בוקר אופטימי לכולם

מה בדיוק שמח בהם?

שהגברים רוקדים במחיצה השניה ואף אחד לא מסתכל עליך ונועץ מבטים???

אני יכולה להגיד שאני באופן אישי..

נורא עצובה בחתונות שמחות כאלה.. בחתונה הקרובה שתהיה ביום ראשון בעז"ה
... אני ואילן לא רק שנשב מאחורי מחיצות. אלא ממש באולמות נפרדים
זה שחס וחלילה לא יבוא לו עליי באמצע האירוע.. והוא לא יצליח להתאפק רחמנא ליצלן..... בעעעעעעעעעעע שונאת פנאטים

../images/Emo45.gif

כאילו אם הוא ישב לידך הוא ישר יתנפל עליך, אהה
יאללה לכו תשכירו לכם בית עם 2 בנות

תראי,זה אומנם קצת מטומטם

ההפרדה הזאת,אבל לא יודעת,האווירה היא שונה,היא יותר נחמדה כזאת אני גם שונאת את הפנאטים..(אבל לא את חברה שלי
) חברה שלי לא נותנת לבעלה לחתל את הילדה כי אסור שהוא יראה את האיבר מין שלה....(סתם לא יודעת מה קשור עכשיו,אבל לא נורא)

נו, את רק מחזקת את הטענה

שפנאטים זה גועל
לעזאזל זו הבת שלו, אסור לחתל אותה??? לאן הגענו
אם בעלי לא יעזור לי בדברים כאלה הוא ישן בסלון

אכן פנאטים זה גועל...

וכבר הערתי לה על זה מס' פעמים שזה מטומטם וזאת הילדה שלו וכו' וכו'..אבל היא בשלה ולי אין מה לומר בעניין יותר. מכבדת אותה ואת הדת וזהו (למרות שקשה לי לכבד את הדת כי הדת ברובה לא מכבדת אותי)

עיזבי.. זה סתם תירוץ לבעל לא לעזור לאישה..

אם הוא לא מחתל. הוא מן הסתם גם לא מקלח... כלומר, היא לא יכולה להשאיר את הילדה איתו בבית לבד... איזה כיף לו
הוא נטול אחריות.. פלא שהוא מתפלל בכל בוקר "ברוך שלא עשני אישה ???" ....

סמלת

New member
תגידו מה שתגידו..

בימים של היום, אפילו על האבא מזמן אי אפשר לסמוך... אי אפשר לדעת אף פעם, איזה מפלצות מסתובבות סביבנו מבלי שנדע.. עם יד על הלב, הדבר האחרון שבא זה להביא ילדים לעולם הנוראי הזה...

סמלת

New member
ויש עוד אלפים כמוהו

שהורסים את הבנות שלהם, את האחיות שלהם, האחייניות שלהם, הבנות של השכנים...יצא לי השנה להתקל בכל כך הרבה מקרים של גברים...שהמילה גברים גדולה עליהם...בגלל זה אני לא רוצה בנות....צריך להשגיח עליהן בשבע עיניים!!!!!

soofgania

New member
מדובר פה באנשים עם הפרעות נפשיות

אבא נורמלי לא יעשה בביתו מעשים מגונים ולא יחשוב כלל בכיוון

undi

New member
ומנגד יש מיליונים

שלא יעשו לעולם שום דבר רע לבנות שלהם. יש גם אלפי רוצחים גנבים ומה לא האם זה הופך באופן אוטומטי את כולם לכאלה? את רובנו?

הייתי פעם בחתונה של דתיים

לא חרדים, דתיים, אבל עם הפרדה בריקודים (במקומות הישיבה לא). נראה לי עצוב משהו שבחתונה שלו החתן רוקד עם אבא שלו ולא עם הכלה, אבל היה שמח. מה שהיה מצחיק זה שבגלל שהתלבשתי בצניעות לכבוד החתונה הדתית, שגם הייתה בסתיו והחופה הייתה בחוץ והיה קר, לבשתי שמלת מקסי שבגלל שיש לה מחשוף מכובד שמתי מעליה ג'קט (וגם כי היה קר), התוצאה הייתה חסודה לאללה והתחיל איתי איזה ידיד של הכלה שראה בי שידוך פוטנציאלי, ורק אחרי שביקש את המספר שלי הוא נזכר לשאול אם אני בכלל דתיה...

Natalila

New member
בוקר טוב../images/Emo199.gif

איזו עייפות.. אני מרגישה שלא ישנתי חודשיים

Natalila

New member
יהיה בסדר

תודה שהתעניינת
כמו שכולם אמרו כנראה זו תקופה וזה יעבור

למעלה