אשת השבוע

galiaS

New member
שלום

אני חיכיתי שתהי אשת השבוע רק כדי לספר לך שאני מתה על הניק שלך. כתבת שאת חושבת על עוד ילד (אפילו יש קומונה). האם היום זה משהו שבא לך לעשות או שאת מעדיפה להמשיך להנות מהסטטוס של משפחה "חד ילדית" בינתיים?

boringvered

New member
הי גליה!

מתנצלת על האיחור - אבל הנה סוף סוף הגעתי לכאן! אז על הניק סיפרתי בתשובה לערפילית די למעלה - ולגבי ילד נוסף - מבחינת הנאה - אין ספק שממש נוח לי עכשיו, אבל אני טיפוס שברגע שהוא במצב מסויים שהוא טוב, קשה לו לראות אם יכול להיות יותר טוב, או טוב באותה מידה במצב שונה - כרגע, ילד נוסף נראה לי שינוי שיכול להיות קשה במובנים שונים - קודם כל ההשלכות על גל שכרגע מקבלת יחס מלא ומוחלט של שנינו, וגם ההשלכות עלינו, יותר דרישה של יחס משנינו - הן ברמה האישית - צורך פיזי בנו והן ברמה כלכלית - היינו, יותר צרכים כלכליים. נראה לי גם קשה לחזור אחורה לסטטוס של תינוק קטן על כל המשתמע מכך, תינוק שצריך להרגיל אותו ליניקה, התמודדות עם גזים, שאיבות חלב, חוסר שינה... כל הדברים שמהם... נפטרתי כבר ואני שמחה שהם מאחורי והמחשבה על החזרה לסטטוס הזה, ובכלל על הריון נוסף ממש לא עושים לי את זה... התכנון המקורי היה להתחיל נסיונות בשלב הזה, אבל הוחלט לדחות הכל בעוד שנה. לא יודעת עד כמה יהיה יותר קל - אבל יש כל מיני יתרונות להמתנה - גל תהיה יותר גדולה כשהילד הבא יוולד, יהיה יותר קל להסביר מה קורה, אולי היא תהיה גמולה או בשלבי גמילה מחיתולים, לא תזדקק לעגלה, תעבור למיטת נוער, אנחנו נהיה כבר בבית חדש עם הרבה יותר מקום... לא הייתי רוצה להמתין מעבר לכך כי חשוב לי שתהיה קרבת גיל בין הילדים, נראה לי שקרבה עוזרת בעתיד, למרות שהדבר קשה בהתחלה. וזהו! ותודה!

ornaok

New member
חשבת שנפטרת ממני?

חזרתי לשאלות המשך...
מה הדבר הכי נועז שעשית?
אם היו נותנים לך אפשרות להיות ליום אחד בלבד, משיהו אחד מהבאים: רועי, אמא שלך, גל, הבוס שלך - מי מהם היית רוצה להיות ולמה?
מה תקחי איתך לאי בודד? זהו בינתיים

boringvered

New member
חחחח, איזה כיף שלא נפטרתי ממך!

הדבר הכי נועז שעשיתי - אני ממש מנסה לחשוב... בעיני נועז זה להקים משפחה... בכנות, המעבר לאחריות כזו גדולה, השינוי הגדול הזה באורח חיים, הויתורים שכרוכים בזה - זה בעיני יותר נועז מהרבה דברים... אני בן אדם רגיל בסך הכל וגם... כמו ששרון של לוטן ציינה, אני בן אדם זהיר שחושב מליון פעם על כל דבר, ולא עושה שום דבר לפני שנבדקו מליון אופציות אחרות כדי לוודא שהדבר אפשרי, ולא מסוכן ולא ישליך על אלוהים יודע מה, ואם ישליך אני רוצה לדעת מה תהיינה ההשלכות - לכן הכניסה להריון הייתה נורא נועזת בעיני כי ללכת אל לא נודע כזה גדול זה דבר מלחיץ ומפחיד - אין שום ערובות כיצד ההריון ילך, איך ישליך עלייך, האם הכל יהיה בסדר במהלכו, במהלך הלידה, ואחר כך - האם תתמודדי עם גידול הילד, האם אני אהיה מסוגלת להניק, האם אני אהיה מדוכאת עקב ההורות, ומי יהיה הילד שלי? האם נתחבר? וחלילה וחס שלא יקרה לילד שלי שום דבר... בעיני זה הדבר הכי הכי נועז שיש... דברים אחרים - לא יודעת אם נועזים, אבל לטעמי ההחלטה ללמוד מקצוע שנחשב בשוק למשהו גברי וההחלטה לגשת לכיוון הזה בגיל 28, כל זה נראה לי נועז במידה מסויימת. למדתי בכיתה שבה הייתי בחורה יחידה עם 20 בנים, אחר כך עבדתי בחברה שבה רוב הצוות היה ב- 10 שנים יותר צעיר ממני - אני לא מצטערת על ההחלטה אבל עד היום מרגישה שקשה מאוד בתחום הזה להיות אשה בגיל שלי ובמיוחד אמא. - די ברור לי שאם הייתה לי אפשרות להיות מישהו אחר ליום אחד אז הייתי מחליפה את הבוס שלי והייתי משנה כאן דברים. מזיזה עניינים, מקדמת אנשים, טופחת להם על השכם, מראה להם שאני מעריכה אותם, ולא מבזבזת יום שלם על ישיבות והמלצות לכתיבת דוחות. לו רק הייתי יכולה... - מה לקחת לאי בודד... חחחח את המחשב! אני לא יכולה בלי מחשב... לא יכולה בלי אינטרנט.... מקווה שיחברו אותי שם באותו אי! מה שכן, זה אומר שאני לא אהיה כל כך בודדה באותו אי... אני לא בן אדם בשביל לחיות לבד באיזשהו מקום... אז אם יש לך עוד דברים שעולים לך בראש, היות ואני די נהנית, מקווה שתשאלי! ורד

