אשת השבוע

אפרת12

New member
../images/Emo41.gifאשת השבוע - ח ת ו ל ה פרסית../images/Emo41.gif

אנחנו חוזרות למסורת (אני מקוה שלתקופה ארוכה - וזה רמז לכל מי שרוצה ומתביישת...) ופוצחים בעונה החדשה עם החתולה - קבלו אותה
עוד מעט היא תיכנס ותספר מעט על עצמה שיהיה שבוע מעניין ומרתק וכייפי

../images/Emo9.gif בוקר טוב לכל בנות הפורום ../images/Emo9.gif

בוקר טוב בנות פורום מקסימות ולמרות שלא הייתי כאן בפעמים קודמות נעים לי להיות הראשונה שתחדש מסורת ישנה
ממש בקצרה עליי, אני דנה בת 30, נשואה לאישי היקר, בן 32 ואנחנו הורים לנועם בן 7 חודשים ולשני חתולים. גרים בירושלים בינתיים אבל פתוחים להצעות. שנינו אנשי הייטק ואנחנו עובדים ביחד... מה עוד? מה שתרצו אתן לדעת! אז קדימה, רק תשאלו
שיהיה לנו שבוע כייפי

daldan

New member
מתכבדת לפתוח בשאלות

כמה זמן אתם נשואים וכמה זמן ביחד?
איך אתם מסתדרים עם העבודה ביחד? (עובדים ממש באותה מחלקה או רק באותו מקום עבודה?)
עבודה בהיי טק דורשת המון שעות עבודה (בד"כ), מה השעות בהם את עובדת ואיך זה משתלב עם האמהות? טוב זה לפתיח שיהיה לך שבוע נפלא

../images/Emo140.gif

נשואים עוד מעט 3 שנים, ביחד כ 6.5 שנים.
לגבי העבודה ביחד, מסתדרים מעולה, לא מכירים משהו אחר. עובדים ממש ממש יחד, על אותם פרויקטים ובאותו חדר. אחד הדברם שהיו לי הכי קשים בחופשת לידה זה שזאת היתה פגיעה רצינית בביחד שלנו, פשוט כי נטו בילינו הרבה פחות זמן ביחד.
אני עובדת כרגע מ 10:00 עד 18:00 עם קפיצה באמצע היום הביתה להניק (גרה קרוב). יש לי מטפלת בשעות האלה. מי שמכתיב כרגע את השעות הוא נועם, יש לנו מטפלת שגם מתכווננת לפי השעות האלה. איך זה מסתדר עם האמהות? מסתדר לא רע, יש לי קצת זמן עם נועם לפני שאני יוצאת, ודי הרבה זמן איתו בערב. כמובן שיש לי צביטה ענקית בלב בכל פעם שאנ יוצאת מהדלת ומשאירה אותו עם המטפלת אבל מאז החזרה לעבודה הרבה יותר טוב לכולנו.

אוי כמה שאני מקנאה בך על העבודה

ביחד. אני ובעלי הכרנו במעבדה ועבדנו ביחד כשנה וחצי. היה מדהים. מאז שגמרתי את התואר אנחנו מתגעגעים להרגשה הזאת.

גמנחנו התחלנו במעבדה ../images/Emo13.gif

ופשוט היה לנו מזל מהשמיים ונפלנ לידינו הזדמנות להמשיך גם מחוץ לאוניברסיטה.

ואיך נועם משתלב בזוגיות?

קשה לי לנסח את מה שאני רוצה לשאול, אז בגדול - איך את מרגישה בוגיות שלכם מאז שנועם נולד? והאם את מרוצה מבעלך כאב? אני יודעת שיש עוד המון זמן (כתבת שאת עדיין לא מרגישה כאמא), אבל אני יודעת שאצלנו כבר מסתמן יחס. גם אצלכם?

