../images/Emo13.gif
הכי מופרע שעשיתי? אני חננה רצינית, פעם זייפתי מדבקות כניסה לאוניסרסיטה ופרצתי לרכב אחד או שניים, סיפקתי את התשובות למבחן מגן במתמיטקה לחבריי הטובים והברזתי מהצבא אבל דברים ממש גדולים לא עשיתי.
הכי אוהבת בעולם... יש לי זיקה רצינית לאמסטרדם כי גרנו שם כשהייתי ילדה ויש לי זכרונות מאוד טובים אבל לא הייתי שם מאז גיל 18.
בארץ, מאוד אוהבת את חוף ניצנים, את הים והחולות, בכלל אני אוהבת מאוד את הים, אבל לא את מה שבונים בסביבתו, לא אוהבת את מה שעשו מהחוף הזה בשנים האחרונות (הכפר של קוקהקולה וכל הפיכסה הזה
)
סנואובורד עשיתי בכל מיני מקומות באוסטריה ופעם אחת ביפן. איזו רמה? בינונית פלוס מינוס... למה לא סקי, מסיבות שרירותיות, כל מיני אנשים שהכרנו הלכו ללמוד סנואובורד ואמרו שזה מגניב אז ניסינו גם ו"נתקענו" עם זה. למדתי בגיל יחסית מאוחר 25 או משהו כזה, לא בתור ילדה.
לא יודעת מה אני רוצה להגשים, אני מניחה שלהיות אמא כזאת מגניבה שלוקחת הכל באיזי ולא כזאת שמרגישה חדשה בעסק
מבחינה מקצועית, לא אתנגד להמציא את "הדבר הבא" מתישהו ואם יצא על הדרך שאני ארוויח מזה מליונים, מה טוב.
כמה ילדים? מצד אחד, יש לי אחד וגם זה המווווון. מצד שני אני מסתכלת עליו ובא לי עוד מליון כאלה. כרגע זה תיאורטי מדי ואין לי תשובה.