אשת השבוע

שבוע מצוין שיהיה לך. בדיוק אתמול

נתקלתי בחתימה שלך ונהנתי. שאלה עם סיפור. יש לי חברה שהלכה לבנק הזרע כד להיכנס להיריון ושם שואלים איזה תכונות את מחפשת... בקיצור היא ביקשה מישהו אופטימי עם שמחת חיים אז היא קיבלה רשימה של 4 תורמים פוטנציאלים, כולם דרום אמריקאים. האמנם? גם מעבודתי הרבה במלצרות עבדתי עם ארגנטינאים רבים והתרשמתי עמוקות מאיכותם ושמחת החיים שלהם. אז שוב, האמנם? מרטין גם כזה? איך זה משפיע עלייך ועל מור?

Joy107

New member
מלאי שמחת חיים...??

מאז שאני עם מרטין הכרתי המון ארגנטינאים ואני יכולה לספר לך שגם ביניהם יש אנשים מרירים שכל הזמן הם קוטר... ככה ששמחת חיים זו תדמית שנוצרה כנראה בגלל הרוב. הסיפור שלך מגניב בעיני, כי זה אומר שכל הארבעה העידו על עצמם שהם מלאי שמחת חיים ואני חושבת שזה בגלל שבעיניהם, אנחנו הישראלים נראים להם די כבדים. אצל מרטין זה בא לידי ביטוי בעיקר בזה שהוא טיפוס הרבה יותר בליין ממני. תתקשרי אליו ב22:00, בוא נצא, וכמו שהוא זרוק מול הטלויזיה תוך 10 דקות הוא מוכן ליציאה. אני לעומתו, תמיד העדפתי לשבת בבית. אם להודות בכנות, בנתיים הוא זה שמושפע, כי אנחנו יותר בבית, ולא רק בגלל מור...

אמברון

New member
נעים מאוד ../images/Emo140.gif

מהם התחביבים שלך? מה את הכי שונאת לעשות? איפה טיילת בעולם? לאן היית חוזרת ולמה? האם אתם מדברים ספרדים בבית?

Joy107

New member
גם לי נעים...

תחביבים, פדיחות, נראה לי שאין לי תחביבים...
להנדס את כל היום ככה שיהיו לי כמה דקות להכנס לפורום לקרוא זה תחביב? בעצם זו משימה הכרחית, לא תחביב.. לא יודעת, אם אני אזכר בתחביב, אני אכתוב
בבית? כמעט לעולם לא תמצאו אותי מגהצת, צריך לקרות משהו באמת חריג כדי שאני אגהץ. פרט לזה אין משהו שאני ממש שונאת. בעבודה, שונאת את משמרות שישי לילה או את ימי ראשון בבוקר שיש יותר לחץ, כי אני לא במיטבי בלחץ.
טיילתי במדריד, לונדון, טנריף, ארה"ב (הצד המערבי+לאס וגאס) ובארגנטינה. הכי הייתי רוצה לחזור לארגנטינה גם בגלל שחודש וחצי שם לא הספקתי לראות 10%, זו מדינה מאוד גדולה וגם כנראה בגלל החוויות שעברתי עם מרטין, והאנשים שהכרתי שם
כשמרטין הגיע לארץ, הוא לא ידע מילה בעברית ככה שנאלצנו לדבר רק בספרדית. היום אחרי שנתיים וחצי הוא מדבר כמעט כמו אבשלום קור
אבל מההרגל אנחנו ממשיכים לדבר בינינו ספרדית. מכיוון שמור נמצא הרבה אצל ההורים שלי שמדברים איתו בעברית החלטנו שבבית נדבר איתו ספרדית. מקווים שירוויח עוד שפה.

משוש30

New member
איזה כיף של אשת שבוע!! ../images/Emo140.gif

ושאלות
איך הוא הציע נישואין? (פרטים בבקשה פרטים!!!)
השאלות הבנאליות לגבי ספרים מוסיקה וסרטים אהובים
האם את אוהבת טלנובלות (כלומר חוץ מזה שמדברים שם ספרדית) ולסיכום סתם רציתי להגיד שהרגשתי את הקשר המדהים והלא מוסבר הזה שאת הרגשת לארגנטינה לברזיל ואפילו עברו גם לי מחשבות הזויות שאולי חייתי שם בחיים הקודמים...אבל אחרי הביקור דווקא די התאכזבתי אם כי אני עדיין חולה על השפה והמוסיקה. (טוב אולי כי לא התחתנתי עם ברזילאי?
)

