בוקר היום ה-28 , 28.9 יום ראשון

איתי איכותי ישר והגון

ולצערי זה קצת נדיר בעולמינו...אנחנו רגילים יותר לראות טיפוסים כמו שי שלצערי הרב נותנים את הטו בחברה שלנו ושסוף סוף רואים אדם טוב לב , אינטלגנטי, מתחשב ולא חושב רק על התחת של עצמו אז אנחנו מגיבים ...זויות הפה....צער....בטן עליונה...בטן תחתונה...צאו מזה יש סוף סוף בן אדם טוב - תנסו לקבל!

bubbleboi

New member
דברים שקטנים שמעצבנים אותי באיתי

שיער גוף שיער נחיר (ג'ני הציעה להוציא לו) מנסה להצחיק כל הזמן נכשל בזה אנושות ממשיך לנסות:( לעיתים צעקני הרגל מעצבן לכרסם את המפתח מיקרופון חיבה לגופיות חושפות

Rיקושט

New member
הרג אותי, איתי פשוט הרג אותי

שעתיים הוא במיטה עם ונסה, מדבר עם שיפי ועם רנין... ונסה מחכה שהגבר שבאיתי (אם יש כזה) כבר יצא החוצה ממנו ובמקום זה מקבלת איש, מסכן משהו, קורבן תמידי שמדבר ומדבר על דברים כבדים להחריד ורק מורידים לו עוד ועוד נקודות בעיני ונסה (שמחפשת סוס, סליחה...גבר). במקום לשתוק ולתת לרגע לעשות את שלו ואז אולי תקבל איזה מזמוז נחמד אחרי חודש של התנזרות הוא ממשיך לקדוח ומדי פעם לתת לונסה... המממ... מעין peckים (נשיקות קטנות בגב, בצוואר..), אלוהים ישמור, היא הסתובבה עם הפנים אליך!! מחכה לך! טמבל!, היא אפילו שותקת! (וזה נדיר!) אני לא יודע איך היא לא ויתרה כבר והלכה למיטה שלה, היא כנראה חמה אש, צריכה פורקן דחוף. אין סיבה אחרת להשאר שם עם איתי (אם אני אקשיב לו עוד קצת אני יורה לעצמי בראש). טוב, השעה 4:17 ונראה כרגע שזה לא ממשיך לשום מקום. אי אפשר לסמוך עליו. איפה ערן שצריך אותו?

דורון

New member
נשבע לך בתור גבר אני פשוט מתבייש בבן אדם!

הבחורה במיטה שלך. היא לא מסתירה לרגע אחד מה היא רוצה. והאידיוט הזה מדבר על הדברים הכי דיכאוניים וכבדים שקיימים בעולם. שיפרה ורנין יצאו לפני כמה דקות מהחדר. הם הבינו כבר את הרמז. ואיתי? כלום!!! איזה ליהוק גרוע של ההפקה. פשוט כישלון מוחלט.

Rיקושט

New member
איזה השפלה!, שעת המוות: 4:39

נראה לי שאפילו ההפקה שם צעקה " נו!!! נו !!!! " בקיצר, ונסה נכנעה, החדר היה כולו שלהם, לבד.. והבחור "הלך לישון". ונסה אמרה אני הולכת לישון, נשארה קצת וחיכתה שהוא יעשה משהו ואז נכנעה סופית... ו... הנה המוות הגיע רכנה אליו לנשיקה על הלחי!!! חחחחחח, השפלה! איזו השפלה! בושה למין הגברי. סתם נשארתי ער בשביל מופע ההשפלה הזה.

מה נסגר איתכם?!

חשבתם אולי שהוא לא רוצה לעשות מופע "בשבילכם" ובשביל כל הצופים בבית? לא בא לו, לא מתחשק לו, מה בושה למין הגברי? בחייאת ראבאק!!

droriko

New member
אבל הבן אדם די במערכת יחסים איתה

סקס זה חלק מהחבילה

בן כמה אתה, ילד?

לא, באמת, בן כמה אתה? מה זה המשפטים האלה שאתה פולט? "הבנאדם במערכת יחסים איתה סקס זה חלק מהחבילה"? מה חשבת כשכתבת את זה? שמישהו יקרא ויחשוב "נכון, הוא בסוג של מערכת יחסים איתה, איך הוא לא שוכב איתה בשניה שהיא קופצת למיטה שלו ושם זין על המצלמות, הרי סקס הוא חלק מהחבילה!" משכנע. משכנע.

../images/Emo79.gif "איתי לא משחק ברגשות יותר מדי"...

הבחור הוא טמבלון חיובי כזה - מצד אחד אין בו טיפת רוע. מצד אחר הוא טרטטן בחסד עליון , מצד שלישי הוא מקסים ורגיש. מצד רביעי הוא לא צופה מהלכים ולא רואה ממטר את המתרחש מולו.

