היי צהריים נפלאים
יופי של שאלות
הכינוי האינטרנטי שלי הוא למעשה שיבוש מסויים של השם שלי (אנדי).
זיכרון ילדות משמח שכרגע עולה בראשי נוגע לגורי חתולים שהצלחתי להציל מידי חבורת פרחחים בערך בגיל 8 או 9. כילדה תמיד אספתי חיות עזובות וטיפלתי בהם (מטרד לא קטן לשכנים). באחד הימים ראיתי חבורת ילדים מתעללת בשני גורי חתולים שכנראה נלקחו מאמם (עיניהם עוד לא נפקחו). סיפרתי להם שרואים שהחתולים חולים ושיש להם קרציות ושכדאי להם להיזהר. לתדהמתי אותם ילדים עזבו את הגורים ואני לקחתי אותם בקופסת נעליים שמצאתי באיזור. הייתי כל כך גאה בעצמי (מעין גאווה דבילית כזו). אבל לצערי הסיפור נגמר לא כל כך טוב, הם לא הצליחו לשרוד. זיכרון ילדות קצת פחות שמח היה המעבר שלי מבית ספר דתי לבית ספר חילוני. כילדה דתיה שלבושה כמיטב המסורת הדתית (חצאית, גרביים וחולצה עד המרפקים) זה היה עבורי הלם תרבותי של ממש להתחיל ללמוד בבית ספר חילוני. כמו כן, מן הסתם, גם לילדים האחרים לא היה קל לקבל את העוף המוזר שצנח עליהם. לקח לי די הרבה זמן להתאקלם.
אני מאוד אוהבת לרקוד האוס, ראפ וטראנס (יופי של קצב). רוקדת מתי שיש לי אפשרות, כרגע זה בעיקר עם הילדונת. בעבר רקדתי במסיבות וארועים שונים.
אני מתחברת בעיקר למשחקי אסטרטגיה, למשחק תפקידים (קוסמים, דרקונים ועוד חיות רעות) וכן למשחקי חשיבה שונים. כיום אין לי כל כך זמן לשחק. בעבר שיחקתי עם חברים או לבד. אני מחכה בכיליון עיניים שהקטנטונת תגדל ונוכל לשחק יחד, אם היא תסכים כמובן, במשחקים שונים (כולל משחקים לא וירטואליים). כנראה שעוד לא ממש התבגרתי
בדרך כלל אני מנצחת ואם לא, אז מתחילים מחדש. זה היופי במשחק מחשב, תמיד אפשר לשמור ולחזור צעד אחד אחורה (היה לי לא מזמן דיון פילוסופי עם יפני קשיש על משמעות ומהות המשחק עבור מבוגרים
).
ההבדל בהרגשה נובע מן הסתם גם מהעובדה שהפכתי לאמא ולא רק בשל המעבר סביבת ה-20 ל-30. בגדול אני מרגישה שיש כבר דברים שלא אספיק לעשות, זו הידיעה המוחשית יותר שעניין הזמן משחק תפקיד בבחירות שעושים בחיים.