אשת השבוע

אלינה12

New member
הי דנה!

ספרי על הילדות שלך, על הקשר עם הורים שלך ואיך זה עכשיו?
יש לך אחים\יות ובאיזה יחסים אתם עכשיו?
מה חוויה הכי טובה שאת זוכרת מהילדות וחוויה שלילית שהיית אולי מוחקת את זה לגמרי?
ושאלה אחרונה, מה מתכון שלך לזוגיות טובה(הרבה שעות ביחד
?) בנתיים זהו

ואו...

את הילדות שלי אני זוכרת כתקופה מדהימה. הבעיה שיש לי זכרון מאוד מאוד טוב ואני נוטה להתרפק קצת יותר מדי על תקופות כאלה ואחרות. גדלתי בשכונה עם המון ילדים בני אותו גיל וביליתי ימים שלמים ולילות בחוץ. היה קצת קשה "לאלף" את ההורים הסוררים שלי שבאו זמן קצר לפני זה מרוסיה והיה להם קשה להתרגל לילדים שמשחקים כדורגל, עושים מדורות ומשחקים עם חתולי זבל במקום לקרוא טולסטוי גיל 5 ולנגן מוזיקה קלאסית, אבל באיזשהו שלב הם התחילו להתיר את הרסן או התעייפו מלריב או זרמו, לא יודעת. את רוב הילדות ביליתי עם החברים בשכונה בתור הכי טום-בוי שאפשר, שיחקתי כדורגל, טיפסתי על הסלעים הירושלמיים, זרקתי קובבות על מה ומי שרק זז והמצאתי שמות לכל חתולי השכונה. אכן תקופה מדהימה.
הקשר עם ההורים בעייתי, הוריי גרושים ונמצאים בפרק ב' של חייהם, עם אמא שלי אני בקשר רופף מאוד, היא היתה זאת שפירקה את החבילה. את רוב שנות חיי ביליתי בלריב איתה והזמן עשה את השאר. עם אבא שלי ואשתו אני בקשר טוב, אם כי קצת קורקטי מדי בסטנדרטים ישראלים.
חוויה הכי טובה/רעה מהילדות - אני צריכה לחשוב, מבטיחה תשובה בקרוב.
מתכון לזוגיות טובה, קודם כל להיות חברים הכי טובים, אחרי זה כל השאר.

צהלולים

New member
דנלה, איזו הפתעה נהדרת! ../images/Emo24.gif

אין מתאימה ממך להיות אשת שבוע... (או חודש, שנה, וכ"ו). הרי לך שאלה (לא מנוסחת משהו, מקווה שתוציאי מזה את העיקר...): האם את "מרגישה את הגיל"? כלומר: מתחילה להרגיש שנגמר לך הזמן, ויש דברים שלא הספקת לעשות (דברים מהותיים), שאולי גם לא תספיקי... (ולא שחלילה אני טוענת שאת זקנה או משהו
) - ואם כן, מהם אותם דברים שהיית רוצה לעשות בחיים אם היית משוחררת מכל התחייבות (כסף, נועם, וכ"ו)?

שלום לך ../images/Emo9.gif

מה את אומרת על האומץ והחשיפה?
אני מבינה מה את אומרת.. לא יודעת אם הייתי מנסחת את זה ככה. אני תוהה לפעמים לגבי הכיוון המקצועי שהלכתי בו והמקום שהגעתי אליו. הייתי מאלה שיודעים מה הם רוצים לעשות מגיל צעיר ולא היו לי התלבטויות מה לעשות כשהשתחררתי מהצבא. בפועל מה שיצא הוא לא לגמרי מה שתכננתי (דוקטורט ואקדמיה) אבל זה מאוד מאדו לטובה כי לא אהבתי את העולם האקדמי. למרות זאת עדיין עולות בי מחשבות, אולי תחום קצת אחר, אולי דוקטורט בחו"ל. אולי לא לשים את כל הביצים בסל אחד ולעבוד עם בעלי על פרוייקטים עם עתיד לא ברור. אבל אני מאוד מאוד מרוצה בפועל ולא כולה לומר שהמחשבות האלה הן יותר מלצאת ידי חובה ולהראות שעדיין נרשמת פעילות מוחית על הגלאים.
טיולים וכו' - מרגישה שטיילתי המון ודווקא שמחה מהמנוחה שיש לי מזה עכשיו. לא הגעתי לכל קצוות תבל אבל זה לא מציק לי. סגנון הטיולים שאני אוהבת רק משתבח עם הזמן (והמסגרת התקציבית).
אם הייתי משוחררת מכל התחייבות הייתי אורזת הכל ומנסה את מזלי בארה"ב או קנדה. פשוט להגיע למקום חדש, להתחיל מאפס, נראה לי מסקרן ומאתגר. עדיין, לא הייתי בוחרת בכיוון אחר לגמרי כמו רפואה אלטרנטיבית או ציור או משהו כזה, ברור לי שאני במקצוע הנכון בשבילי, אולי לכל היותר מתמטיקה אבל זה לא בדיוק 180 מעלות ממה שאני עושה היום.
בסקאלה יותר קטנה, הייתי עוזבת את העיר לחלוטין והולכת לגור במקום כפרי, חור נידח בחיק הטבע (אבל עם חשמל, מים ורכב טוב שיביא אותי לאן שבא לי).

