אשת השבוע

Joy107

New member
../images/Emo52.gif התכוונתי כמובן לאבא שלך..

פשוט כשדברנו בטלפון דברת כל כך הרבה על אמא ש"התפלק" לי ההורים שלך אבל השאלה כמובן מכוונת לאבא שלך... lo siento...

קיבלתי את התנצלותך

מקוים שניפגש ונעשה אסדו טוב יחד מתאים לכם? אנחנו גרות קרוב הרי...........מבלי שתהיי בתורנות.

צהריים טובים לרינת התשובות :

הלוואי ויכולתי לדבר עם שחף ספרדית כמו שדיברו איתי היא הייתה לומדת שפה כמוני ואני שמחה שלמדתי ספרדית גם את האידיש לקחתי מהם. התחלתי ללמד את שחף ספרדית גם הבעל מתחיל להראות עניין . מה לקחתי מההורים שלי לקחתי את האהבה לבשר כמובן את הכבוד שנותנים אחד לשני את החמימות הקבלת אורחים הלארגיות והרצון לעזור לאנשים. עוד לא נסעתי לאורוגאי החלום שלי לנסוע לשם ולבקר את משפחתי שם מקווה להגשים זאת.

Joy107

New member
../images/Emo51.gif...../images/Emo140.gif

אבל לא הבנתי למה בעצם לא יכולת לדבר איתה ספרדית? התחלת עכשיו כי היא רוצה? דרך אגב היא יפהפיה

עתליה9

New member
אמא של שחף, הי

כתבת שבינך לבין אחייך יש הפרש שנים גדול. איך הקשר שלך איתם? והאם לאופי הקשר יש פקטור בהפרש שהיית רוצה בין שחף לבין התינוק הבא?

בוקר טוב עתליה

הקשר מצוין מתראים אחת לשלושה שבועות או בימי הולדת חגים וכיוב". אין לזה שום קשר כי שחף כידוע מטיפולי פוריות ולוקח זמן בין אחד לשני הייתי רוצה שיהיה יותר מוקדם אבל............ זה עוד לא הגיע מקווה שהפעם זה יצליח יותר מוקדם תחזיקו אצבעות.

hilae

New member
שאלה מאוד חשובה- מה שמך../images/Emo35.gif

ועוד שאלה עד כמה קשיים היו הטיפולים של שחף (נפשית כמובן) מה זה עשה לזוגיות שלכם? מה המוות של אמא שלך עשה לזוגיות שלכם? האם יש תכונות משותפות לך ולאמך ז"ל? ובת כמה את יום יפה הילה

תשובות להילה

הטיפולים עצמם מתישים הקושי היחידי בטיפולים הוא שלכל החברים יש ילדים ולך אין עוד זה עוד יותר קשה כי כל אירוע נו מה עם ילד את השמנת ולך תסביר להם שזה ההורמונים עושים את זה אז תמיד אני אומרת שאני נמוכה למשקלי ותמיד יש לי תירוץ. לזוגיות שלנו זה נתן הרבה כוחות להמשיך ולהתמיד עד ששחף תבוא לעולם משהגיעה לעולם אנו עובדים על השני וזה קצת יותר קשה כי צריך להתארגן אחרת איפה שחף תהיה מי יקח אותה מה היא תעשה שאני במנוחה וכו..... יש הרבה תכונות משותפות לי ולאמא שלי : היופי הפנימי שלנו הרצון לעזור לאנשים חוכמה חוש הומור קליטה מהירה ידע בהיסטוריה אומנם היא ידעה כללי אני היסטורית ארץ ישראל ועד היום אתם מוכנים לאתגר אותי , מפונקים ,אוהבי כלבים להנות מהחיים שופינג והכי הכי אהבנו לשוחח על כל מיני דברים הכי אהבה לדבר איתי . שמי לפי תעודת זהות הדסה ולפי שמה שקוראים לי החברים הדס זה התחיל מהאחיינים שלי . היום אני בת 35 ושלוש ימים.

אנידס

New member
מזל טוב ענק ליום הולדתך

את יופי של בחירה לאשת שבוע. מה שלומך? יש לי מספר שאלות, ברשותך 1. כיצד את מצליחה לשמור על האופטימיות המדהימה שלך? 2. איך נפגשתם את ובן זוגך? 3. תארי את היום המושלם שלך. למרות שכבר אמרתי לך כמה פעמים, אתם משפחה מדהימה ושחף פשוט יפייפיה.

תודה על המחמאות עכשיו לתשובות

שלומי מצוין . 1. לאיזה אופטימיות את מתכונת ? אני משתדלת להגיד לי שכל יום יותר טוב מקודמו 2. נפגשנו פעמיים למעשה פעם אחת בביקורי בבסיס אצל בת דודתי ופעם שניה בקומזיץ משתחררי גולני 3. יש הרבה ימים מושלמים איזה תרצי שאספר? אנחנו שומרים על משפחתיות כי זה חשוב לי מאוד.

אנידס

New member
תודה על התשובות הכנות

סיפור פגישה רומנטי, אשמח אם תפרטי. תתארי לי את היום האידיאלי שלך, מה היית עושה בו.

