ה הילי פילי New member 26/7/07 #18 בוקר בוקר../images/Emo70.gif יו אני לא מאמינה שאני ערה בשעה כזו שלחו אותי לעשות כמה סידורים מזל שבכל מקרה קבעתי עם חברה להסתובב ככה שקבלתי את זה בהבנה שיהיה יום מעולה וסוף שבוע עוד יותר
בוקר בוקר../images/Emo70.gif יו אני לא מאמינה שאני ערה בשעה כזו שלחו אותי לעשות כמה סידורים מזל שבכל מקרה קבעתי עם חברה להסתובב ככה שקבלתי את זה בהבנה שיהיה יום מעולה וסוף שבוע עוד יותר
כ כוכב בשמיים New member 26/7/07 #33 בוקר טוב../images/Emo42.gif עוד יום של חרישות.. מצטערת שאני בקושי פה, מחר יש לי מבחן אחרון (לא כולל מועדי ב') שיהיה אחלה יום לכולם
בוקר טוב../images/Emo42.gif עוד יום של חרישות.. מצטערת שאני בקושי פה, מחר יש לי מבחן אחרון (לא כולל מועדי ב') שיהיה אחלה יום לכולם
ס סמלת New member 26/7/07 #34 בוקר טוב../images/Emo57.gif אחד היום, אחד מחר ויאללה למועדי ב' הרב שלי העיר אותי על הבוקר מה נסגר איתו, רק אותי הוא מטריד...
בוקר טוב../images/Emo57.gif אחד היום, אחד מחר ויאללה למועדי ב' הרב שלי העיר אותי על הבוקר מה נסגר איתו, רק אותי הוא מטריד...
א אשה מרציפן New member 26/7/07 #39 בוקר ../images/Emo42.gif קמתי מאוחר אחרי שהתקשתי להירדם אתמול (זה ממזמן לא קרה לי), מקווה שיהיה יום פורה...
בוקר ../images/Emo42.gif קמתי מאוחר אחרי שהתקשתי להירדם אתמול (זה ממזמן לא קרה לי), מקווה שיהיה יום פורה...
J Just NATI New member 26/7/07 #42 בוקר עמוס../images/Emo42.gif המבחן עבר אחלה, לצערי הפינישים של העבודות יקחו לי את כל הסופ"ש
T TzutZ New member 26/7/07 #44 בוקר טוב ../images/Emo42.gif מזל טוב ושנה טובה יש לי ים בראש וחםםםם לי כמו שלא היה לי חם מעולם
E E m i l i K o New member 26/7/07 #45 בוקר טוב ../images/Emo42.gif החגיגות מתחילות מהיום יאללה צריך לקום, וללכת לקנות שתייה בחינאווי לישיבה היום בערב.... אגב לימו, התמונה ששמת עוררה בי קצת חלחלה... שמה המלא של אמא שלי הוא מזל טוב
בוקר טוב ../images/Emo42.gif החגיגות מתחילות מהיום יאללה צריך לקום, וללכת לקנות שתייה בחינאווי לישיבה היום בערב.... אגב לימו, התמונה ששמת עוררה בי קצת חלחלה... שמה המלא של אמא שלי הוא מזל טוב
N Natalila New member 26/7/07 #50 בוקר טוב #3../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif ישנתי עד עכשיו <מה שמזגן יכול לעשות