משוש30

New member
ולשאלות שלי: אני הולכת על אקסטרים..

מה הדבר הכי מופרע שעשית? איזה מקום בעולם את הכי אוהבת ולמה? ובארץ ולמה? מה הדבר הכי מוזר שאכלת? איפה עשיתם סנואבורד? ואיזו רמה את? (ולמה לא סקי? נו נו נו...) כמה ילדים את רוצה? מה את רוצה להגשים או לעשות שעוד לא עשית או הגשמת והאם הילדים יפריעו להגשמת החלום? טוב נשאיר משהו גם לאחרים...

עכשיו אני ../images/Emo140.gif

כל מיני שאלות שיש לי וגם בעקבות שאלות אחרות:
זמר אהוב?
שיר אהוב?
תוכנית טלויזיה אהובה?
אהוב?
שתיה אהובה?
מקום אהוב בעולם?
מקום אהוב בארץ?
האם היה ברור לך שתהיה אישה קרייריסטית, או שזה נבנה בתהליך?
זכית ב 10 מיליון דולר, מה את עושה?

תשובותיי...

זמר אהוב, אין לי ממש, אוהבת את נינה סימון וקט סטיבנס.
שיר אהוב.... לא זוכרת אבל יודעת שיש
תכנית טלויזיה אהובה - "מה לא ללבוש" ב BBC
אוכל אהוב - פסטות למיניהן
שתיה - חלב קוקוס מהרחוב בהונג קונג
מקומות אהובים בארץ: חוף ניצנים והר צרעה (נזכרתי עכשיו), בעולם: באמת קשה לי לומר...
אני הרבה פחות קרייריסטית ממה שחשבתי שאני אהיה.
10 מליון דולר? נותנת לאחי, לאבא שלי, למשפחה של בעלי מליון כל אחד, נשארת עם 7 מליון ונוסעת לגור בחור נידח בקנדה עם עדי ונועם.

../images/Emo13.gif

הכי מופרע שעשיתי? אני חננה רצינית, פעם זייפתי מדבקות כניסה לאוניסרסיטה ופרצתי לרכב אחד או שניים, סיפקתי את התשובות למבחן מגן במתמיטקה לחבריי הטובים והברזתי מהצבא אבל דברים ממש גדולים לא עשיתי.
הכי אוהבת בעולם... יש לי זיקה רצינית לאמסטרדם כי גרנו שם כשהייתי ילדה ויש לי זכרונות מאוד טובים אבל לא הייתי שם מאז גיל 18.
בארץ, מאוד אוהבת את חוף ניצנים, את הים והחולות, בכלל אני אוהבת מאוד את הים, אבל לא את מה שבונים בסביבתו, לא אוהבת את מה שעשו מהחוף הזה בשנים האחרונות (הכפר של קוקהקולה וכל הפיכסה הזה
)
סנואובורד עשיתי בכל מיני מקומות באוסטריה ופעם אחת ביפן. איזו רמה? בינונית פלוס מינוס... למה לא סקי, מסיבות שרירותיות, כל מיני אנשים שהכרנו הלכו ללמוד סנואובורד ואמרו שזה מגניב אז ניסינו גם ו"נתקענו" עם זה. למדתי בגיל יחסית מאוחר 25 או משהו כזה, לא בתור ילדה.
לא יודעת מה אני רוצה להגשים, אני מניחה שלהיות אמא כזאת מגניבה שלוקחת הכל באיזי ולא כזאת שמרגישה חדשה בעסק
מבחינה מקצועית, לא אתנגד להמציא את "הדבר הבא" מתישהו ואם יצא על הדרך שאני ארוויח מזה מליונים, מה טוב.
כמה ילדים? מצד אחד, יש לי אחד וגם זה המווווון. מצד שני אני מסתכלת עליו ובא לי עוד מליון כאלה. כרגע זה תיאורטי מדי ואין לי תשובה.

