אשת השבוע

יעל י

New member
לגור...

למרות שכבר דיברת על החינוך בקיבוץ... איפה היית מעדיפה לגור? בעיר או בקיבוץ? איזה עיר או קיבוץ?

POOH*

New member
שלום לך.. ../images/Emo13.gif

אני מעדיפה את הקביוץ בגלל זה אנחנו פה. ממש לא אוהבת את העיר [למרות שגדלתי באחת כזאת]. הייתי רק שמחה אם החינוך פה אולי היה מופרט והייתה לי יותר בחירה באיך לחנך את הילידם שלי ולאילו מסגרות להכניס אותם. חוץ מזה די אחלה לי בקיבוץ שאנחנו גרים פה... אני אוהבת את השקט, את העובדה שיש פה הרבה צעירים והשינויים שנעישם בקיבוץ נעשים גם מתוך מחשבה על הצעירים שחיים פה ושרוצים שימשיכו לחיות... בקיצור לא הייתי רוצה לגור במקום אחר נראה לי. רק שישתנו קצת דברים פה... ומקווה שמצב רוחך קצת השתפר מאתמול...
POOH

POOH*

New member
שלום שלום גם לך... ../images/Emo13.gif

איזו ילדה הייתי? תלוי באיזה גילאים.. בגילאים הצעירים הייתי ילדה מאושרת ומלאת ביטחון עצמי... 'מלכת הגן'. היינו בגן שלושה חברים - אני ועוד ילדה וילד בלונדיני מקסים ושלושתנו פחות או יותר הובלנו את הגן... יש לי הרבה זכרונות של משחקים מהגן ובשכונה בגילאים האלה... גם בבי"ס בכיתות הנמוכות היה בסדר... כשהייתי בכתה ד' נפטרה סבתא שלי - אמא של אמא שלי שהייתי מדא קשורה אליה. ומשם לא יודעת אם עם או בלי קשר למוות שלה התחילה התדרדרות. במצבי הנפשי שנמשכה רוב גיל ההתבגרות... עם דיכאון וחוסר ביטחון עצמי שמלווה אותי עד היום ברמות משתנות... אבל בתור ילדה הייתי לגמרי TOMBOY ומאושרת מאד... כמו גיא שלי - חייכנית כל הזמן... חברותית מאד... בוגרת... הקשבתי תמיד לשיחות של המבוגרים ויכולתי בדרך כלל למסור דיווח די מדוייק של מי אמר מה... ומקווה שאצלכם הכל בסדר... ומחכה לפגוש אתכן שוב... POOH

ornaok

New member
מזל טוב ליומולדת../images/Emo65.gif

אני גרועה בשאלות...אבל, כרגיל, נהנית לקרוא. בטח כבר אמרתי לך כמה פעמים, אבל אני רואה הרבה נק' דימיון ביננו

POOH*

New member
תודה תודה....

וכם אמרת וכבר כמה פעמים עניתי לך שזה רק סימן לזהש אנחנו צריכות להיפגש יותר...
POOH

daldan

New member
לכבוד יום הולדתך - שאלה

קודם כל מזל טוב
ליום הולדתך מה היית מאחלת לעצמך?

POOH*

New member
שאלה קשה....

הייתי מאחלת לעצמי שכל שנה ארגיש כמו השנה: עם הרבה הרבה אושר... קצת התלבטויות... קצת כאב... קצת עצב... הרבה הרבה הרבה אהבה... הרבה חברות חדשות... וגם שאחליט סוף סוף מה אני רוצה לעשות כשאהיה גדולה ואצליח לעשות את זה... שאמצא תינוק לטפל בו ואוכל להישאר עם גיא עוד שנה בבית. ושביומולדת הבא אהיה בהריון עם אח לגיא או כבר אמא לשניים. POOH

יומולדת שמח ואני מאחלת לך

שכל משאלותייך יתגשמו. בייחוד זו של להשאר עם גיא בבית. את נשמעת אמא נפלאה. נהניתי מאוד מהשרשור ואני לא מצליחה לחשוב על שאלות...

../images/Emo9.gif בעצם יש לי שאלה:

קראתי את סיפור הלידה שלך, ואני חייבת להגיד שדי זועזעתי, ביחוד מהרופא הזוועתי בסוף הלידה. ראיתי שכתבת שאת יודעת אלו טעויות עשית ועל מה לא תחזרי כשתלדי בפעם הבאה בבית. שאלתי היא: האם את חושבת שיש בידך לשלוט במהלך הלידה כך שלא יגיע למצב דומה ללידה הקודמת? אם כן, מה היית משנה? את לא פוחדת לאחר לידה כה מסובכת ללדת בבית? אני מאוד מבינה את רתיעתך מבית החולים לאחר החוויה שעברת. אני פשוט תוהה עד כמה הכל בשליטתנו ועד כמה אנחנו יכולות להכתיב מהלך לידה כרצוננו.

POOH*

New member
שאלה שחשבתי עליה המון....

