...
אני חושבת שההשפעה של האמהות עליי היא עדיין משהו בהתהוות. אני לא מרגישה שיש דנה של לפני ודנה של אחרי ואיזשהי פעולת חיסור ביניהן שתראה את ההבדלים. יותר נכון להגיד שיש את דנה של לפני ואת דנה שמעכלת את השינוי, אבל עוד אין מסקנות. אולי אני יותר רכה ובטוח יותר סבלנית, אבל צריך לעבור עוד זמן לפני שיהיו מסקנות יותר ברורות. מה שכן השפיע עליי מאוז זאת הדרך להריון וההריון עצמו. בנאלי ככל שזה ישמע, למדתי לזרום עם הדברים והרפיתי מהתלות ביכולת שלי לשלוט בהרחשויות. אני חושבת שזה הופך אותי לאדם יותר שלו ורגוע.
תכונות שלי שאני אוהבת: - מאוד עם הרגליים על הקרקע, טיפוס פרקטי ויחסית לא לחוץ. - אוהבת לעזור ונותנת בכיף. - עניינית.
לא אוהבת: - את הנטייה שלי להתבודד ולהיות מכורה לצורך להיות לבד. - וגם את התקפי החוסר תקשורתיות שלי
ובבן זוגי אני אוהבת - את הטוב והטהור שבו, לפעמים הוא נראה לי ממש חדש ולא מקולקל, כמו תינוק. - את היכולת שלו להתחבר ולהיות נחמד לכוווווולם, אפילו למי שעושה לאנשים אחרים (דוגמתי) בחילה ופריחה. - את הסקרנות הטבעית שלו והאהבה לדעת ולחקור.
ופחות אוהבת - את הרציונליזציה שהוא עושה לכל דבר ולכן לא מסוגל להבין את התגובות שלי שהן יותר רגשניות. - את העובדה שיש לו לפעמים חזות אחת כלפי חוץ, נורא נחמד ועוזר לכולם בעבודה, לימודים וכו'. ובמשפחה הוא הרבה פחות סבלני, בעיקר לאמא שלו.