כבר הייתי במיטה ונזכרתי שךא עניתי
אז חזרתי
כמו שכבר כתבתי, קשה לי לבחור משהו שהוא "הכי", כי אצלי הכל הולך לפי מוזה, מצב רוח, חשק. אני יכולה לציין מס' שירים שאני אוהבת, שמרגשים אותי - והם רק מדגם קטן - SAVE THE LAST DANCE FOR ME - בן אי קינג לנעמי יש כנפיים - שרון מולדאבי עקרה - אחינועם ניני (שיר של רחל, המשוררת האהובה עלי) THE WAY WE WERE - ברברה סטרייסנד THE ROSE וגם DID YOU EVER KNOW THAT YOURE MY HERO(?) של בט מידלר CAN'T STOP LOVUNG YOU - של בריאן אדמס אצלי הכל בסדר - בועז שרעבי SPACE ODDITY של דיוויד בואי ועוד רבים וטובים. הספר האהוב עלי ביותר בכל הזמנים היה שר הטבעות. קראתי אותו לראשונה בגיל 13, ומאז עוד עשרות פעמים, בעברית ובאנגלית. בגיל 18 עשיתי על הרגל קעקוע קטן עם הסמל של טולקין, שמורכב מראשי התיבות של שמו (J.R.R.Tׂ) אני מאוד אוהבת ספרי פנטזיה ומדע בדיוני, וגם מאוד אוהבת רומנים היסטוריים וספרי היסטוריה תיעודיים.(עוד אהבה משותפת שלי ושל דותן). אני לא ממש יודעת איך להגדיר את היותי יהודיה או ישראלית. זה מה שאני. זה כמו להסביר את היותי אישה, את היותי בעלת נמשים. אני שמחה וגאה להיות יהודיה. אני מחשיבה את יהדותי כגורם מעצב באופי שלי, לא מתוך זיקה גדולה לדת ולמצוותיה, אלא יותר מתוך הזדהות עם ההיסטוריה הקשה של העם. בתור חילונית ואפילו אתאיסטית יש בי המון כבוד למצוות ומסורות רבות - כגון הדלקת נרות, אכילת מאכלים בחגים, וקיום מנהגי חגים, מתוך תחושת המשכיות שעוברת כחוט השני מתקופת אבות אבותיי ועד אלי. אם משפחתי שמרה על יהדותה בגולה העוינת, כולל בשואה, אז אני כחלק מ"עם חופשי בארצנו" יכולה וצריכה להמשיך ולשמר את המסורות והמנהגים שמייחדים אותנו. כפר גלובלי זה נחמד, אבל אני חושבת שיש מקום לשמור על יהדות ולא להתבולל לגמרי. בכיתה י"א נסעתי למסע לפולין, וזו היתה בשבילי הגשמת שאיפה גדולה, כיוון שבמסגרת אהבת ההיסטוריה שלי קראתי המון המון המון מידע על השואה, על אנטישמיות, על מלחמת העולם השניה. אני מרגישה שהמסע תרם לי המון, ומקווה שבאמצעותו אוכל אני לעזור ולשמר את זכרם של ששת המיליון
לא הייתי בהרבה מקומות בעולם, לצערי. מאוד הייתי רוצה לטייל בחו"ל אבל אף פעם אין לנו כסף לכך. לא נורא. כמו שכבר כתבתי, זה טוב שיש למה לצפות... הייתי בטיול קצר באירופה בסיום התיכון יחד עם הכיתה שלי. היינו בלונדון, אמסטרדם ופריז. עוד לפני שהגעתי ידעתי שאוהב את לונדון. ואכן, התאהבתי בה והרגשתי שם בבית. גם החבר'ה מהכיתה אמרו שאני נראית לונדונית של ממש, ונשפכו מצחוק כשחיקיתי את המבטא הבריטי (במערכונים של מונטי פייטון שהם לא הבינו
) מאז אני מתה להגיע לשם שוב. יש עוד הרבה מקומות שהייתי רוצה לבקר בהם. לאט לאט. אני תמיד אומרת שקודם אני רוצה לראות את אירופה כדי לראות "מאיפה באתי" ואח"כ אני רוצה לראות את ארה"ב כדי לראות "לאן אנחנו הולכים"
מקום בארץ... אני אוהבת הרבה מקומות בארץ, ואין מקום אחד ספציפי שאני יכולה להגיד שאני אוהבת בלב ובנפש. אני סתגלתנית. האמת שאם חיפה לא היתה כל כך מזוהמת הייתי רוצה לגור בה, אבל דותן לא. אני מעדיפה את הצפון מבחינת האקלים, ואת אזור ת"א מבחינת העניין. משחק אהוב - במחשב: סימס.הייתי מכורה, היום אין לי זמן לגעת במשחקים, חוץ מסוליטר. לא במחשב: רמי. במשפחה שלי משחקים משחק שנקרא "הופ", משחק רמי רומני בו מוכרים אחד לשני קלפים. כל משחק מורכב מ6 משחקונים. להיט. יוווווו, איך בא לי לשחק!! תודה על שאלות מקסימות, ואשמח לענות על עוד