התשובה קודם כל היא כן. אני מאמינה שאני יכולה לשלוט על מהלך הלידה ולכוון אותו. לא במאה אחוז ולא שאני חושבת שהכל תלוי בי אבל אני בהחלט מאמינה שהרבה מאד תלוי בי. ולשאלתך מה אעשה אחרת מהלידה של גיא: אסרב לזירוז! אם העובר יהיה במצוקה אז כמובן שלא. אבל אם יהיה מצב כמו הפעם שלא מחייב התערבות מיידית אז לא אתערב. אהיה הרבה יותר עקשנית ונודניקית בחדר לידה - למשל לגבי זה שהמיילדת תהיה לידי ולא תלך באמצע ללידות אחרות - או במילים אחרות מיילדת פרטית. אהיה ייותר סבלנית כלפי עצמי ואאמין לגוף שלי... ולגבי הבית - אני לא מפחדת. וכמו שכתבתי גם הפעם הייתי יולדת בבית אם האביר היה מוכן לבדוק את האופציה. וגם לגבי לידה של גיא אני מאמינה עד היום שאם הרופא לא היה כזה אדיוט והמיללדת הייתה קצת יותר איתי והם היו קצת יותר סבלניים גיא הייתה נולדת רגיל ולא בוואקום. ברור לי לגמרי שהוואקום במקרה הזה היה מיותר לגמרי... לגבי הכתבת מהלך הלידה כרצוננו - אני מאד מאמינה בכוח הגוף. אני מאמינה שמהלך הלידה מוכתב על ידי ועל ידי העובר. וגם הפעם גיא הכתיבה הרבה מדא דברים שלא תמיד ידעתי להקשיב להם... ואם הייתי מקשיבה יותר הלידה הייתה נראית אחרת לגמרי... אני גם מאמינה שמהלך הלידה השאיר גם לגיא טראומות, אגב, ולא רק לי.. קשה לי קצת לומר איך זה התבטא אחר כך אבל אני בהחלט מאמינה שחלק מזה שהיא במשך חודישם הייתה צריכה להיות צמודה אליי ולהרגיש אותי, ובהחלט הייתה משמעות מבחינתה לזה שזה אני ולא משיהו אחר.. ואני מאמינה גם שזה שהיא התחילה להראות יסמנים של חרדת זרים בגיל מאד מוקדם קשורים לזה... כמובן שאני אלך ללידת בבית רק במידה וההריון תקין ואין שום סכנה לעובר... לא עושים לידות בית במקרה של איזשהו סיבוך או סיכוי לסיבוך [כמו למשל עובר במצב עכוז]. בקיצור אני מאד מאמינה בכוח הגוף ובשליטה שיש לנו עליו אם רק נדע להקשיב לו... אחרי הלידה הבאה אוכל לספר לך אם כל מה שרציתי וקיוויתי התגשם... POOH

קרניר

New member
הי יקרה, את ממש מרתקת!

איזה כייף שאת אשת השבוע! ואני רק אשאל- איך את מתארת את עצמך בעוד 10 שנים? מה הדבר שהכי מושך אותך להמשיך לגור בקיבוץ? מה את עושה למען עצמך כשאת ממש רוצה להתפנק? נשיקות לגיא ונפגש מחר בבריכה...

POOH*

New member
שלום לך....

קודם כל המון תודה על ההפתעה היום...
ואנחנו שומרים לכם עוגה... תבואו.. ולשאלות... בעוד 10 שנים? כמובן עדיין עם האביר הנפלא שלי. ועם שני ילדים לפחות, אולי 3 או לפחות בהריון שלישי. מקווה עם עבודה שתאפשר לי גם להיות בבית... איזו עבודה? לא יודעת. אולי יועצת הנקה. בכל אופן בטוח משהו שקשור לילדים בגיל רך נראה לי משהו שקשור בהדרכת ההורים שלהם או אימהות אחרי לידה. מה הדבר שהכי מושך אותי בלגור בקיבוץ? יש כל מיני.. השקט... הירוק... חלק מהאנשים... הנוחות הכלכלית שיש לנו כאן [בחוץ היה לנו הרבה יותר קשה והיינו חיים ברמת חיים יותר נמוכה..], להתפנק? בזמן האחרון הדבר היחיד שאני מתגעגעת אליו זה לישון כמה שעות רצוף... אבל בד"כ זמן לעצמי אני מנצלת למקלחות ארוכות... מקווה פעם לנצל אותו גם לשינה... POOH

אדר שלי

New member
בוקר טוב פו../images/Emo140.gif

לא הספקתי לאחל מזל טוב וכבר עבר לו יום הולדתך. אז קבלי מז"ט מאוחר. אני מאוד נהנית לקרוא את השרשור, ממש מרתק! מה את עושה כדי לפנק את עצמך? איך את משלבת זוגיות ואימהות? והאם יש לך טיפים שמקלים עלייך את החיים? ודרך אגב: אנחנו ממש שכנות! יום נפלא!

אדר שלי

New member
רואים שלא ישנתי בלילה...../images/Emo3.gif

כי כן איחלתי לך מזל טוב בשרשור היומולדת...

למעלה