א ב " ג

DaWinner

New member
שאלה לגבי לימודים באונ' בן גוריון

כדי להתקבל ללימודים כל מה שצריך הוא סכם של 757+ ראיון אישי? עוד שאלה, האם ממוצע הבגרות חייב להיות מורכב מפיסיקה וכימיה (כמו בת"א), או שאם אני מגיע לממוצע הבגרות הרצוי עם המקצועות : אזרחות , מתמטיקה, אנגלית, ביולוגיה, ספרות והסטוריה אפשר להתקבל? תודה מראש לעוזרים..

hapshan

New member
רפואה באב"ג

שלום, האם נשמר מאגר של חוו"ד על המועמדים ממיונים בשנים קודמות, או שבאים במתכונת של "דף נקי"? האם מתחשבים במתמייני עתודה שלא צלחו כ"כ את המיון ובאים לסיבוב שני אחרי מס' שנים, אחרי כביכול איזו תקופת "צינון והתבגרות"? סופ"ש נעים.

adva sharon

New member
שאלה לאושרית ולמי שעוד יודע

אני פונה דווקא אלייך כי את בטח יודעת, ולפי מה שהבנתי גם את סוטודנטית כמוני (גם אני סטודנטית בת"א, מדעים מדוייקים שנה ראשונה...) אבל אם עוד מישהו מוסמך יודע - אני אשמח. קודם כל אושרית רציתי להגיד לך שמאז שגיליתי את הפורום הזה לפני שלושה שבועות בערך אני מקפידה להיכנס מספר פעמים ביום. את עושה עבודת קודש ממש... ולשאלותיי: * מתי מסתיים סבב הריאיונות השני? * האם סביר להניח שהם יתקשרו מחר (יום שישי)? * ויותר חשוב: אני בתקופת בחינות כך שאני לא יכולה להגיע כל יום, למשל בימים ראשון ושני. האם יכול להיות שיזמנו אותי דווקא לימים האלו או שהם כבר מלאים? האם אם אני אסביר שאני לא יכולה להגיע עקב בחינות הם יגלו הבנה ויזיזו לי את הריאיון ליום אחר? ממש מלחיץ אותי שיזמנו אותי דווקא על בחינה... אני מצטערת שזה לא בשרשור, אבל כבר איבדתי...

orbit219

New member
לכל מי שלא קיבל טלפון מב"ש

האם השתנה הסטטוס של רפואה מ"בטיפול" למשהו אחר?

t1212

New member
ראיון שני בא"ש

שלום לכולם זאת הפעם הראשונה שלי בפורום היפה הזה אני מקווה הצלחה לכולם יש לי שאלה האם מישהו יכול לתת לי מספר הטלפון של הפוקלטה כדי לברר אם אני אוזמן לראיון השני אין לי כח לשבת ולחקות אני עשיתי את הראיון אתמול היה ממש בסדר אבל היה קצר מאוד יחסית לאלה שהיה להם שעה

t1212

New member
אאא

לאלה שהוזמנו לראיון השני איך היתה הרגשתכם אחרי סיום הראיון האם צפיתם באמת לראיון שני

kontsy

New member
לא משנה איזה בגרות

אגב - הסכם שנדרש השנה הוא 766 בב"ש ויש שני ראיונות. באף מקום אין דרישה למקצועות מסוימים בבגרות, אתה יכול לעשות אומנות מורחב וזה בדיוק כמו פיזיקה (בטכניון זה קצת משנה אבל ממש לא חובה). בהצלחה!

nightriders

New member
אז ככה

הם שומרים את האינפורמציה שרואינת, כי עפ"י התקנון מי שנדחה פעמים לא יוכל יותר להציג מועמדות. לגבי חוות הדעת, לדעתי אין אפשרות לברר אבל אני לא רואה סיבה לשמור את זה. יתכן שהגשת מועמדות בתור עתודאי "לא נספרת" אבל צריך לבדוק בתקנון. בכל מקרה, זה לא שיש לך אפשרות להערך לכך מראש או לעשות משהו בנידון, כך שאני לא רואה סיבה להטריד את המח בדברים האלה

