א ב " ג

ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

כמו שאמרו לך מעלי, זה לא מומלץ להתקשר לבאר שבע בעצמך, כי תשובה אתה לא תקבל וגם כנראה שתחטוף צרחות. בכל מקרה, אם אתה עדיין רוצה לנסות, כתבו כאן את המספר של מלכה בעבר. אם תעשה חיפוש אני בטוחה שתמצא אותו.

itsish

New member
לפי מה שהבנתי

שנה שעברה הם צלצלו בשישי...חשבתי על זה הרי שנינו רואיינו אצל שרייבר ועוד לא שמעתי על אף אחד שעבר אצל שרייבר...והוא הרי לא יכשיל את כולם...אז שווה לחכות בסבלנות. אולי הם מזמינים לפי מי שראיין ובגלל ששרייבר יו"ר ועדת קבלה מטפלים במועמדים שלו אחרונים...אבל הכל ספוקלציות.

litallit

New member
חחחח

אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק!
מה שראיון יכול לגרום למועמד............גם אני מנסה למצוא כל מיני הסברים למה עוד לא התקשרו אלי ....אני מתחילה כבר להפנים שכנראה אני לא אלמד בבאר שבע בשנה הבאה.... נקווה שיהיה טוב... בכל מקרה, אני מאחלת לכולם בהצלחה! אני מקווה שנשמע כבר את צלצול הפלאפון הגואל!

קרודיו

New member
שנה שעבה עברתי ראיון ראשון אצלו

והתקשרו אלי שלשה ימים אחרי הראיון. עפץי אז בראיון שני...

Tinks

New member
לא רוצה לאכזב אבל...

אני הייתי אצל שרייבר... וזומנתי. בקרוב אצלכם! :)

JackoJack

New member
הטלפון יכול להגיע עד שני בערב

הייתי היום בראיון הראשון וזה מה שאמרו לי שם...אם לא יגיע עד שני בערב...זה לא יגיע בכלל...

hapshan

New member
תתפלא...

דווקא כן אפשר. אני חושב שהיום הדעה שלי, או מה שאציג לפחות, תהיה הרבה יותר לרוחם...

מסטולון

New member
דחייה כעתודאי....

לא נספרת כאחת משתי הדחיות שאחריהן אי אפשר לגשת שוב.

hapshan

New member
שים לב לשאלה

לא שאלתי לגבי פסילה מגישה לראיון, אלא מתיעוד וידיעה של מה שהיה בראיון הקודם.

מסטולון

New member
אני יודע שלא עניתי על השאלה שלך.

אבל אולי התשובה שלי היא רמז לכך שלא מתייחסים לעתודאים כמו לכל מועמד ואולי הם נותנים לך הזדמנות להוכיח את עצמך כל פעם מחדש. חוצמזה אם הם היו מסתמכים על ראיונות קודמים למה שבכלל יתנו שתי הזדמנויות ולא רק אחת? אז אני חושב שיש לך סיכוי להציג את גישתך החדשה והבוגרת לחיים.

nightriders

New member
איך בדיוק הגעת לזה?

אתה מוכן להסביר לי בבקשה על סמך מה הגעת לכך שדוקא מה שתציג היום יהיה יותר לרוחם? עד היום עוד אף אחד לא "פצח את הנוסחה", אז איך בדיוק החלטת את זה?

דווקא כן יש נוסחא,

אני לא יכול להגיד מה היא, אך משיטוט בפקולטה יש דימיון בין האנשים שם, ובגישה (לאו דווקא לרפואה, אלא בכלל).

למעלה