שאלת השאלות ../images/Emo13.gif

בתור זוג שהיה רגיל לעשות הכל ביחד (אבל ממש הכל, פרט לאולי להפגש עם חברים לא זוגות וספורט שעשיתי לבד) זה מאוד קשה. קודם כל באה חופשת הלידה והיתה בגדר כאפה מצלצלת... למה? כי פתאום אני בבית והוא בעבודה (בין יתר החידושים שיש בחופשת לידה
). אבל זה כבר שייך לעבר. מאז שחזרתי לעבוד באפריל יש סדר חדש שאנחנו מנסים למצוא בו את עצמנו וזה לא תמיד קל. אני אוהבת ומעדיפה שעדיין נשתדל לעשות כמה שיותר דברים ביחד עם נועם. לשחק איתו ביחד, לטייל איתו יחד וכו' מבחינתי זה ההמשך הטבעי של הזוגיות שלנו. גם זאת מסקנה שמתחילה להתבהר לי רק עכשיו - זה הולך להיות הכיוון שאני אמשוך אליו. המציאות כמובן קצת אחרת והרבה פעמים אנחנו עושים "תורנות", מי מעסיק את נועם ומי עושה משהו אחר חוץ-נועמי (בד"כ בנאליה כגון אוכל, התארגנות, דברים בבית, טלפונים וכו'), לפעמים כל אחד מאיתנו צריך להתעקש לקחת את הזמן שלו לעצמו וזה מאוד מעיק, מצד שני עכשיו שהמערכת יותר שיוויונית אני לא אבקש מעדי שישמור על נועם בזמן שאני הולכת להתעמלות או משהו כזה. אנחנו בהרבה דברים עדיין מרגישים מאוד כמו ה"עצמנו" שלפני בסגנון, בשיחות, בצורת מחשבה אבל לפעמים העייפות והקשיים עושים את שלהם וסף המתח עולה. אבל, מה שחשוב לי לציין זה שגם פה יש ממש תחושה של מצב חדש בהתהוות ושינויים שקורים כל הזמן באיך שאנחנו מתמודדים.

Arfilit

New member
נתחיל בבנאליה -

יש לך תחביבים?
היכן את אוהבת לטייל?
מה את עושה כדי להירגע?

בנאליה חביבה ../images/Emo13.gif

יש לי כמה... ונתחיל בבנאליה של הבנאליה - אני אוהבת מאוד לקרוא ולא זונחת את התחביב גם עכשיו וגם לראות סרטים - אבל כן מזניחה.
אפשר לומר שאני שוחה, אם כי כרגע רוב הבריכות תיאורטיות, יוצא לי רק פעם בשבוע.
אני חוטאת בתפירה פה ושם, כרגע בעיקר שמיכות טלאים לתינוקות אבל מקווה שפעם יהיה לי זמן גם לחזור ולתפור בגשים, משהו שהתחלתי לעשות לפני ההריון.
טיולים כרגע הוא תחום מאוד זנוח, פעם טיילתי המון בארץ, גם לבד. בשנים האחרונות יצא לי לטייל המון בחו"ל, גם במסגרת העבודה. מאז ההריון והלידה לא יוצא בכלל. מבחינתי הטיול האידאלי זה טיול ארוך במדינות מפותחות עם אוטו צמוד וגיחות לחיק הטבע. אוהבת מאוד טיולי טבע ופחות טיולים עירוניים.
כדי להרגע - אני שוחה או קוראת או סתם מנצלת רגע שקט לבד למחשבות

מעיןבר

New member
הי דנה ../images/Emo13.gif

קצת שאלות משלי: האם למדת? מה למדת? מה את אוהבת לקרוא?

../images/Emo22.gif

למדתי מדעי המחשב לתואר 1+2.
אני אוהבת לקרוא בעיקר Fiction באנגלית (וברחה לי המילה בעברית). נהנית מאוד מ Chick-Lit שזה הז'אנר של בריג'ט ג'ונס וכו' - מבחינתי זה הניקוי ראש האולטימטיבי - בעיקר לימי חופשת הלידה.

עינבלית

New member
השאלה הכי בנאלית...

למה הניק שלך דווקא חתולה פרסית? האם גידלת פעם חתולה פרסית?

דוקא כן...

כרגע יש לי 2 חתולים פרסיים בבית (לא כאלה עם תעודות אלא אסופיים) מדהימים!!! היה לנו אחד שחור שגדל אצלנו מינקות עם אמא שלו, שלצערנו היתה חולה ונפטרה. חשבנו לקחת עוד חתול שלא יהיה לו בודד ואז הסתובב מייל של חתול פרסי לבן שמחפש בית (במצב טוב לרגל נסיעה) אז אימצנו אותו ויש לנו שניים שהם הפכים גמורים, גם בצבע וגם באופי...