סיפור פגישה רומנטי שלי עם בעלי

אז ככה זה היה ב 30.5.90 חודשיים לשחרורי מצה"ל וההכנות בעיצומן מה עושים החלטתי קודם לנסוע לח"ול אחרי לידתה של האחיינית שלי לחזור ללמוד ואחכ להתחתן אבל מאותו יום התוכניות השתבשו להם אתן וודאי שואלות למה כי אז נפגשתי עם בעלי בכנס משתחררי גולני באותו יום גמרתי עם חבר ואז הגעתי לשם בעלי היה שם לא ראיתי אותו 3 שנים והנה הוא כהרגלו צנוע עם חיוך ששבה אותי שוב מהפעם הראשונה שראיתיו היינו כל הקומזיץ יחד אחכ הוא לקח אותי לשפת הים ב 4 לפנות בוקר חשבתי ששם זה יהיה אבל לא למרות שכל כך רציתי אותו אז הוא שאל אותי אם אפשר לנשק אותי אמרתי לו שכן הוא נתן לי נשיקה קטנה בלחי החזיר אותי הביתה ומאז אנחנו יחד 14 שנה בטוב וברע אפילו פסוק בתנ"ך יש עלינו "אתן במדבר ארז שיטה והדס" ואנו ממשיכים לממש את מה שכתבו לנו בברכה בחתונה ואת זה לא אשכח : " שביתנו יהיה חזק כארזים ויפרח כהדסים". לגבי יום אידאלי מה שהייתי עושה אז ככה קמה לאור זריחה מקבלת ארוחת בוקר בבריכה משם מתחילה לשחות אחכ לג'קוזי אחכ לעיסוי ב 4 ידים אחכ יוצאת לשופינג משם הולכת לבתי חולים לעזור לאנשים משם צהריים עסקי לקראת ערב התרמה לאנשים או ילדים מקווה שכולם יתנו בעין יפה וידעו שזה למטרה טובה.

כמובן שהכל אחרי צינזור

יש לך עוד שאלות וכבר כמהה להכיר אותכם בעלי יודע עלייך רבות וחושב שאולי תוכלי לעזור לי

dorlim

New member
איזה כיף לנו ../images/Emo13.gif

רוצה לשאול דווקא על הטיפולים - האם שיתפתם את הסביבה? עד איזו רמה? כמה רציתם שאנשים שכן ידעו יתעניינו וישאלו? הנושא מאד קרוב לליבי מאחר וזוג קרוב לי ביותר עובר טיפולים, לפעמים אני מרגישה שאני מהלכת על חבל דק בין הרצון לתמוך לפחד להעיק לכן כל מה שתוכלי להאיר את עיניי בנושא יעזור סיפרת שבמשך 12 שנה היית עצמאית. באיזה תחום? למה החלטת לוותר ולנסות לחפש עבודה? ובאיזה תחום את מחפשת עבודה? ועוד שאלה לקינוח - יש לך תחביבים? אילו? ולמה בחרת בהם - מה הם נותנים לך?

אני שמחה שכיף לכם איתי

1. שיתפנו את הסביבה כי היה חשוב לנו לקבל עזרה ותמיכה מסביב , סיפרנו את הכל כדי שידעו מה אני חווה בכל עת וראינו שכל מי שידע יותר עזר יותר וזה היה חשוב לנו. בעבודה שלי היה קשה בהתחלה שלא ידעו כי הייתי נעדרת והורי החליפו אותי כל הזמן שאלו ותחקרו אותנו כי הייתי חשופה לקהל לקוחות גדול שכל הזמן רצה לעזור. מכירה את הרגשתך כיום אני עוזרת ועזרתי ל 43 נשים להגיע להריון מיוחל הכוונה שלי בתמיכה שנתתי להם והיד נטויה את מוזמנת לכתוב לי ולהיפגש ואסביר לך מה הזוגות אוהבים מה לא? הייתי זכיינית של מפעל הפיס החלטתי לוותר כי זה הפך להיות לא כדאי ולא רווחי שהגיע להפסדים גדולים למעלה מ50000 ש"ח כיום אנו משלמים זאת אני מחפשת עבודה במכירות שירות לקוחות טלמרקטינג מזכירות פקידות טיפול בילדים ועזרה לאנשים . התחביבים שלי: טיולים בחרתי בזה כי אני אוהבת לטייל לראות עולם להכיר אנשים תשבצים זה כיף לפתור זה מרחיב אופקים סרטים והצגות נותנים לי גיוון בחיים המציאותים ים זה בשבילי פורקן לרגשותי שם כותבת את שירי ואוהבת מרחבים סקס כי זה כיף ומביא ילדים קריאה זה מהנה אינטרנט סם החיים שלי מאז שאני לא עובדת ושם היכרתי הרבה סוגים של אנשים זה מאתגר ואפשר ללמוד המון.

yaelia

New member
הי אמא של שחף

איזה יופי שאת פה.
אני מקווה שאני לא מחטטת, אני יודעת שזאת שאלה טעונה מאוד, אבל כשאנחנו עמדנו לפני טיפולים, החלטנו לא לעשות אותם ולהגיש בקשה לאימוץ, האם שקלתם את הנושא?
איזה תכונות את רוצה ששחף תקבל ממך ואיזה לא? איך את רואה אותה בראש כשהיא תגדל?
איזה ממתקים את הכי אוהבת?
מה הדבר שאת לא יוצאת בלעדיו מהבית? אני אשאיר שאלות לעוד בנות. יום מעולה שיהיה
.

למעלה