אשת השבוע

אפרת12

New member
../images/Emo41.gifאשת השבוע - אמא של שחף../images/Emo41.gif

והשבוע יש לנו מעדן - אמא של שחף היפה
שבוע מעניין ומסקרן
לכולנו

נבחרתי להיות אשת השבוע

אז אספר מעט על עצמי אני בת 35 ושלושה ימים אמא לשחף שתהיה בת 5 בחודש ינואר שחף הגיעה לעולם לאחר טיפולי פוריות ולצערי אמי לא זכתה לראותה 11 יום לפני נפטרה מדום לב . אני בת זקונים ביני ובין אחי יש 15 שנה וביני בין אחותי יש 12 שנה. עכשיו תתחילו לשאול את השאלות המסקרנות שלכם מוכנה ומזומנת הכל פתוח עוד לא מאוחר. היכונו לשאלות

בוקר טוב ומזל טוב! אף פעם לא מאוחר

זה בטח היה טעון מאוד להתאבל על אמא ולחוות לידה, איך הרגשת? האם המוות היה פתאומי? האם הלידה הייתה בזמן או שהיתה למצב הנפשי השפעה? וסליחה על השאלות הקשות על הבוקר... שיהיה שבוע מצוין. מותר עודאלה? איך חגגת את יום ההולדת? מקווה שהיה כיף.

בוקר טוב טולילה לשאלתך:

בוודאי שזה היה טעון כי המוות שלה היה פתאומי היא נפטרה בטרם עת מדום לב ו 11 יום הלכתי ללדת את שחף בתי . הלידה היתה בזמן כי היא תוכננה הרבה זמן כפי שצינתי שחף באה מטיפולי הפריה חוץ גופית. אם למצב הנפשי יש השפעה איני יודעת להגיד כי לשמחתי לא סבלתי מדכאון אחרי לידה תומכת בהרבה נשים שרוצות להביא ילדים לעולם ונשים שאבדו את ילדיהם או אבדו את אמם , האובדן הוא קשה כי היא לא זכתה לראות את שחף והיא חיכתה לזה הרבה זמן הפיצוי הוא הלידה הקלה של שחף . חגגתי את יום הולדתי בכמה צורות ביום עצמו הייתי בנתניה עם ידיד נכס צאן ברזל בערב הייתי עם בעלי בתי ואבי במסעדה מנוס דה אסאדור ביום שישי עם חברים בארוחת ערב ושבת עם משפחתו של בעלי ובערב היו אצלנו חברים שוב לחגוג לי את יום הולדתי. ושנהיה רק בשמחות.

השאלה על יום ההולדת... אבל טוב

לשמוע שוב איך בילית כהוגן ביום הולדתך. עכשיו אחרי שהזלתי ריר על כל הארוחות נותר לי רק לחכות ליום הולדתי...

איזה כייף שאת אשת השבוע

אני עוקבת אחריך במס' פורומים,ומאוד נהנית לקרא את הודעותיך,ולצפות בשחף היפה
מס' שאלות: 1.מה המקצוע שלך
2.איך את ובן זוגך הכרתם
3.האם שחף רוצה אחות
האם היא מודעת לקשיים להכנס להריון
האם היא מדברת על זה או שמא מפנימה
4.מה התחביבים שלך
5.מה בעלך עושה
מספיק לבנתיים

בוקר טוב פיצית מיצית לשאלותיך:

