת שגדלת בהוד השרון. סליחה.......... התכוונת שאת נראית כמו פו - חמודה וזהובה

דפנה מי

New member
צהריים טובים POOH../images/Emo42.gif

ליום ההולדת שיחול מחר
. כמה ילדים אתם רוצים? מה הפרש הגילאים האידאלי בעיניך, יש לך אחים ו/או אחיות והאם זה משפיע והאם חווית הלידה וההורות עם גיא משפיעה? מהיכן האהבה הרבה ל POOH
?

POOH*

New member
צהריים טובים גם לך...

אני רוצה 4 ילדים. האביר כנראה גם - הוא עוד לא בטוח.. יש לי שני אחים קטנים ממני. אחד בשנתיים ושבוע. ואחותי ב-6 שנים. הפרש אידיאלי בעיני הוא שנה וחצי שנתיים בין הגדולה לבא אחריה ואז הפסקה של כמה שנים ועוד זוג..
אני חושבת שההפרש ביני ובין אחי הוא בהחלט משפיע על הרצון בהפרש קטן. כי תמיד היינו חברים טובים [חוץ מבגיל ההתבגרות
] ואני מאד אשמח אם לילדים שלי יהיה את אותו הקשקר שיש לי עם האחים שלי... ואני בטוחה שחווית ההורות גם משפיעה. כמה שאני אוהבת את גיא ומופתעת כל פעם מחדש מעוצמת הרגשות.. אני מרגישה שיש לי עוד המון לתת לעוד אחד... והלידה? אם כבר היא רק הרסה.. כי זה הדבר היחיד שמפחיד אותי בכל העניין.... והאהבה ל- POOH? לא יודעת... פשוט יצא ככה... גדלתי עם הסיפורים עליו ובאיזשהו שלב בתיכון התחלתי לאסוף דברים עם פו ונהיה כמו שאמא שלי טוענת שנהייתי חולת 'פופומניה'. POOH POOH

nonaa

New member
הי POOH !

המון
ליום ההולדת
שאלות שבינתיים עלו לי : * איך התמודדת עם המעבר לקיבוץ ? הכניסה לחברה סגורה לא היתה קשה ? * לא היית חייבת להכניס את גיא למסגרת הקיבוצית ? * איך את מסתדרת עם העובדה שאת תלויה במישהו לנסיעות ? זה מבחירה ? * במה את רואה את עצמך עוסקת בעתיד ?

POOH*

New member
היי

המעבר לקיבוץ האמת? היה ממש אחלה... לא היה לי קשה בכלל בהתחלה. הקשיים הם עכשיו כשאני אמא. קשה לי עם זה שלא אני אמורה לגדל את גיא. שבעיקרון היא צריכה להיות בבית ילדים עד 16:00. וזו גם תשובה לשאלה השניה שלך - בעיקרון כן. הייתי חייבת להכניס את גיא לבית ילדים. בגלל שיש לה ריפלוקס קיבלתי אישור רפואי להישאר איתה בבית. כי בבית תינוקות ביחד עם כל שאר התינוקות לא היו יכולים לתת לה את הטיפול שהיא הייתה זקוקה לו... ועכשיו כשמצבה לאט לאט משתפר.. כבר נשאיר אותה בבית עד ספטמבר והיא תיכנס אחרי שהילדים הגדולים יעלו גן... לגבי הנסיעות - איך אני מסתדרת? בעזרת האביר הנפלא שלי.. אם זה מבחירה? חלקית... אין לי רשיון... פעם למדתי אבל הקדימו לי את הגיוס ולא הספקתי להגיע לטסט. ומאז איכשהו זה נדחה... אני מאד היסטרית על הכביש והיום כבר לא בטוחה בכלל שזה חכם שאני אנהג... חוץ מזה שהיום גם כלכלית אני לא יכולה להרשות לעצמי ללמוד... ובעתיד? באותו דבר כמו עכשיו.. אמא ומבחינה מקצועית - גם משהו באזור... תמיד עבדתי עם ילדים בגיל הרך וזה מה שאני אוהבת... אז או בגן.. או יותר לכיוון של הדרכת אימהות אחרי לידה... ועזרה עם הקטנטנים... POOH

למעלה