בוקר היום ה-28 , 28.9 יום ראשון

droriko

New member
../images/Emo41.gifבוקר היום ה-28 , 28.9 יום ראשון ../images/Emo41.gif

droriko

New member
אנחנו מחלקים את היום ל-2

בוקר (עד 12 בצהריים) וצהריים (עד 12 בלילה) אל תשאל אותי לגבי השמות , לא אני בחרתי בהם

וואלה לא יודעת בטח יושנת

אני לא אהבתי את אשר איך שדיבר עליה היום עם עינב לא מתאים אולי זה קשור?ואם זה צבר אולי באמת נכון הוא לא כזה מתיחס אליה..

cookies10

New member
בקשר לשיפרה מרוחקת מהבנות בבית

מאד מתנשאת, רואים שהיא לא מתנהגת בטיבעיות, כל מילה שניה אומרת כאילו כאילו כאילו. אי אפשר לשמוע את השיחות שלה בלי המילה כאילו וכאילו היא הדביקה את לאון בכאילו שלה. מי שיודע לקרוא תנועות גוף, ישר יקלוט שהיא לא היא, שחקנית גרועה כזאת מרגיזה עם קול מתנשא. היא גם לא מצטרפת לבנות וכל הזמן נמצאת מחוץ לחבורת הבנות, היא נמצאת עם הבנים, או במטבח. הבנות בסוף ידיחו אותה, היא חושבת שהיא אכי חכמה בעולם, והן לא לרמה שלה. אבל ההתנהגות שלה הזאת רק לרעתה, כי הקהל אוהב לראות אמיתיות. והיא לא מתאימה שם. היא שחקנית גרועה.

Saladin

New member
אתם יודעים ממה נמאס לי?

נמאס לי מאנשים שאומרים על אנשים אחרים ש"הם לא הם" או ש"הם לא אמיתיים" , כמו ששי למשל אומר. נכון, אני רוצה שהוא יישאר במשחק אבל אני חושב שהביטוי הזה - "אתה לא אמיתי" - הוא שיא הזיוף. ההגדרה של אנשים כאלה לבן אדם אמיתי היא בן אדם מומחה לזיוף כמותם, בן אדם שמזייף ומשקר מגיל 0 בניגוד לאנשים שלא טובים בלשקר ולזייף ולכן הם לא "אמיתיים". אפילו אתה, קוקיז, תקשיב לעצמך חח - אתה אומר על שפרה שהיא לא מתנהגת בטבעיות ושהיא שחקנית גרועה. אני בטוח שהאנשים שעליהם אתה חושב שהם מתנהגים בטבעיות הם השחקנים הכי טובים. זה רק מראה איזה רגשי נחיתות יש לך וכמה אתה מתרשם מבלופים.

cookies10

New member
מדובר על האח הגדול,די להטיף לכוולם מי הם.

מדובר על האח הגדול ולא מדובר לא עלי, ולא מדובר עליך... תפסיק להיות פסיכולוג... כל אחד יכול להביע את דעותיו כמה שהוא רוצה מי אתה שתשפוט מה כל אחד, מי הוא, ומה הוא, ומה נמאס עליך, די עם הקטנוניות הזאת, אנחנו לא בגנון. החשוב במיוחד שתשפוט את עצמך...מאיפה זה בא... ולמה תמיד שאתה מגיב אישי לבן אדם, תן לאנשים להתבטא כמה שהם רוצים כי לא תוכל לשנות תעולם כל אחד עם הדעה שלו... ארץ דמוקרטית שתהיה לך שנה טובה ופחות מרירות על החברה....

אתה ממש צודק

וכמו ששפרע אומרת.."לגמרי" נמאס ממנה לגמרי היא מזויפת..מתחנחנת...כאילויית ולגמריית נמאס ממנה כאילו

Saladin

New member
תכל'ס...

חוץ מהמשפט האחרון שלי שאני לוקח אותו בחזרה (בכל זאת, לא הסתכלתי בכרטיס האישי ואני כן נותן כבוד למבוגרים ממני), גם בגלל שהוא מיותר בלי קשר לכבוד, אני עומד לגמרי מאחורי הדברים שלי וחושב שאני צודק. נכון, אומרים אל תהיה צודק אלא חכם אבל כאן זה כולה פורום ולא החיים אז למה לא ליהנות מלהיות צודקים?

סלדין צודק - מה זה הניתוח הפסיכו' בגרוש ?

שיפרה הכי לא משחקת . ולנתח אותה מילה במילה - ולמה היא עם X Y Z?

bubbleboi

New member
בסוף רוב אוהבי שיפרע יראו אותה כפי שהיא באמת

המון יומרה, המון העמדת פנים.

IDAN30

New member
../images/Emo151.gif דברים קטנים שמעצבנים אותי באיתי ../images/Emo151.gif

הוא תופס מעצמו בלי פרופורציה למה שהוא. בהדחה הראשונה הוא דיבר על זה שהוא רואה בכמה אנשים פוטנציאל איום על "מנהיגותו" בבית.
בדרך כלל יש יחס הפוך בין נכונות הדברים שלו לבין לבין הביטחון שבו הוא אומר אותם.
הוא נוירוטי, פתאום קופץ לו הפיוז והוא מתחיל לצעוק.
יש לי הרגשה תמידית שהוא מכניס את הבטן שלו, מה שיוצר מעין כרס עליונה. בנאדם, אם אין לך גוף יפה, אל תלבש צמוד! אל תנסה לעשות כאילו, זה לא עובד על אף אחד.
הוא פיתח אובססיה עם ניקיון, כשלדעתי מדובר בבריחה כדי לא להצטרף לשיחות. בדומה לנעמה, ובניגוד לכל יתר דיירי הבית, אין לו כישורים חברתיים מינימליים.
זוויות הפה שלו נוטות כלפי מטה במין חוסר שביעות רצון תמידי. לסיכום: הבנאדם ילדותי מאוד, ולא מעניין בגרוש. אני מוכן לשים כסף שאם הוא ישרוד את ההדחה ביום ראשון, הוא יהיה במוקד החיכוכים הבאים בבית.

דורון

New member
הרגת אותי עם הסעיף האחרון ../images/Emo6.gif

כל כך נכון, זוויות הפה שלו כל הזמן נוטות למטה, אבל לא מעצבות או צער זה יותר נראה שהוא מתוסכל, זועף וכמו שאתה אומר מביע חוסר שביעות רצון תמידי. ונכון, בהדחה הראשונה הוא הצביע נגד שי בגלל שלטענתו הוא מהווה איום על מקומו בבית. איזה מקום? ליד העציץ? היה מת שיהיה לו טיפה מהיכולת מנהיגות של שי.

למעלה