הי שרון ../images/Emo140.gif
יש לך אבחנה חדה! מלאת הערכה! - אז איפה טיילתי בעולם - יש לי משפחה באוסטרליה כך שהייתי שם 3 פעמים בחיי - פעם ראשונה כשהייתי בת 5, פעם שניה בגיל 11 ופעם אחרונה בגיל 17... ומאז אין לי זמן או כסף לחזור לשם... היו תוכניות לפני כמה שנים, אבל פוטרתי ממקום עבודה (משבר ההייטק) והכל נגנז... יש לי אזרחות אוסטרלית אז כל זה מקל על הנסיעה לשם לפחות ברמות האלו. כמובן שאוסטרליה מומלצת בחום, אבל צריך בשביל טיול ברמה זמן וכסף - כל נסיעה לשם הייתה בת קרוב לחודשיים או בדיוק חודשיים - פעמיים כשכאן היה חורף כי אז קיץ באוסטליה (לפחות בחלקים שלה, יש איזורים עם מונסונים ואז שווה לבקר בהם דווקא בזמן החורף האוסטרלי). - חוויות מעניינות... חחח... אני מנסה ממש לחשוב - אוסטרליה פשוט יפה - בפעם האחרונה שהייתי שם נסעתי ללא המשפחה שלי וביליתי עם סבתא שלי (ז"ל), השהיה איתה הייתה לא קלה, היא ניצולת שואה ובן אדם קשה במיוחד (הייתה), והיא העליבה אותי המון, הייתי בת 17 רגישה מאוד, פגיעה מאוד, וסבתא שלי לא חסכה את שבטה... התכסחנו המון, ובסוף הדרך היחידה להתמודד איתה הייתה פשוט לא לענות... אני מאוד אהבתי אותה, אבל השילוב של אישה מבוגרת מרירת מזג ונערה מתבגרת רגישה היה קטלני במיוחד. למרות זאת הלכנו לצלם את AIRS ROCK עם הזריחה! נסענו באוטובוס ג'יפ על דיונות הכל כדי לראות איזשהו עץ דקל אוסטרלי נדיר (הנסיעה הייתה החלק המהנה, ישבנו מאחורה וקפצנו ה-מ-ו-ן, סבתא שלי קיטרה ואני הייתי בשמיים), שטנו בנהר מלא בקרוקודילים בפארק קקאדו, אכלנו בפארק והיינו צריכים להחביא את האוכל שלנו כי היו שם ציפורים שהיו גונבות אוכל תוך כדי גיחות..., ביקרנו בעיר קיירנס שבאמצע הרחובות שלה יש עצי מנגו ענקיים, על החוף עצי קוקוס, ומסביב שדות של קנה סוכר... נראה לי גן עדן כזה, שאפשר פשוט לטייל ברחוב, ולקטוף מנגו... כשהייתי קטנה אני זוכרת שישבנו על הדשא מול חוף בונדאיי המפורסם ואכלנו פיש אנד צ'יפס והאכלנו את השחפים, וגם אני זוכרת שההורים שלי לקחו אותנו בלילה של חג המולד (ביקרנו שם בתקופה הזו), לראות את הזיקוקים על הגשר של המפרץ בסידני, אני זוכרת שהלכנו לראות הצגה בבית האופרה המפורסם שם... וואו, כל הזכרונות האלה... הכל עושה לי שוב חשק... - המקומות האחרים שהייתי בהם - הייתי יומיים בהונג-קונג בתור ילדה, בדרך לאוסטרליה - הייתי בת 5 וניסיתי להסביר לאיזה סיני באיזה רחוב אני גרה... בישראל
. הייתי טיפונת בארה"ב, הייתי בגרמניה (נסיעה זכורה לרע!), הייתי בצ'כיה - ארץ מקסימה! ובעיקר היינו אני ורועי מספר פעמים באנגליה - כל פעם בחלק אחר - באנגליה עצמה (לונדון שאותה אנחנו כל כך אוהבים - יש שם סושי.... אחחחחח!!!), וויילס - ארץ יפה מאוד, שכרנו שם רחב ונסענו לנו, טיילנו לנו בין כבשים על גבעות ובין טירות עתיקות, ובסקוטלנד - גם ארץ מדהימה וקררררררה - עם אנשים מקסימים, וגם היינו באירלנד - בין השאר היינו במשתה בטירה בסגנון ימי הביניים, וגם איתרנו את מקום מגוריו של סבי (אבא של אבא שלי) שנולד באירלנד. - מקומות לטייל בהם עוד - איטליה! אני בוגרת החוג לתולדות האמנות ואיטליה היא פשוט המעוז של כל מה ששווה בתחום (לפחות בעיני) מתקופת הרומאים וכמובן הרנסאנס והבארוק... ממש רוצה לראות את הכל במו עיני - ובנוסף הייתי רוצה לנסוע לניו-זילנד - הארץ הקסומה הזו מושכת גם אותי וגם את רועי. - אני בהחלט טיפוס זהיר... וביישן (כמו שאמרתי לך - יש לך אבחנה ממש טובה!)... משהו נועז - ללכת לצעוק על הבוס שלי ולהגיד לו את האמת - את מה שאני וכולם באמת חושבים עליו... ולא לחשוש לפרנסה שלי... נשמע קטן, אבל אין לי שום אומץ לעשות את זה, ואני כל כך כל כך רוצה... אבל זה כמובן ברמה בסיסית... זה לא משהו שכל חיי רציתי... וכשאני חושבת על זה... אין כרגע משהו ממש ספציפי שאני יכולה לשים עליו את האצבע, כנראה שכל פעם זה משהו רגעי שבאותו רגע אני חולמת לעשות אותו... בשלב הזה צעקות על הבוס זה *ה*דבר...
- ולגבי השאלה הרטורית... אמנם רטורית, אבל ... תשמעי... כשמדברים על הסדרה ה*מקורית*... בעיני הכל מחוויר...
תודה רבה על השאלות המעניינות! ורד