אשת השבוע

בוקר טוב יעלה

1. לא שקלנו את הנושא לפני ששחף נולדה היום בודקים את כל האפשרויות לגבי אימוץ לא יודעים את הפרוצדורה היינו שמחים לדעת אותה. 2. ששחף תקח ממני את הטוב לב הרצון לעזור שתהיה חכמה כמוני בעלת זכרון מעולה כמוני זה מזכיר לי קטע שלפני ששחף נולדה שאלו אותנו איך אנו רוצים את שחף אמרנו את הראש של אמא ואת הידיים של אבא אני חושבת שהיא כזו. מה שאני לא רוצה שיהיה לה את התום שבי להאמין בכל אדם אבל היא לא כזו כי בגן הגננת קוראת לה קלפטוניה 3. אני רואה אותה בראש חכמה מאוד פלפלית מאוד שיודעת מה היא רוצה 4. ממתק שאני אוהבת : מקופלת פאי אגוזים משתדלת להימנע ממתוק כי זה עושה לי כאב ראש. 5. אני לא יוצאת בלי הפלאפון כי אנשים אוהבים לדבר ולהתייעץ איתי על כל דבר.

yaelia

New member
תודה על התשובות

אין לי זמן כרגע להכנס לזה אבל אני אשמח לספר לך על ההתנסות האימוצית שלנו. יש פורומים מעולים גם בתפוז ואחד מקסים מאוד בווינט שמאוד עוזרים ומכוונים בנושא (אם זה מעניין אותך כמובן).

הי הדס(ה)!

מה שלומך? שחף באמת יפיפיה! יש לי כמה שאלות: 1. עושה רושם שאת אדם מאוד פתוח ונותן. האם אי פעם הרגשת שזה עובד נגדך? כלומר, האם היו דברים שאנשים ניצלו, או אולי לקחו יותר מדי ממך? האם גם בעלך כזה? ואיך הוא רואה את הפתיחות שלך והרצון לעזור ולתמוך? 2. מה את הכי אוהבת לאכול? 3. אלו מוסיקה וסרטים את הכי אוהבת? 4. מה הכי משמח אותך בעולם? תודה ותהני מהשבוע שלך!

בוקר טוב שרון

שלומי מצוין. תודה על המחמאה. 1. הרושם שלך נכון אני כזו אנשים ניצלו ויש עדיין שמנצלים אותי לדעתי אבל כח הנתינה שלי הוא גדול בעלי רואה ברצון לעזור דבר מעולה אם זה מספק אותי ולא מנצלים אותי כי הוא גם אוהב לעזור אבל הוא צריך דחיפה לזה כי אני מנדבת אותו כל פעם למשימות בשבילי מפחד כל הזמן שינצלו אותי כי אני פגיעה מאוד. 2. הכי אוהבת לאכול בשר ופסטה. 3. מוסיקה וסרטים נגעת בחולשה שלי כי יש לנו למעלה מ 700 דיסקים של מוזיקה שקטים אולדיז שנות ה 70 80 ישראלי מוזיקה לילדים קאנטרי קלאסי מוזיקת עולם אוהבת לשמוע בכל עת באותה עת שאני עונה לך אני שומעת את גרגורין מוזיקה מדהימה. סרטים החל מפעולה קומדיה ישראלי מתח והכי הכי אוהבת רומנטי שבסוף אני בוכה . 4. הכי משמח אותי שיש אנשים שאוהבים אותי ויודעים להעריך אותי ושחשבתי לתומי שאין אנשים שיודעים לעזור לצערי ולשמחתי גיליתי את זה בתקופה זו. אני מדברת על תקופת אבל ולידה יחד

למעלה