בוקר היום ה-28 , 28.9 יום ראשון

droriko

New member
הקטע שזה לא רק הוא

ערן "הגבר גבר" ברח אינספור פעמים מקרן ושיפרה צבר ברח מונסה ושיפרה כל פעם שניסו להתקרב ושי לא בכלל לא מתקרב שם לאף אחת כי הוא "שומר אמונים" לבחורה שהוא מכיר בקושי שבוע נראה לי הם נפלו על חבורה של פותופובים

העולם של דרוריקו...

אתה לא קולט שיש שם מצלמות? מה נראה לך? שזה סרט פורנוגרפי? שכל אחד ירוץ למיטה של מישהי אחרת כדי לשכב איתה למרות שכל עם ישראל יכול לראות אותו ולדבר עליו? שאולי ההורים שלו צופים בזה הרגע? שברגע שהוא מכניס את עצמו למערכת יחסים כזאת משתנה מאזן הכוחות לרעתו בוילה? מבחינתך- בחורה רוצה בחור- גמרנו, הבחור לא יכול להגיד לא כי אז הוא הומופוב ולא גבר. הוצאת פה לכל הגברים תואר של "אין לי דיעה, אין לי רצון משלי, בחורה רוצה אותי אני הולך שוכב איתה", וגם "אני טיפש ועושה סקס מול המצלמות בכיף". מסתבר שהם לא כאלה, מה?

droriko

New member
באח הגדול של חול זה קורה בלי הפסקה

כי לגברים מה לעשות יש טסטוסטרון, ולהבדיל מרוב הנשים אנחנו לא צבועים שמעדיפים להחביא את הדחף המיני שלנו ולשחק משחקים . אם בא לנו על מישהי אנחנו לא מחביאים אותה מתחת לשמיכה בשביל להמשיך לספר סיפורי אלף לילה ולילה למישהי אחרת (שממילא שמה אטמי אוזניים כנגד החפירות) איך שלא תציגי את זה, איתי יצא מעפן , ואם הוא לא יוכיח אחרת בימים הקרובים ונסה (שלא ממש מחפשת רומנטיקה ) תתחיל להתייחס אליו ששאר הדיירים מתייחסים, כמו אל פסל שאף אחד לא יודע מי מהבית קנה אותו לעזזל.

../images/Emo45.gif

אבל כנראה שאנחנו סוג של פריפריה שמנסה להדמות לחו"ל...תמיד זה נעשה בצורה מגושמת...

sarit115

New member
בתגובה לאופיליה המטורפת

אני מסכימה איתך ב100% ..יש כאן אנשים שלא עושים חושבים לפני שכותבים. וזה נכון שכל עם ישראל רואה וזה כולל משפחתו. התוכנית הזאת לא מפרץ האהבה. צריך קצת כבוד עצמי. ונסה, שפרה, קרן באו לתוכנית הלא נכונה...אין להם בושה והם לא חושבים שמשפחתם צופים...לא מבינה גם אני... תראו מה קרה לערן שהתעסק עם קרן..בסופו של דבר הכל התפרק בניהם...ברגע גבר שישכב עם בחורה, זה יהיה לרעתו..כנראה שיש הרבה ילדים מיוחמים כאן שלא מבינים את משמעות התוכנית

Ex Caliber

New member
"אם אח שלי היה פה הוא ממממזמן היה ממזמז אותה"

קושניר ב"אלכס חולה אהבה"

ליטליקSD

New member
ערן לא היה מציל את ונסה

הוא טען שהיא אגרסיבית מדי לבחורה.. חח יציאה דבילית מאחד שהיו לו רגשות, התנשק ויצא עם בחורות כמו קרן.. בהמון מובנים ונסה עדינה לידה.

טקטי

New member
תפסיקו לבלבל במוח!

