הנני../images/Emo24.gif
תודה על השאלות.
קשה לי להגדיר איזה מין משפחה אנחנו... גדלתי עם שני אחים גדולים, פראי אדם. הגדול כנראה היפראקטיבי (אז לא אבחנו) והשני שאכל ממנו קש מאז שנולד, קריזיונר ואימפולסיבי. שני ההורים עבדו, וסבתא מצד אמא היתה מטפלת בנו, מבשלת לנו והכל... אני נכדה יחידה בין 5 סה"כ - 4 בנים ואני. קטנה ומפונקת. מאוד מפונקת. אבא שלי היה בן יחיד, "נסיך", והגישה שלו היתה מאוד ברורה - הוא עובד קשה לפרנס אותנו, ובזה מסתיימים תפקידיו בבית. אמא שלי היתה אחראית חינוך, חוגים, וטיפול בבית. למזלה, היתה לה עזרה ענקית מסבתא שלי ז"ל, שהיתה עבורי ממש כמו אם שניה. בסה"כ היתה ילדות טובה. קבלנו הרבה אהבה. היו הרבה מריבות אחים, והמון מכות. איתי פחות, אבל האחים שלי היו משוגעים. השכן השוטר מלמטה נהג לומר שהוא מפחד שיום אחד יקראו לו כי שני אלה עוד ירצחו אחד את השני. מצד שני היה גם הרבה כיף. האחים שלי אינטיליגנטים ומצחיקים, ויחד ראינו המון סרטים, שמענו מוזיקה, שיחקנו במחשב. לימדו אותי המון.
כיום היחסים שלי עם ההורים שלי מצוינים - גם עם אמא, וגם עם אבא, שבילדותנו היה מרוחק יותר. יש קצת חילוקי דעות, ויש המון לחץ מבחינתם שנבוא לגור קרוב אליהם, ואני לא נלהבת מכך. עם האחים המצב פחות טוב. אנחנו לא בקשר בין שלושתנו. קשה להגיד שאנחנו משפחה מלוכדת. האח האמצעי גר קרוב יותר, ואנחנו נפגשים לעתים קרובות יותר, מארחים אותו לפעמים. אבל היחסים הם חבריים, לא קרובים, לא מחויבים.
בצבא הייתי רכזת ביטחון שדה בחיל האויר. שירתתי בביה"ס הטכני בחיפה. במסגרת התפקיד עשיתי מגוון מעניין של דברים. שני הדברים המשמעותיים מבחינתי היו - אחריות על תיק ש.ג. בסיסי. כשקיבלתי את התפקיד זה היה משהו מבולגן ולא ברור. אני מיסדתי את זה לתיק, עם נהלים, ושיניתי את כל התפיסה של הנושא. ייסדתי חדרי משמר בהם ישהו שומרים, ממש עשיתי מהפך בנושא. הייתי מאוד גאה בעצמי
דבר שני - הייתי אחראית הדרכות בגף שלי, מה שהביא אותי לעמוד בפני אולם קולנוע מלא ולתת הרצאה בפעם הראשונה בחיי, ואח"כ עוד הרבה פעמים. גיליתי ש"יש לי את זה" ומאוד נהנתי להדריך.
מה? רק אחד? אני מאוד אוהבת בצקים. לחמים, לחמניות... ובכלל, מאוד אוהבת פחמימות - תפוחי אדמה, פסטה... אני אוהבת בשר (עם הרבה דם), אני אוהבת ביצים. תמיד היתה לי העדפה למלוחים, בשנים האחרונות גיליתי את עולם המתוקים, ומאז ההריון גיליתי גם "חשקים" למתוק. חבל, זה לא מועיל
תודה על השאלות, אשמח לענות על עוד