דורון

New member
שונסה יצאה מהמיטה שלו הוא כמעט התחיל לבכות

התחיל לנסות לשכנע אותה להישאר. אז "לא בא לו, לא מתחשק לו" זה לא מה שקרה פה.

כי אולי נחמד לו שהיא במיטה שלו?

ולי נוח לו וכיף לו ולא בא לו על סקס כרגע מול המצלמות רק כדי לספק אותך ואת דרוריקו? בחייאת, אני לא מבינה אתכם.

Rיקושט

New member
לא נוח ולא נעליים, הבן אדם התעקם כולו בשביל

שלה יהיה מקום והיא תשאר לידו.

Rיקושט

New member
מי דיבר על סקס?

אופליה יקירתי, לא יודע אם ראית את השעתיים+ שהם העבירו יחד במיטה, אבל זה היה ברור מאוד שונסה רוצה קצת אינטימיות. אני לא אומר סקס, זה כבר שלב אחר ומתקדם מאוד. אבל שבחורה מסתובבת עם הגוף אליך, או יותר נכון נשכבת על הגב והראש שלה מביט אל הראש שלך, 10 ס"מ אחד מהשני זה אומר שהיא רוצה נשיקה, הקירבה הזו של הראשים היא כבר משהו אחר. איתי (לצערי) פשוט נבהל מהמהלך הזה שלה ובמקום ליזום את הנשיקה הוא התחיל ללטף לה את המיקרופון (על הצוואר שלה) וכצעד הססני סופי הוא שם את הראש שלה על הצוואר שלה!, אני בטוח שונסה חשבה בצרפתית: WTF! ומייד אחרי זה MERDE! בקיצור, הבן אדם פוחד מהצל של עצמו. לגיטימי, יש כאלו, בטח הרבה אפילו. אבל אנחנו כצופים רוצים לראות גברים-גברים שם ולא גברים-ילדים, זאת תוכנית TV, לא לגיטימי?

ממש לא נכון לדעתי.

קודם כל, היה את הקטע שאיתי בא לנשק בספונטניות את וונסה והיא התחילה עם השטויות שלה וזזה אחורה ואמרה "רוצה לנשק את וונסה? זה לא בחינם! לא כל אחד יכול לנשק את וונסה". הוא לא יכול ללכת על קרן בגלל הסיפור עם ערן, ולא על שפרה ששונאת אותו, כמובן לא על עינב. האופציה היחידה היא וונסה, אבל אני חושבת שלא ממש בא לו עליה אלא בגלל שהיא האופציה היחידה להכניס ריגוש כל שהוא לחייו בשלושת החודשים הקרובים. לכן הוא לא ממהר בשום דבר, הוא לא ינשק אותה מול המצלמה כי הוא יודע מה קורה אחרי זה ( ראה קרן וערן) והכי ברור שאחרי מקרה כזה כל אחד יחשוב טוב טוב אם לנשק מישהו אחר לעיני המצלמות. יש אלף נושאים שיכולים להתפתח מנשיקה "קטנה" כזו שכל הצופים כל כך רוצים, אלף תסבוכות שהוא יכול להכניס את עצמו אליהם ואיתי מודע לכל אחד מהנושאים האלה ולכן, עם כל כמה שוונסה רוצה אינטימיות ואיתי רוצה אולי להעניק לה אותה- אני לא צופה אותו עושה את זה בקרוב, אם כי, כמובן, יכול להיות שהוא יישבר. אגב- בקשר ל"נוח במיטה"- ברור שלא "נוח" לו פיזית כשהיא שם, היא גוזלת ממנו מקום- אבל מבחינה אינטימית זה נוח וכיף ועל זה דיברתי.

Rיקושט

New member
קרן וערן זה מקרה שונה.

אם כל הבנים לא היו קופצים על ערן ונותנים לו בראש על העניין עם קרן הוא היה ממשיך איתה וסביר להניח שהוא עדיין היה שם ועדיין הם היו זוג. הוא נבהל ולקח צעד אחורה בצורה מטומטמת, הנזק נעשה והוא לא השכיל לעשות בקרת נזקים, לכן הוא הגיע לגוב האריות (הקהל בבית). איתי לא כזה מחושב כפי שאתם מציגים אותו כאן, הוא פשוט פחדן. מבחינת אסטרטגיה זה טוב שהוא לא עשה כלום, אבל מה זה משנה? גם ככה הוא יטוס מהתוכניות עוד מעט, זה רק עניין של זמן. אז לפחות עד שהוא טס משם שיעשה לנו קצת מעניין. (הוא ממש לא מתחשב בנו, זה ממש לא יפה מצידו
)

למעלה