למה את עוקבת אחריי? 1. אני למדתי בבית ספר תיכון הנהלת חשבונות אבל לצערי לא עסקתי בזה יום אחד כי מיד הפכתי להיות עצמאית 12 שנה כיום אני לא עובדת מחפשת עבודה אשמח לקבל הצעות עבודה. 2. את בן זוגי בעלי היכרתי פעמיים למעשה פעם ראשונה שבאתי לבקר את בת דודתי בבסיס שלה שם הוא היה הסתכל עלי ושאלתי אותו בהומור " אתה רוצה תמונה ?, הוא ענה לי בחיוך כן אמרתי לו שניה שלפתי מארנקי תמונה ורשמתי לו" שתגדל תתקשר והדבקתי לו אסימון חיכיתי 3 שנים והבחור לא התקשר כי מאז החלפתי את הטלפון לחסוי אבל הגורל רצה שניפגש שוב בכנס משתחררי גולני נפגשנו ההיתי אמורה לנסוע אחרי הבריתה של אחיינית שלי ל חו"ל לא נסעתי שילמתי דמי ביטול נסיעה גבוהים אמרתי אם הוא הגיע פעם שניה זה הגורל שלי יצאתי במקביל אליו עם עוד מישהו אבל הוא ניצח אותו בהרבה ומאז אנחנו יחד חברים כיום נשואים 12 שנה ו14 שנות חברות 3 -4 . היא מודעת לקשיים היא חווה איתנו כמעט הכל היא מדברת על זה בצורה מאוד ברורה עובדה שריגש אותנו מה שהיא עשתה למשל לקחה בצק עשתה שבלול ו9 כדורים קטנים שאלתי אותה מה זה היא אמרה " זה הכדורים שאת מביאה תינוק לעולם" היא גם מכירה את הרופא שעזר לנו להביא אותה לעולם. 5.תחביבים : טיולים בילוים עם חברים ולהכיר חברים חדשים , סרטים, הצגות, תשבצים קריאה אינטרנט וסקס 6. בעלי עובד כמסגר בחברת חשמל אך לא קבוע. מקווה שהתשובות היו לטעמך. מדוע את עוקבת אחריי עם מותר לשאול . מצרפת לכם תמונה של שחף היפה.

אמא של שחף,את מקסימה

והאישיות משתקפת בהודעות שלך
(קוראת אותך בפורום להיות הורים+הורים לתינוקות)

תודה על המחמאות

את יכולה לשאול מי שכבר הכיר אותי איך אני ואת מוזמנת להכיר אותי גם באופן אישי מאיפה את בארץ ? נשמח להכירכם.

אין לי שאלות, רק להגיד שאני "פוגשת"

אותך בכמה פורומים נוספים וזה מאוד נחמד. [תגידי - אני קצת סנילית - יצא לנו להיפגש במפגש של פורום להיות הורים בבית חלומותי או שאני מדמיינת
]

את לא סנילית אורלי

נפגשנו בבית חלומתי ומאז לא נפגשנו אז מתי אנו נפגשות שוב? ואל תגידי מרחק מדינתנו סהכ 500 ק"מ אז קובעים משהו לחנוכה?

טוב לדעת שאני לא סנילית../images/Emo45.gif

לגבי מפגש - לא יודעת אם יצא בחנוכה כי מאוד לחוץ לי בעבודה בתקופה הזאת (בעיקר בחנוכה לצערי הרב).

אז באיזה שבת אחת בכיף רק תגידו

סניליות אין לך וזה טוב ונתן לשמש לעבור עלינו ושתקח אותנו למסע מוכר לך?

...ותיקח אותי אל המסע../images/Emo79.gif איך אפשר

לשכוח
לגבי אחת השבתות הקרובות - הצעה מצויינת
כמובן שנתאם מראש ולא ננחת עליכם סתם ככה.

בכיף רק תגידו ניפגש באמצע

או שתבואו אלינו ביתנו תמיד פתוח לכולם מי שרוצה נשמח לארח ולהתארח מה דעתכם באותה הזדמנות שנארגן טיול משפחות מי רוצה?

Joy107

New member
שלום לאמא של שחף..

מאוד עצוב הסיפור על אמא שלך ושחף. אני בטוחה שהיא רואה אותה מלמעלה ושומרת עליה. כיוון שאני יודעת שנולדת להורים דרום אמריקאים (אורוגוואי, נדמה לי, לא?) ושפת האם שלך היא ספרדית, רציתי לשאול אם את מדברת עם שחף ספרדית, או האם ההורים שלך מדברים איתה ספרדית ואם כן, האם היא רק מבינה או גם דוברת את השפה. כלומר האם היא מסוגלת לנהל שיחה של ממש. מה בבית שלך לקחת מההורים (חוץ מאמפנדס
) והאם נסעת לארץ הולדתם, להכיר אותה? כמובן גם מזל טוב באיחור...

למעלה