בוקר היום ה-28 , 28.9 יום ראשון

לא ברור,

אני צופה קבועה ולא ראיתי את שפרה מגרגרת או מתמרחת פעם אחת. אם כבר אז תראו איך עינב מתלבשת או את המכנסיים של קרן. שפרה דווקא לבושה אחלה,אני ממש אוהבת את הסגנון שלה. עד שיש מישהי שמדברת נורמלי ולעניין באים פרחות וערסים וצועקים שהיא מתנשאת. העובדה שאתם לא מבינים עברית תקינה לא הופכת אותה למתנשאת. בפעם הבאה, שפרה, תתחילי לדבר ככה: "אז יענו, נו, נמאס לי כזה איכסה מגעיל בא לי הגועל יאללה דפקתי רצח".

פרחות וערסים כי לא אוהבים את שפרה??

הייתי מציעה לך לברור מילים לפני שאת מתלהמת, כמו שאת לא אוהבת את עינב למשל אז יש כאלה שלא אוהבים את שפרה מה לא ברור/מובן?? חבל לך לבזבז את זמנך היקר, אני מניחה,ואני מציעה לך לזנוח את תפקיד הסנגורית, כי לשנות דעות של אנשים את לא תצליחי. שנה טובה!

מה, רק לך מותר להתלהם?

וכן, שימי מילים בפי. לא כתבתי שמי ששונא את שפרה הוא ערס. כתבתי שאנשים שחושבים ששפרה מדברת בעברית תקנית ולכן הם מתנשאת - יש מצב שהם ערסים. אני לא פה לשנות דעה של אנשים, אבל אני לא רוצה שילכלכו על שפרה כשלדעתי זה לא צודק.

גם עינב לא נמרחת על אף אחד

ואין ספק ששפרה תופסת מעצמה. אתמול היא שאלה את שי..."האם כדאי לה לעבור לחדר של הבנות" מה היא ציפתה שהוא יגיד לה??? ועם עינב הייתה ישנה עם הבנית לבד....אני מכירה הרבה נשמות טהורות שהיו קופצים להגיד איזה פרחה. אז בגלל העדינות שלה או בגלל הדיבור שלה לא עושה אותה יותר טובה מכולן!!!

shirush35

New member
מה? עינב ולאון חפים ממשחק מול המצלמה???

לאון בקביעות מתנהג כמו חתלתולי שמגרגר סביב עינב וכל רגע יוצר סוג של מופע דראג כדי לבלוט והיא בטוחה שהיא איזו פמלה אנדרסון שצריכה לשרבב את השפתיים שלה כדי להראות סקסית... שי לא מפסיק לצעוק כמו בבון ושפרה היא הבעיתית???

קפרי

New member
חשבתם על שפת גוף של הצד האחר שמשדר?

אולי אף אחד לא שידר לעינב?

Prime Time

New member
לא, אבל "כאילו" כל מילה וחצי באמת מראה על

עברית תקינה ברמה גבוהה...

בובליל: "אני חושב ששי עלול להיות בסכנת הדחה"

בחור חכם.. ניתח את המצבים עם נעמה ומה שהוא עשה שזה השפיע עליה והיא החליטה לעזוב.. וחושב שזה עלול להשפיע על ההצבעות

אני מאוד מקווה ששי יודח

הוא בלתי נסבל , מעצבן ודוחה כשמראים אותו אני פשוט מעבירה תחנה בההההההההההההההההההההההההההההההההההההה גועל!

../images/Emo45.gif גם אני!!!

שהוא יקבל זפטה לפנים...ושהוא יבין "שצוחק מי שצוחק אחרון" אני בטוחה שנראה את הדיירים בצורה אחרת לגמרי........... הלוואי

למעלה