בוקר טוב פיצית מיצית לשאלותיך:
למה את עוקבת אחריי? 1. אני למדתי בבית ספר תיכון הנהלת חשבונות אבל לצערי לא עסקתי בזה יום אחד כי מיד הפכתי להיות עצמאית 12 שנה כיום אני לא עובדת מחפשת עבודה אשמח לקבל הצעות עבודה. 2. את בן זוגי בעלי היכרתי פעמיים למעשה פעם ראשונה שבאתי לבקר את בת דודתי בבסיס שלה שם הוא היה הסתכל עלי ושאלתי אותו בהומור " אתה רוצה תמונה ?, הוא ענה לי בחיוך כן אמרתי לו שניה שלפתי מארנקי תמונה ורשמתי לו" שתגדל תתקשר והדבקתי לו אסימון חיכיתי 3 שנים והבחור לא התקשר כי מאז החלפתי את הטלפון לחסוי אבל הגורל רצה שניפגש שוב בכנס משתחררי גולני נפגשנו ההיתי אמורה לנסוע אחרי הבריתה של אחיינית שלי ל חו"ל לא נסעתי שילמתי דמי ביטול נסיעה גבוהים אמרתי אם הוא הגיע פעם שניה זה הגורל שלי יצאתי במקביל אליו עם עוד מישהו אבל הוא ניצח אותו בהרבה ומאז אנחנו יחד חברים כיום נשואים 12 שנה ו14 שנות חברות 3 -4 . היא מודעת לקשיים היא חווה איתנו כמעט הכל היא מדברת על זה בצורה מאוד ברורה עובדה שריגש אותנו מה שהיא עשתה למשל לקחה בצק עשתה שבלול ו9 כדורים קטנים שאלתי אותה מה זה היא אמרה " זה הכדורים שאת מביאה תינוק לעולם" היא גם מכירה את הרופא שעזר לנו להביא אותה לעולם. 5.תחביבים : טיולים בילוים עם חברים ולהכיר חברים חדשים , סרטים, הצגות, תשבצים קריאה אינטרנט וסקס 6. בעלי עובד כמסגר בחברת חשמל אך לא קבוע. מקווה שהתשובות היו לטעמך. מדוע את עוקבת אחריי עם מותר לשאול . מצרפת לכם תמונה של שחף היפה.