Joy107

New member
תודה משוש ../images/Emo39.gif

איך הוא הציע נישואין? כמו בטלנובלה מוצלחת.. ארבעה חודשים לאחר שהתחלנו לצאת הוא הפתיע אותי עם זוג כרטיסים לארגנטינה.
היה טיול מדהים מכל הבחינות. יום אחד הוא הגיע לדירה בה גרנו בעת שהייתנו שם עם זר פרחים גדול,
טבעת ועיתון. הניח את העיתון על השולחן וקרא לי לבוא לראות מה קרה. כמו כל ישראלי ממוצע
ישר חשבתי שמשהו רע קרה בארץ, רצתי לראות את העיתון ומצאתי בעמוד הראשון של קלרין - שזה כמו ידיעות אחרונות רק בתפוצה קצת יותר רחבה
מודעה שאומרת: "אהיה הגבר המאושר ביותר בעולם אם תנשאי לי" איך יכולתי לסרב..?? בקשר לטלנובלות, תלוי, כשיש לי זמן אני רואה אבל תמיד רק אחת. כלומר אני לא מרשה לעצמי להסחף עם זה, אז תמיד יש איזו נובלה תורנית (כרגע זה לב אמיץ) שאם אני מצליחה לראות את אחד ממאתיים השידורים החוזרים אז יופי ואם לא, אז לא.. אין בעצם שום תכנית שאני עושה מאמצים לא להפסיד. טלויזיה כרגע היא ממש לא בראש סדר העדיפויות בעיקר בגלל חוסר זמן

Joy107

New member
וואי את צודקת... סליחה

אבל אני חייבת לרחוץ את מור, להתקלח ולרוץ למשמרת לילה. אם יהיה לי קצת שקט בלילה, אגלוש מהנייד ואכתוב, אם לא מחר בבוקר, מבטיחה!!

Joy107

New member
../images/Emo46.gifאוף התפוז הזה...

שעה כתבתי הודעה ונעלמה כלא היתה... לא יכולתי לענות בלילה, היה די עמוס. בבוקר באתי לאמא שלי וישנתי 4 (!) שעות רצוף
. זה לא ממש מספיק אחרי משמרת לילה אבל אין הרבה ברירה... בקשר לספרים, בתור תולעת ספרים לשעבר אני לא קוראת הרבה עכשיו.
אם אני כבר מגיעה לספר אז הוא מהסטייל של ספרי רם אורן וכו'. אני כן אוהבת ספרי מתח, כאלה שאת לא יכולה לעזוב מהיד עד שאת גומרת לקרוא. בשבוע שעבר סיימתי ספר שמאוד ריגש אותי - "אספירונס" התמודדות של אשה יהודיה בבגדד ועלייתה לארץ בדרך לא דרך בשנת 1996. מוזיקה
אני שומעת בעיקר ברדיו אבל דיסקים יש לי מכל הסוגים ובהמון שפות. אוהבת מאוד מוזיקה ישראלית, (פוליקר, פבלו רוזנברג) אבל גם מוזיקה בספרדית (בעיקר זמרים מארגנטינה כמובן) ואפילו זמר לבנוני שאני מאוד אוהבת. בקשר לסרטים זה משתנה. מצד אחד אני אוהבת מאוד קומדיות, כאלה שלא דורשות יותר מידי מחשבה ומצד שני אוהבת סרטי מתח ואקשן - לא כמו רמבו ושות' - אלא מתוחכמים יותר. "תפוס אותי אם תוכל" הוא סרט שמאוד אהבתי וגם "תשע מלכות".

נעים מאוד../images/Emo140.gif

מרגש מאוד הסיפור היכרות שלכם וגם הצעת הנישואין. לצערי אין לי שאלות(שאלו כבר הכל)
שיהיה רק טוב תמיד.

Joy107

New member
ובקשר לברזיל..

זה מוזר ההרגשה הזו שמרגישים למקום שאף פעם לא היית בו, נכון? מתארת לעצמי למה התאכזבת בברזיל, אבל לי זה דווקא התעצם בביקור, התהלכתי שם ברחובות באמת כאילו זה המקום שלי והפתעתי את מרטין שהתמצאתי בשטח וזכרתי איך להגיע למקומות. הוא כבר השתכנע שיש כאן איזה משהו מיסטי.. לא יודעת,אולי איזו היפנוזה טובה תגלה מה מסתתר פה...

משוש30

New member
ואו באמת יש פה משהו...../images/Emo12.gif

האמת ממש בא לי לעשות היפנוזה רק לא נראה לי שאני אתהפנט...

אלינה12

New member
וואו, כל כך מרתק!

נעים מאוד להכיר אותך!
איפה למדת קרימינולוגיה? איך בחרת את המקצוע? איך בכלל הגעת לזה?
האם אהבת בילדות ספרי בילוש (את אגטה קריסטי?)
האם אתם הרבה באל-גאוצ'ו (כי אנחנו כן, המון) ואם לא, אז איזה אוכל אתם אוהבים?
האם בעלך מחזיק תמונה של מרדונה
? (כי אצלינו יש פוסטר ענק שלו) ובכלל, האם אתם אוהבים כדורגל?
למה בחרת את הניק joy? טוב, אני אשאיר משהו לאחרים שיהיה לך שבוע נפלא!