עינבלית

New member
תודה על התשובה../images/Emo108.gif

כאוהבת חתולים מושבעת (אני)- מחמם את הלב לקרוא שאימצתם את החתול הלבן מהמייל (עבר דרכנו המייל, אבל יש לנו 3 חתולים בבית)

Nona a

New member
ובאותו הקשר - למה שינית ניק ?

רק כשהצגת את עצמך זיהיתי שאני מכירה אותך כבר "שנים" מפורומים קודמים. (אני אמנם אף פעם לא הייתי מהיותר מדי הפעילים בפורומים ...) מה גרם לך לך לשנות ניק ? האם את חוששת מזיהוי ? כי מצד שני את כותבת שמות מלאים ובוחרת להחשף לא מעט ...

גם וגם

תראי, להיות אשת השבוע זה אומר שאני מוכנה לרמה די גבוהה של החשפות. ההבדל מבחינתי הוא שפעם הייתי שמה תמונות חופשי, אז זיהוי היה זיהוי, ברמה שהיו ניגשים אליי ברחוב ושואלים אם אני גולשת בפורום כזה או אחר. זה מבחינתי היה קצת יותר מדי. ברגע שהתחלנו עם לקראת הריון וכו' אז חשבתי שעדיף קצת להוריד פרופיל (נראה לי נורא חשוב בזמנו). אחרי זה היו תקופות די ארוכות שפחות השתתפתי בפורומים באופן פעיל וכשחזרתי אז גם חידשתי ניק לכבוד העניין.

הי דנה!../images/Emo140.gif

והנה כמה שאלות בנאליות לא פחות:
האם האימהות שינתה בך משהו - ואם כן, מה?
אילו תכונות שלך את אוהבת ואילו פחות?
אילו תכונות את אוהבת בבן זוגך ואילו פחות? ושיהיה לך שבוע נפלא!

...

אני חושבת שההשפעה של האמהות עליי היא עדיין משהו בהתהוות. אני לא מרגישה שיש דנה של לפני ודנה של אחרי ואיזשהי פעולת חיסור ביניהן שתראה את ההבדלים. יותר נכון להגיד שיש את דנה של לפני ואת דנה שמעכלת את השינוי, אבל עוד אין מסקנות. אולי אני יותר רכה ובטוח יותר סבלנית, אבל צריך לעבור עוד זמן לפני שיהיו מסקנות יותר ברורות. מה שכן השפיע עליי מאוז זאת הדרך להריון וההריון עצמו. בנאלי ככל שזה ישמע, למדתי לזרום עם הדברים והרפיתי מהתלות ביכולת שלי לשלוט בהרחשויות. אני חושבת שזה הופך אותי לאדם יותר שלו ורגוע.
תכונות שלי שאני אוהבת: - מאוד עם הרגליים על הקרקע, טיפוס פרקטי ויחסית לא לחוץ. - אוהבת לעזור ונותנת בכיף. - עניינית.
לא אוהבת: - את הנטייה שלי להתבודד ולהיות מכורה לצורך להיות לבד. - וגם את התקפי החוסר תקשורתיות שלי
ובבן זוגי אני אוהבת - את הטוב והטהור שבו, לפעמים הוא נראה לי ממש חדש ולא מקולקל, כמו תינוק. - את היכולת שלו להתחבר ולהיות נחמד לכוווווולם, אפילו למי שעושה לאנשים אחרים (דוגמתי) בחילה ופריחה. - את הסקרנות הטבעית שלו והאהבה לדעת ולחקור.
ופחות אוהבת - את הרציונליזציה שהוא עושה לכל דבר ולכן לא מסוגל להבין את התגובות שלי שהן יותר רגשניות. - את העובדה שיש לו לפעמים חזות אחת כלפי חוץ, נורא נחמד ועוזר לכולם בעבודה, לימודים וכו'. ובמשפחה הוא הרבה פחות סבלני, בעיקר לאמא שלו.

למעלה