היא בכלל לא מראה שהיא רוצה משהו... שנית. אני מבין את איתי, זה לא ממש נעים מול מצלמות... ויותר מזה מה אם שי/צבר/אשר יכנסו? נכון שאתם הצופים תהנו במידה אבל... בחיית... תכבדו את הפרט!

droriko

New member
הבן אדם כבר חודש שם

הוא מזמן מזמן מזמן שכח מהמצלמות

טקטי

New member
זה סותר את מה שהוא אמר בשבוע הראשון

הסיבה שבגללה הוא הגיע לתכנית היא כדי להתמודד עם העובדה שכל פעולה מצולמת ובכלל עם כל המצלמות שסביבו... אז אפשר לומר שבינתיים הוא נכשל. למרות שעבר חודש.

droriko

New member
כל אחד בהלם מזה בהתחלה

אבל תוך שבוע אנשים כבר מרגישים בבית , בעיקר איתי שכבר אחרי כמה ימים התחיל עם החיקויים והשטויות ולצד זה סיפר סיפורים אישים ברמה שאתהבקושי מספר לפסיכולוג שלך , אז אתה רוצה להגיד לי שהוא לא נפתח למצלמות? סתם בולשיט

דורון

New member
אדון טקטי תפסיק אתה לבלבל במוח

הבחורה לא מפסיקה לזרוק לו רמזים. לפני כמה ימים הוא שואל אותה מה הדבר הראשון שתעשי שתצאי מהוילה? בלי למצמץ אפילו פעם אחת היא אמרה לו "להשיג זיון". היא נותנת לו להתקרב אליה. היא נכנסת לו לתוך המיטה שלו!!! היא מתכסה יחד איתו ונצמדת אליו צמוד צמוד. והיא נשארת שם מעל שעתיים באותו מצב. היא מסמנת לרנין ושיפרה שיצאו מהחדר. הם מבינות את הרמז ויוצאות בפאקינג 4 בלילה לחצר ששם 15 מעלות
ואתה רושם שהיא בכלל לא מראה שהיא רוצה אותו? איפה אתה חי תגיד לי? אולי היא לא רוצה לרוץ איתו מחר לרבנות, אבל לבחורה יש צרכים והמצלמות כנראה כבר לא ממש מעניינות אותה. תראה את ערן וקרן. היה שם הרבה פחות רמזים ממה שרשמתי ועדיין ערן דפק לה צרפתית מול כולם! גם את זה אין לאיתי אומץ לעשות בחדר חשוך וריק. במקום זה הוא בוחר לבלבל בשכל על דברים סופר דיכאוניים וכבדים, מה לעזאזל נסגר איתו? איתי זה הליהוק הכי קטסטרופלי שהיו יכולים להביא לתוכנית שצריכה להביא רייטינג!

טקטי

New member
אתה משווה את איתי לערן??

עם כל הכבוד לערן... ולא נישאר הרבה... הוא בהחלט בחור חביב, פטפטן לא קטן וחש שבנות רוצות אותו... אך מה שבטוח הוא לא חכם או אינטלגנט כאיתי (וכעובדה לכך הטעויות שביצע ובשלם הוא עף אחר כבוד עם מבט מקומט...) הוא-איתי לא יתמזמז עם כל מה שזז. ועוד לעיני צופים!!! ועוד עם מי? אני ממש לא בא ללכלך על ונסה. היא אחלה בחורה אבל היא עדין לא ירדה מצבר... ובנוסף לכל היא מתנהגת כמו מלכה/מפקדת בקיצור שטלטנית! אני חושב שאיתי מספיק חכם והוא פועל כך.

איתי בל

New member
ונסה לא רוצה אותו

ונסה היא בנאדם כמו שלמדנו להכיר שכשהיא רוצה מישהו היא יותר מנכנסת אליו למיטה היא נכנסת אליו למקלחת ומבקשת ממנו נשיקה אם באמת היא הייתה רוצה את איתי היא לא פשוט הייתה מחכה שיתחיל איתה היא כבר הייתה עושה את הצעד הראשון

insane sanity

New member
היא מדברת.. לא עושה..

כמו שעם צבר יכלה לעשות.. ולא עשתה.. רק אמרה. גם לאיתי נכנסה למיטה.. היא מנסה לגרום להם לעשות. הבחורה טיזרית! :)

למעלה