Joy107

New member
תודה אלינה../images/Emo140.gif

התחלתי ללמוד בחוגים סוציולוגיה וחינוך באוניברסיטת חיפה, ובשנה ב' לקחתי קורס שנקרא סוציולוגיה של עברינות וסטיה. הקורס הזה כל כך השפיע עלי שהתחלתי לברר על לימודי קרימינולוגיה ומכיוון שעדיין לא היו כל המכללות שהיום מפוזרות בכל מקום, נאלצתי לבלות עוד שנתיים בקמפוס של בר אילן. (המילה נאלצתי היא לא במקרה כי ממש לא אהבתי את בר אילן)
בילדות קראתי מכל הבא ליד. למדתי לקרוא בגיל מאוד צעיר והייתי אטרקציה בספריה המקומית. ילדה בת ארבע שקוראת ספרי ילדים. לא זכורים לי דווקא ספרי בילוש אבל בכנות, אני חושבת שאין ספר של דבורה עומר או גלילה רון פדר שלא קראתי שלא לדבר על כל הקופיקואים ציפופואים דני דין חמישיות ושביעיות סודיות וכו....
עד שהכרתי את מרטין, לא הייתי חברה של בשר. יכולתי בקלות לחיות בלי שום דבר שהיה פעם חי ולא מטעמי צמחונות אלא פשוט לא התלהבתי. אני חושבת שאני התיירת היחידה שהגיעה לארגנטינה וחודש וחצי לא טעמה סטייק...
נכנסנו פעם או פעמיים לאל גאוצ'ו ולא נרשמה התלהבות מהצד הלטיני של המשפחה
אבל כשלקחתי אותו לפאפא גאיו לא נמחק לו החיוך שבועיים אחרי הארוחה. מה שכן, הוא מיד הסביר להם שלא מענין אותו הצ'יפס/אורז/סלטים/לחם חינם וללא הגבלה, הוא רוצה רק בשר והם כמובן התלהבו והריצו לו כל מיני חתיכות בשר שפעם עשו מוו
פרט לבשר, שנינו חובבי אוכל איטלקי וחובבי מתוק (מה שנראה לעין למרבית הצער...)

Joy107

New member
אני ממשיכה...

טוב,
זו תופעה מיוחדת אצל הארגנטינאים. בבואנוס איירס ראיתי משחק כדורגל בין כתה ב1 וכתה ב2 - תאמינו לי, מכבי חיפה נגד בית"ר ירושלים זה רגוע ליד מה שהלך שם. האבות כולם עם מצלמות וידאו, האמהות עם צעיפים ודגלים, כולם שורקים שרים מקללים צועקים פחד אלוהים! אני מדברת על משחק בבית ספר יסודי! הילדים שהפסידו מררו בבכי כאילו הפסידו כרגע את גביע העולם.... מרטין ואני אוהדים של קבוצות שונות, אבל הקבוצה שלי טובה יותר
)VAMOS RIVER( בכלל לדעתי זו חוויה לראות כדורגל עם ארגנטינאים במיוחד אם הם אוהדים של קבוצות שונות...
אין לנו תמונה של מרדונה בבית אבל הוא בפרוש עומד דרגה אחת קטנה מתחת לאלוהים (או אולי מעל...
) ובימים שהוא היה בבית חולים מצאתי את עצמי מקווה שיחלים מהר כי פחדתי מהתגובה של אם וכאשר..
JOY היה כלב שמת בשיבה טובה בגיל 13 לפני כ4 שנים - ה 107 בגלל שיום אחד באה לארץ חברת ילדות שלי שגרה במיאמי וסיפרה שתחנת הרדיו האהובה עליה נקראת JOY107. מאותו רגע היא התחילה לקרוא ככה לכלב. כשנכנסתי לתפוז ו JOY היה תפוס, זה היה רק טבעי שאבחר במספר 107...

Joy107

New member
בשמחה רבה,

וגם לי יש שאלה אלייך...
מה עושה פוסטר של דייגו אצלכם על הקיר? יש אצלכם גם מישהו מארגנטינה או פשוט מישהו שמבין שדייגו הוא מספר 1?

אלינה12

New member
בעלי חולה על מרדונה למרות

שהוא לא מארגנטינה, אבל יש לו גם חולשה לארגנטינה ולספרד.

גלשני

New member
הי רינתי../images/Emo24.gif

טוב לראות אותך פה
מעניין אותי לדעת מאיזו תכונה שלך היית שמחה להיפרד לעולמי עד ומה דעתו של הבעל שלך על התכונה הזאת? מה החלום הכי גדול שעוד לא הגשמת ומה החלום שהצלחת להגשים? נשיקות

למעלה