אשת השבוע

שאלה שאולי מקדימה את עצמה -

עכשיו כשאת מחפשת עוד תינוק לטפל בו כדי להישאר בבית עם גיא - את מרגישה שתוכלי לתת לעוד תינוק שלא שלך אותה תשומת לב? שלא תתפתי ללכת קודם לגיא אם שניהם בוכים? זה משהו שתמיד מסקרן אותי, כי לפעמים אפילו קקי של ילד אחר שלא שלי אני לא מרגישה שבא לי להחליף ולפעמים גם עברה בי המחשבה שכדי להאריך את חופשת הלידה אקח עוד ילד, אבל מבחינתי הרגשתי שזה לא אפשרי. איך את מרגישה?

POOH*

New member
דווקא חשבתי על זה ...

קודם כל עבדתי כבר עם ילדים. כך שגיא היא לא הילדה הראשונהש אני מטפלת בה. כמובן שזה לגמרי אחרת כשזו ילדה שלי.... ולשאלתך.. קודם כל אותה תשומת לב - לא. יהיו פה שני ילדים. גיא היא אחת וכל תשומת הלב שלי מופנית רק אליה. אבל אם תשומת הלב תהיה שווה - נראה לי שכן. אם שניהם בוכים - נראה לי דווקא שלך קודם לילד שלא שלי. כמו שתלוי בסיבת הבכי אבל בעיקרון אני מרגישה שמאחר ואמא של גיא כאן - כבר בעצם הנוכחות שלי היא מקבלת איזושהי תגובה לבכי שהילד השני לא מקבל ולכן נראה לי שדווקא אגש אליו קודם. ולגבי החלפות - ממש אין לי בעיה עם זה... וכבר יצא לי לשמור למעט זמן על ילדים של חברות, וראיתי שזה בסדר עם גיא... נראה לי שההתחלה תהיה קשה לגיא שתצטרך ללמוד להתחלק באמא... אבל באיזשהו שלב היא תצטרך במילא ללמוד את זה אם לא עכשיו אז כשיהיה לה אח... וככה לפחות אולי אוכל להשאיר אותה איתי בבית... בקיצור אני מרגישה שזה גם אפשרי לטפל בעוד ילד בנוסף לנסיכה שלי וגם שיש לזה יתרונות מבחינתי שהעיקרי בהם הוא שזה מאפשר לי לא להכניס את גיא למסגרת עדיין או מקסימום למסגרת של חצי יום... מקווה שעניתי.. POOH

עם זה אני מסכימה איתך - הייתי מוצאת

כמעט כל פתרון (כמעט) כדי להישאר כמה שיותר בבית

POOH*

New member
היי

קודם כל אם אנחנו שכנות אז למה עוד לא באת לבקר?????? יאללה - מתי שבא לך את מוזמנת...
ולשאלות... לגבי פינוק - עניתי לקרן... שילוב של זוגיות ואימהות - אני משלבת בעזרת האביר המדהים שלי... וזה עונה גם לשאלת הטיפים. הטיפ המרכזה שלי הוא למצוא בן זוג שותף לחיים מדהים כמו האביר שלי. שפשוט אני לא יודעת איך הייתי מסתדרת בלעדיו. גיא נולדה עם ריפלוקס ואת רוב הזמן עד די לא מזמן היא בילתה על הידיים. היא יונקת כל שעתיים ואחרי כל ארוחה היה צריך להחזיק אותה על הידיים 30-45 דק'. כך שלא שנאר הרבה זמן בין הארוחות... האביר המדהים שלי השתלט על הכל בבית - נקיון, כביסה, אוכל, קניות. ואני יכולתי להיות רק עם גיא. וכנ"ל לגבי השילוב זוגיות-אימהות... פשוט שנינו כל כך אוהבים ומתואמים שהחיים פשוט זורמים - יש לנו המון שיחות, בעיקר אחרי שגיא נרדמת... מדברים על הכל... אף פעם לא הולכים לישון כועסים. כל בוקר לפני שהוא הולך לעבודה אני מקבלת נשיקה גם אם אני עוד ישנה. וכשהוא חוזר גם גיא וגם אני מקבלות נשיקה כל יום... אנחנו דואגים לעשות לנו ארוחות ערב מושקעות מדי פעם, עכשיו כבר גיא יושבת איתנו לשלוחן אבל זה רק מוסיף בעיני שנינו ללקסם שלהן... אני משערת שכשגיא עוד קצת תגדל גם נצא בלעדיה מדי פעם... כרגע שנינו עוד לא מרגישים עם טוב עם להשאיר אותה... בקיצור הטיפים שלי הם: * אמצי ללך אביר נפלא ומדהים. * הרבה הרבה סבלנות. * הרבה הרבה אהבה. מקווה שעניתי... למרות שלי נראה שזה יצא קצת מבולבל... ומחכה שתבואי לפה פעם.. POOH

אדר שלי

New member
כמעט הגעתי למפגש המפורסם../images/Emo141.gif

אבל בסוף לא היה לי רכב לבוא איתו
וחוץ מזה, איש חכם פעם אמר: "על כמעט לא מקבלים נקודות". אז אני מבטיחה לבוא מתישהו.

עינבלית

New member
פו המתוקה!

אני קוראת בעניין רב את השאלות והתשובות וסתם יש לי שאלה דבילית... למה השם שלך מופיע בצבע בורדו מודגש? (שאלה אידיוטית i know) וסתם שתדע, אני מחכה להזדמנות לבוא שוב לבקר, היה כזה כייף איתך ועם גיא המקסימה!

גורבי

New member
הי POOH

אני זוכרת אותך עוד מהמפגש של פורום חתונות בעזריאלי... אוף, זה נראה לפני מאות שנים. בינתיים אני פשוט נהנית לקרוא את השרשור, ואין לי שאלות חכמות במיוחד. אבל בכ"ז: איזו מוזיקה את אוהבת לשמוע? איזו דמות ב"פו הדב" את הכי אוהבת, ולמה? חשבת פעם על חיבור ספר ילדים? (פשוט עם יכולת הכתיבה שלך והגישה לילדים, זה נראה לי מתבקש
)

POOH*

New member
היי

מוזיקה - ישראלית. מאד אוהבת את דני רובס. וגם שלמה ארצי, משינה , שלום חנוך, פורטיס שומעים אצלנו הרבה [אבל אותו האיש אוהב יותר..] דמות מפו - הכי אוהבת את פו ואיה. למה? פו כי הוא כזה שזורם עם החייים והכל מסתדר לו בסוף... ואיה - כי הוא דכאוני ולמרות זה בסוף החיים מסתדרים לו. ושניהם התאימו לי בתקופות שונות בחיים. וספר ילדים - זה חלום... האמת שאתן מאמינות בי ובזה שיש לי כשרון כתיבה הרבה יותר ממני... אבל כן חשבתי על זה אולי פעם אני אגשים.... POOH

למעלה