הנה גמני עצרתי כאן לרגע בשביל לשאול

מה קורה עם הקומונה? מצטערת שפתחת?,נהיה פשוט לא אקטואלי כרגע? ואני אוהבת אותך! וגם את הגלגולה,(גם להב ואיתן אוהבים גוגי)

דילגתי בקריאה,וראיתי שכבר שאלו...

אז אין לי שאלות בינתיים,ואין לי זמן לראות אם שאלו (רוצה לשאול מה את מאחלת לגל כשתהיה גדולה,מה לקחת ממך ומה מהחצי וכו' אבל אולי כבר שאלו...)

איזו אשת שבוע מקסימה!../images/Emo39.gif

אני נהנית מאוד מהתשובות המפורטות והכנות שלך. הנאה צרופה. יש לי שתי שאלות: איפה טיילת בעולם? ואיפה עוד את רוצה לטייל? אני אשמח לשמוע חוויות מעניינות. מה היית רוצה לעשות ומעולם לא העזת? את מצטיירת לי כטיפוס מאוד זהיר ומחושב ואני רוצה לתת לך כאן הזדמנות לפורקן וירטואלי.
ושאלה רטורית אחת: איך העדפת את קירק על פני פיקארד??? פיקארד!!! (אפילו אמא שלי היתה מאוהבת בו לגמרי)