משוש30

New member
../images/Emo6.gif איזה כיף זה לזייף מדבקה

לאוניברסיטה. יש לי ידיד שעשה את זה גם. (אני לשמחתי לא צריכה לזייף...) פרצת לרכבים???פרטים!! סנואובורד עשית בהוקאידו?? איך הגעת לשם? ואיך האתרים באוסטריה? הבנתי שבעלך לא עושה סנואובורד. נראה לך שתצליחי להמשיך עכשיו כשאת אמא?

...

פרצתי לרכבים בשכונה בתור ילדה, סתם בתור אתגר (רק בשביל להכנס פנימה). זה היה כמעט לפני 20 שנה ואלה היו מן הסתם גרוטאות - לא אתגר גדול
. גם בעלי עושה סנואובורד
מה שהוא לא עושה זה ספורט ביום יום. מאוד הייתי רוצה להגיע להוקאידו אבל טרם יצא, עשיתי באיזור קצת צפונה מטוקיו, לא רחוק מאיפה שהיתה אולימפיידת החורף לפני כמה שנים. יש שם המון אתרים. האמת שבהשוואה לאירופה הם פחות משוכללים. באוסטריה האתרים מעולים ברמות! גם נעים להיות שם כי הם מנומסים מאוד ולמרות שיש מצבים שעמוס מאוד (סופשים וחגים) לא מרגישים את זה במסלולים ולא קורה שחותכים אותך בפראות. יש המון רכבלים ומסלולים מגוונים, בקתות כייפיות, בירה, מוזיקת אלפים, אח איזה תענוג... היינו שם באיזה 4-5 אתרים וזה רק קצה הקרחון (חחחחח... תרתי משמע), מדהים, אפשר לצאת בבוקר ולסיים בערב במקום אחר לגמרי ולעשות מסלולים אחרים לגמרי בכל יום. השנה לא יצא לנו לעשות כי נועם היה ממש קטנטן, נראה מה יהיה שנה הבאה, אנחנו מקווים שיצא, לפחות איזה סופ"ש פה ושם. יש לך מסר אופטימי בשבילי?

משוש30

New member
כן!! השנה כשמתן היה בן שנה וחודשיים

יצאנו אני ובעלי ל-8 ימים לסקי בצרפת. היה מעולה אם כי יקר בטירוף והתגעגענו מאד. בפעם הבאה ניסע כולנו יחד כמשפחה. חשבנו אולי כמה משפחות יחד לביקתה בהרים. הילדים יעשו מזחלות או יתחילו בלימודי סקי נעשה ארוחות היחד, הכל באיזי ובפחות כסף מקלאב מד.

זה מה שאנחנו מקווים שיהיה

חברים שלנו לקחו דירה גדולה של 3 זוגות וזה היה ממש מעולה והרבה יותר זול (אנחנו היינו זוג רביעי וישנו ליד מחמת חוסר מקום).

אהמ.... לקבוע להפגש?

להתגבר על הביישנות?
אנחנו נהיה באזורכם ביום שבת לבקר חברים
אולי נוכל לשלב את זה איכשהו?

dorlim

New member
קודם כל כיף לי לגלות שאת זו את ../images/Emo9.gif

LONG TIME.... שאלות ירושלמית - האם המגורים בירושלים הם מבחירה? למה ירושלים? אם לא ירושלים - איפה הית בוחרת לגור?

אכן לונג טיים ../images/Emo13.gif

ואני שמחה לגלות פה פנים נחמדות מהעבר
המגורים בירושלים הם ברירת מחדל, ההורים פה וזה היה קריטי עם נועם פצפון ובחופשת לידה מבחינתי. העבודה פה וזה כמובן נוח, רצינו לקנות כי נמאס לנו לגור בשכירות אז קנינו כאן. באופן כללי הכיוון הוא בהחלט החוצה מירושלים כי אנחו ממש לא אוהבים את מה שהיא הפכה להיות, השאלה היא רק מתי. בחיים אחרים הייתי גרה באיזה חור נידח באמצע הטבע... בחיים האלה אבל בהעדר מגבלות תקציביות הייתי קונה בית במכמורת על הים או משהו בסגנון. במציאות כנראה מודיעין (אפילו כמעט הלכנו לראות איזו דירה בסופ"ש סתם בשביל הקטע).

למעלה