אני אמנם סטודנטית

אבל פרטים על באר שבע אני יודעת בעיקר ממה שכותבים כאן בפורום. אני שמחה לשמוע שהפורום עוזר לך ותודה רבה על המחמאות
נחמד לגלות עוד מישהי שלומדת בתל אביב
מתה על הקפיטריה שלכם דרך אגב. בכל אופן, תשובות לרוב השאלות שלך יש דווקא בשרשור הענקי על הראיון השני או בשרשורים אחרים בנושא, והנה הן: סבב הראיונות השני יתקיים בין ה25 ל30 לחודש, כאשר ב25 עדיין יתקיימו ראיונות ראשונים. יכול להיות שהם יתקשרו היום, אבל לא בטוח. יש כאן איפשהו שרשור של מישהו שקבעו לו ראיון על בגרות והוא ביקש להזיז והזיזו לו בלי בעיה, אז יהיה בסדר.

hedva84

New member
לי לא השתנה

ולא קיבלתי את הטלפון המיוחל
דרך אגב, מתי נקבל תשובה רשמית?

gadan

New member
לא יעזור כלום...

אח שלו, יש אחת קוראים אותה מלכה, היא רכזת של כל תהליך הקבלה. התקשרתי אליה היום לברר בכלל משהו אחר, וכל כך הרבה מתקשרים אליה חבר'ה כמוך שלא יכולים לחכות, שהיא פקעת עצבים, והתחילה לצעוק עליי שבכלל לא שאלתי אותה על הראיון השני. אסור לה לתת לך תשובה כזו, ואף אחד אחר גם לא ייתן לך. נכון, זה מעצבן, אבל פשוט שב וחכה בדריכות כמו כולנו. אין ברירה אחרת.

מסטולון

New member
המממ.

כמו שציינתי כבר. יצאתי בהרגשה טובה מהראיון כמובן שלא יכולתי להגיד בביטחון שאקבל ראיון שני. אבל המראיינים שלי היו נחמדים, הסכימו איתי לגבי נושאים מסויימים, לא הקשו עליי וחייכו תמיד, ככה שיצאתי בהרגשה די טובה ואפילו נהניתי קצת.

מסטולון, זוכר את שמות מראיינך?

נשמעים בול כמו שלי:) כמובן שאני רק יכולה לקוות שישנם עוד מראיינים, ואולי אפילו ובשאיפה רובם, שהנם נחמדים, חייכנים, מתחשבים ומשרים אווירה נעימה... :)

אז לא מדובר בשלי.

אותי ראיינו, ד"ר רויטל לוי-חברוני, וד"ר מאיר אנגלרט... אולי נעשה "החלפות"?

t1212

New member
ט

גם אני אתמול יצאתי שמחה והראיון היה קל לא נתנו לי דילמות הם היו טובים התיסו לחיים הפרטיים שלי וגם כן תכונות שלי המתאימות לרפואה למה אוניברסטת בן גריון וכך אבל אני מאוד במתח ומה שהפחיד אותי שהראיון היה קצר לא כמו שציפיתי ואמרו לי

kontsy

New member
כמו שכבר אמרו פה

יש מספיק אנשים שהתקבלו גם אחרי ראיון קצר. לא לדאוג

אורך הראיון אינו אומר דבר

פרט לנסיונו ודרכו של המראיין להתרשם ממך לפי הפרמטרים הרצויים.. כך יכול להיות שראיון ימשך שעה ויותר, או אפילו קרוב ל20 דקות, ובשני המקרים ירגיש המראיין שהכיר במידה הרצויה, וקיבל את התשובות שרצה (או שלא רצה)... יותר מזה, אנשים בפקולטה, ואפילו בסבב הראשון של הראיונות יכולים להעיד, ששני המקרים אינם לכאן או לכאן, והיו שעברו בהצלחה ראיון של חצי שעה או פחות, ושל שעה ויותר. אז אל חשש! עוד יומיים שלמים למריטת העצבים, ועד אז אין סיבה (קל להגיד וקשה לבצע...) ללחץ... בהצלחה!

dorin276

New member
הרגשה בינונית

הראיון היה קצר (30 דק') באווירה נעימה. לא העזתי לקוות יותר מדי ולפתח ציפיות... הייתה לי הרגשה שהטלפון יגיע ביום שני הבא בערב - אם בכלל... אבל צלצלו אתמול בצהרים. בהצלחה ושההמתנה לצלצול תישא פרי...

למעלה