boringvered

New member
הי שרון ../images/Emo140.gif

יש לך אבחנה חדה! מלאת הערכה! - אז איפה טיילתי בעולם - יש לי משפחה באוסטרליה כך שהייתי שם 3 פעמים בחיי - פעם ראשונה כשהייתי בת 5, פעם שניה בגיל 11 ופעם אחרונה בגיל 17... ומאז אין לי זמן או כסף לחזור לשם... היו תוכניות לפני כמה שנים, אבל פוטרתי ממקום עבודה (משבר ההייטק) והכל נגנז... יש לי אזרחות אוסטרלית אז כל זה מקל על הנסיעה לשם לפחות ברמות האלו. כמובן שאוסטרליה מומלצת בחום, אבל צריך בשביל טיול ברמה זמן וכסף - כל נסיעה לשם הייתה בת קרוב לחודשיים או בדיוק חודשיים - פעמיים כשכאן היה חורף כי אז קיץ באוסטליה (לפחות בחלקים שלה, יש איזורים עם מונסונים ואז שווה לבקר בהם דווקא בזמן החורף האוסטרלי). - חוויות מעניינות... חחח... אני מנסה ממש לחשוב - אוסטרליה פשוט יפה - בפעם האחרונה שהייתי שם נסעתי ללא המשפחה שלי וביליתי עם סבתא שלי (ז"ל), השהיה איתה הייתה לא קלה, היא ניצולת שואה ובן אדם קשה במיוחד (הייתה), והיא העליבה אותי המון, הייתי בת 17 רגישה מאוד, פגיעה מאוד, וסבתא שלי לא חסכה את שבטה... התכסחנו המון, ובסוף הדרך היחידה להתמודד איתה הייתה פשוט לא לענות... אני מאוד אהבתי אותה, אבל השילוב של אישה מבוגרת מרירת מזג ונערה מתבגרת רגישה היה קטלני במיוחד. למרות זאת הלכנו לצלם את AIRS ROCK עם הזריחה! נסענו באוטובוס ג'יפ על דיונות הכל כדי לראות איזשהו עץ דקל אוסטרלי נדיר (הנסיעה הייתה החלק המהנה, ישבנו מאחורה וקפצנו ה-מ-ו-ן, סבתא שלי קיטרה ואני הייתי בשמיים), שטנו בנהר מלא בקרוקודילים בפארק קקאדו, אכלנו בפארק והיינו צריכים להחביא את האוכל שלנו כי היו שם ציפורים שהיו גונבות אוכל תוך כדי גיחות..., ביקרנו בעיר קיירנס שבאמצע הרחובות שלה יש עצי מנגו ענקיים, על החוף עצי קוקוס, ומסביב שדות של קנה סוכר... נראה לי גן עדן כזה, שאפשר פשוט לטייל ברחוב, ולקטוף מנגו... כשהייתי קטנה אני זוכרת שישבנו על הדשא מול חוף בונדאיי המפורסם ואכלנו פיש אנד צ'יפס והאכלנו את השחפים, וגם אני זוכרת שההורים שלי לקחו אותנו בלילה של חג המולד (ביקרנו שם בתקופה הזו), לראות את הזיקוקים על הגשר של המפרץ בסידני, אני זוכרת שהלכנו לראות הצגה בבית האופרה המפורסם שם... וואו, כל הזכרונות האלה... הכל עושה לי שוב חשק... - המקומות האחרים שהייתי בהם - הייתי יומיים בהונג-קונג בתור ילדה, בדרך לאוסטרליה - הייתי בת 5 וניסיתי להסביר לאיזה סיני באיזה רחוב אני גרה... בישראל
. הייתי טיפונת בארה"ב, הייתי בגרמניה (נסיעה זכורה לרע!), הייתי בצ'כיה - ארץ מקסימה! ובעיקר היינו אני ורועי מספר פעמים באנגליה - כל פעם בחלק אחר - באנגליה עצמה (לונדון שאותה אנחנו כל כך אוהבים - יש שם סושי.... אחחחחח!!!), וויילס - ארץ יפה מאוד, שכרנו שם רחב ונסענו לנו, טיילנו לנו בין כבשים על גבעות ובין טירות עתיקות, ובסקוטלנד - גם ארץ מדהימה וקררררררה - עם אנשים מקסימים, וגם היינו באירלנד - בין השאר היינו במשתה בטירה בסגנון ימי הביניים, וגם איתרנו את מקום מגוריו של סבי (אבא של אבא שלי) שנולד באירלנד. - מקומות לטייל בהם עוד - איטליה! אני בוגרת החוג לתולדות האמנות ואיטליה היא פשוט המעוז של כל מה ששווה בתחום (לפחות בעיני) מתקופת הרומאים וכמובן הרנסאנס והבארוק... ממש רוצה לראות את הכל במו עיני - ובנוסף הייתי רוצה לנסוע לניו-זילנד - הארץ הקסומה הזו מושכת גם אותי וגם את רועי. - אני בהחלט טיפוס זהיר... וביישן (כמו שאמרתי לך - יש לך אבחנה ממש טובה!)... משהו נועז - ללכת לצעוק על הבוס שלי ולהגיד לו את האמת - את מה שאני וכולם באמת חושבים עליו... ולא לחשוש לפרנסה שלי... נשמע קטן, אבל אין לי שום אומץ לעשות את זה, ואני כל כך כל כך רוצה... אבל זה כמובן ברמה בסיסית... זה לא משהו שכל חיי רציתי... וכשאני חושבת על זה... אין כרגע משהו ממש ספציפי שאני יכולה לשים עליו את האצבע, כנראה שכל פעם זה משהו רגעי שבאותו רגע אני חולמת לעשות אותו... בשלב הזה צעקות על הבוס זה *ה*דבר...
- ולגבי השאלה הרטורית... אמנם רטורית, אבל ... תשמעי... כשמדברים על הסדרה ה*מקורית*... בעיני הכל מחוויר...
תודה רבה על השאלות המעניינות! ורד

שיפסלה

New member
היי ורד

התרשמתי מאוד מהקולאז' של גל יש לך דוגמנית מקסימה
והשאלה שלי: איך עושים כזה קולאז' מקסים? (אשמח להסבר טכני)

ornaok

New member
ורד, רציתי לראות תמונת חתונה שלכם

אמרת שתחפשי ותעלי

למעלה